Julbord & avtackning!





Avtackning?
Heter det så? Hursomhelst, igår var vi ner till byns hotell och åt ett fantastiskt gott julbord!  När vi kom, fick vi glögg, pepparkakor med ädelost, och en massa annat smått och gott! Själva julbordet innehöll allt möjligt gott, och som vanligt åt man alldeles för mycket. Inte nog med det, efterrätten var ju Ris al´a malta, så man var ju bara tvungen att knösa ner lite sånt i magen också...  Samtidigt passade vi på att tacka av C  och H, som slutat hos oss, och börjat på nya arbetsplatser i kommunen. Sen har vi då lilla G, som går i pension sista december, och eftersom vår arbetsplats är hennes sista, passade vi på att fira henne lite extra!

  
Provet...                     Betyget....

Inte går man i pension utan att klara examensprovet?
Var lite osäkert där en stund, med poängen, men som tur var, hämtade hon upp flera pluspoäng under de praktiska övningarna. När hon på snabbaste och bästa sätt, skulle sätta en blöja på A, så skrattade vi alla så vi tjöt. De levde sig verkligen in i rollerna som vårdare och åldring kan jag lova. Magen värkte innan de var klara, så mycket skrattade jag. Tyvärr kan jag bara bjuda på mobil-kamerabilder, eftersom min digitalkamera är trasig. Uridom-påsättningen, gick så snabbt, så den hann jag knappt ens fotografera. En lyckad kväll blev det absolut, alla 3 fick fina presenter, och fantastiskt fina blomarrangemang, som I:s dotter gjort på floristskolan.
Allihopa fick mycket god mat, och många härliga skratt, men också en och annan tår i ögonvrån, då G höll ett litet och fint tacktal. Jag önskar att G får ett långt, friskt och härligt liv nu, där hon kan njuta av sin lediga tid, och sitt livs efterrätt, nämligen barnbarnet S, som är hennes allt på jorden...... 

     
Vårdaren undrar om inte åldringen ville vara snäll och lägga sig på golvet?. Böj på benen, kan du lyfta rumpan bara lite?
Blöjan håller garanterat torrt HELA NATTEN, A bara skrattar och konstaterar att det antagligen är både första och sista gången hela gänget fotar hennes nedre regioner........



Dikten.......

  

   

Resten av gänget.................
(Bildkvaliten är inte den bästa)

Kommentarer
Postat av: Lindus

En mkt mkt trevlig kväll!! kunde inte bli bättre...eller hur? jo föresten ....om vi "tackat IN dom" iställlet för av...Maten var verkligen en 100poängare! ses snart !!

2008-12-04 @ 22:51:26
URL: http://exxanimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0