SLAPPARDAGEN NR 2

Usch,,,, vad ska det bli? Sjukskriven igen nu då! Efter att flera vänner, samt min kloka storasyster mer eller mindre beordrat mig att göra det! Trodde ju att jag skulle bli bättre, när jag fått tabletterna, men icke sa nicke! Samma visa varje höst/vinter! Har kommit på att min kropp inte tål när det blir lite kyligare ute, för då får man alltid nån inflammation i någon av kroppens alla muskler! Där har vi orsaken till att jag är så slapp!  Har i alla fall varit ute och gått på förmiddagen! Solen sken, och det såg så skönt ut, men det kan jag säga att det inte var,,,, riktigt kallt, för det blåste så! Men trött blev jag, så jag la mig på sofflocket med min tragiska bok, som aldrig blir utläst! Då somnade jag naturligtvs! Den halva sida jag läst, får jag läsa om ikväll,,, evighetsbok!  Sen var jag ute och gick med min kära sambo också, på kvällen! Då gjorde jag en sk "mössdebut"!  Brukar inte bära mössa, men tänkte att nu minsann, ska jag inte frysa i alla fall!  Har funderat, pratat med svägerskan mm om vad vi ska göra för syster yster,,,,,  funderade på att hyra relaxavdelningen på Bomstadbaden, men ingenting är bestämt än,,,,,Lugn & Ro ska hon få i alla fall, på ett eller annat sätt!  Ananas-Anna ringde ju förut, för hon är den stackars "kraken" som ser till att såna som jag kan gå och vara sjukskrivna! Så hon jobbar åt mej denna vecka, sen är det nog okej igen!  TACK, goa Anna! Efter samtal med vc igår, fick jag inte ta någon mer Diklofenak, som jag hade tänkt, har redan full dos! Däremot fick jag ta panodil till hjälp,,,, och tänk, jag som "fnyst" åt denna värktablett, som var och varannan pensionär har, tror faktiskt att det hjälpt lite,,,,, eller är det bara för att jag varit så slapp och knappt gjort något???
Vad vet jag,,,,,,, Ska ringa sjukgymnastiken i morgon i alla fall, för de skulle hjälpa mig med några övningar, som är skonsamma mot mig nu, så jag får igång cirkulationen igen i muskeln!!!   Sen är man "fit for fight" igen!

Ha det bäst!!!    :)


Dagens kloka ord:

"Jag ber inte om en lättare börda utan om en starkare rygg"

Kommentarer
Postat av: Anna

Idag ligger jag hemma och är sjuker. Fick gå hem från jobbet tidigare igår kväll. Så idag är de nog en kort på jobbet. :/ Hoppas att armen repar sig. Ska gå och se om jag kan få i mig lite mat och behålla den :) Vi ses! Kramar

2007-11-08 @ 11:05:15
URL: http://ananas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0