Om mig.....

Eftersom jag  verkar nå personligt  rekord i antal besökare idag, tänkte jag bara nämna lite grann, för dom som inte vet vem jag är, hur och varför utformningen på bloggen är som den är!  Jag är ju varken särskilt "frän eller fräck" när jag skriver, som många andra "bloggare"!  Jag har mera tänkt mig bloggen som en form av dagbok, att skriva om vad som rör sig i mitt liv & mitt huvud just i stunden! Beskrivningen på startsidan, att jag är glad, positiv och trofast, är det faktiskt min sambo som har gjort!  Förhoppningsvis stämmer den....

GLAD - Jodå, det är jag oftast! Anser att livet blir så mycket lättare att leva då! Tycker också att jag har så mycket att vara glad för: En snäll och go sambo, underbara barn, ett fast jobb, goda vänner och arbetskamrater och en god hälsa! Visst kan även jag vara deppig och ledsen ibland, är en känslomänniska som har nära till både skratt och tårar.

POSITIV - Livet har lärt mig, att försöka se saker & ting så positivt som möjligt. Att försöka vända på händelser och hitta ljusglimtarna, även om det är svårt bland. Tänka på vad jag har, och inte på vad jag INTE har......

TROFAST - Jag är trogen, såväl familj som vänner. Bevisar jag kanke när jag i år har 25 årsjubileum med min sambo? Den som är min äkta vän, som jag kan lite på i alla lägen,  kan jag gå genom eld för. För dom vill jag finnas till för och lyssna på, i både med och motgång. 
 

MINA INTRESSEN

FAMILJEN-
Familjen är det viktigaste jag har! De går före precis ALLT!  De består avsambon C, en dotter, J, som fyller 16 i vår, och en son, C, som fyller 13 i augusti. Husdjuren , en lejonhuvad kanin, vid namn Peggy, och en norsk skogkatt om heter  Bam hör också till vår familj... självklart har jag en mängd härliga släktingar också......

INREDNING- Min stora passion!!! Stilen är inte hypermodern, tvärtom gillar jag att blanda nytt och gammalt !!  Älskar att ha något projekt på gång, om det så gäller helrenovering, möbelsnickerier eller bara piffa upp det lite med några nya prylar!

DJUR- Är uppvuxen med djur...... Det känns tomt utan! De ger så mycket!! Önskar mig en hund i framtiden, men inser att vi är för snälla och mesiga för det. Skulle bli världens mest bortskämda hund!!!

VÄNNER - Vänner är som luft, man kan inte vara utan dem. Älskar att umås, med uppskattar också att vara ensam ibland, för det behöver jag!!!

JAG GILLAR:

MYSA MED GOD MAT & GOTT VIN - Gärna i vänners sällskap, fast även ensam med min sambo. Det är livskvalité för mig. Bara mysa, prata och ha det skönt, stänga av omvärlden för en stund och bara "va".... HÄRLIGT!

UMGÅS MED VÄNNER- känner att jag upprepar mig, eftersom vännerna hela tiden återkommer här! Beror ju på att de har en så viktig funktion i mitt liv.......   att prata med dom, om allt mellan himmel och jord, om både glädje och sorg, kunna skratta och gråta  tillsammans! Att ge och få råd om något känns tungt.....De är värda sin vikt i guld! 

PROMENADER -
rensar hjärnan, och får kroppen att slappna av! Ett regelbundet "måste"!

PYSSLA - pyssla ja! Det kan vara att pyssla om familj, djur och vänner, eller att pyssla i hemmet. Bland det roligaste jag vet!  Malin i ett nötskal!!

JAG GILLAR INTE:

ORÄTTVISA-
önskar och tror att jag behandlar och behandlas rättvist, så långt det är möjligt!!

PEDOFILER- Jag ser rött!! Vet att de är sjuka, men det hjälps inte.... stycka dem, bit för bit! Tycker de mist sin rätt att leva, efter ett övergrepp på ett oskyldigt barn!

KRIG- Otäckt!! Många oskyldiga människor drabbas hårt, för andras maktbegär! Om vi bara kunde vara nöjda med vad vi har, och inte sträva efter makt, så skulle vi kanske klara oss utan krig, och alla kunde få leva i vår värld på lika villkor!

FALSKHET- "Bättre med ett ärligt nej, än ett falskt ja"...   Att kunna vara ärliga mot varandra, kan vara svårt ibland, och en och annan "vit" lögn förekommer hos de flesta någon gång! Men i det stora hela, vill jag hellre mötas av ärlighet, även om det gör ont, än att behandlas av falskhet...... 


Sådär, det var lite mer utförlig beskrivning av de "förkortningar" som finns här brevid.  Många tycker nog att jag är överdrivet glad för att slagit "rekordet" på 19 besökare idag, eftersom många av er har flera hundra..... själv är jag optimist, och glad för det lilla......     Är det bara några få som intresserar sig  över min sida, är det bara kul!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0