Kyrkogårdsbesök och hockey...

Igår var vi till mamma & pappas grav med en stor bukett av påskliljor. Man blir lite full i skratt faktiskt, när man ser graven, för den är inte lik någon annans tror jag. Visst har vi planterat och så, året runt, men för övrigt har vi en mycket blandad rekvisita, som den yngre generationen står för. När vi kom dit igår, fanns där som vanligt blommor och igelkottsfamiljen jag målade på kallkeramiken för många år sedan. Men inte nog med det, under en porslinsnyckelpiga, finns ett litet "kärleksbrev" till mormor och morfar från Linnea & Emelie,  en "världens bästa farmor" lykta från Madde, och sist men inte minst, några lördagsgodisar från småtjejerna, som fryser fast på vintern, och smälter på sommaren... Minns Linus när han var liten, han tog alltid med sig ett djur i från sin bondgård, som han bytte ut varje gång han kom dit, för då slapp de ju leka med samma djur hela tiden. Ungar är verkligen skojiga... Igår hade det även kommit dit något nytt, från någon i släkten, nämligen en rund, vit, jättefin sten med texten "Livet är kort, kärleken lång".. Vilka kloka ord! Även om man mister någon när och kär, slutar man inte älska den personen, eller hur? Kärleken lever alltid vidare. Vackert! 

Efter ett besök inne på ÖB, åkte vi hem och fixade lite mat, lagomt till FBK-matchen. Jag tvingade på Josse FBK-armbandet som betyder lycka, och se, det lyckades även denna gång. Vinsten var ett faktum, och nu väntar 2 hemmamatcher som ökar på chanserna till ett SM-guld rejält. Tron kan försätta berg, och positivt tänkande kommer man ju långt på!  Skönt om det vore över efter de 2, men samtidigt vore det ju mer spänning om det blev 7 matcher, och då har ju även Nathalie chansen att få se en match under påsken.  


En sann FBK-fan, strumpor, kläder och dator, allt i FBK:s anda......

Handlederna går det lite upp och ner med, ska försöka att jobba i morgon i alla fall, för veckan blir ju ganska lugn, eftersom jag även har lite semester i påsk, till stor del för att hinna se Nathalie, som kommer på fredag och som studerar sista terminen på journalisthögskolan och bor i Kalmar. I juni är hon dock färdigutbildad, så nu letar hon och Fredrik lägenhet i Karlstad. Skönt att få ha henne nära. (Någon som har tips på hyresrätt, gärna i centrala Karlstad så är vi intresserade....) Nej, dags att ta sig ut på en välbehövlig promenad.....

Kommentarer
Postat av: julia

Haha nä nu har ni väl allt handlat fel kläder ;) HV!

Vad mysgit ändå på nåt sätt att alla lägger saker som betyder nåt för dem!

kramar

2009-04-06 @ 11:10:41
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Anki

Det var mig en sann Färjestad anhängare!! Låt henne alltid ha armbandet på sig!!!

2009-04-06 @ 22:01:50
URL: http://anncatrine.blogg.se/
Postat av: Madelene Nyström

stenen är från mig, jag köpte den i julklapp åt dom! :) hihi.

2009-04-16 @ 15:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0