Idag...

Är fortfarande lite trött och sliten efter lördagens fest, söndagens uppstädning och måndagens åskknallar.. Gick ändå upp ganska tidigt idag, för gubben skulle följa med mig in till stan för att handla upp presentkortet jag fick av mina syskon. Hade sån himla tur, föll pladask för en stor, stående, sliten ängel!! Jag fullkomligt älskar ju änglar av någon underlig anledning, och har börjat spara på dem. De ska gärna se gamla och lite slitna ut, vilket denna också gjorde. Var nära att jag missade de också, för jag var på väg ut, då jag fick se den i skyltfönstret! Det visade sig vara det enda exemplaret, så jag hade turen att få med mig den hem.....



Den kommer dessvärreinte alls till sin rätt på bilden, den är både finare och större i verkligheten. Tror den var strax över 60 centimeter hög!! Känner mig jättenöjd och glad för denna nykomling!!  När vi kom hem sökte jag efter den rätta platsen till ängeln, medan min goa gubbe fixade middag. Efter god mat, stack jag iväg till jobbet... joo jag vet att jag har semester, men idag var jag där som medmänniska. Var upp till en farbror med en bok han önskat sig, med som gammal och ensam är det inte alltid lätt att ta sig iväg och handla. Så jag beställde den på nätet, och åkte dit med den idag. Han blev så glad att det nästan gjorde ont i mig. Boken kostade mig endast 33 kronor, eftersom den var i pocketform.. men han var verkligen överlycklig! Kändes bra efteråt i alla fall, han var absolut värd den. Pratade lite med mina goa arbetskamrater också, som jobbade och stog i.

När vi var i stan förut passade jag på att gå in på Clas Olsson och köpa sån där lådinsats till förvaring. TÄnkte äntligen organisera lite bland mina smyckessaker och få lite ordning. Har inte pysslat på så länge, så jag tycker att det är dags nu!! Mycket småsaker behövs vill jag lova. Nej, dags att fortsätta placera ut alla fina nya saker... Ha en fin kväll!!

Kommentarer
Postat av: tess

Ja jag saknar. Jag är väldigt ensam och har förlorat många på vägen. Jag har inte många vänner. En som jag umgås med regelbundet bara... en som bor långt borta... Så att jag är värdefull för så många.... så är det tyvärr inte. Jag har bara mina barn och min man. Säger inte att det inte betyder något för det är det jag lever för. Annars hade jag varit död nu. //Tess

2009-08-11 @ 20:02:29
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Wille

Tittar bara in för att önska dig en trevlig kväll.



jag är helt slut efter att ha börjat träna igen och ska strax gå och lägga mig



Kram Wille

2009-08-11 @ 20:30:21
URL: http://wilens.se/wordpress/
Postat av: messan

Tittade på alla dina presenter...så mycket fint du fick! Ängeln var jättefin och verkar ha hittat sin plats i huset nu:)

Har städat i min pyssellåda idag...herregud vad saker jag har:)

Ha en skön kväll!

Kram

2009-08-11 @ 21:21:04
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Soffiepropp

å va vacker ängeln är,

guu va du är gooo som åker upp till de gamla så,vilken lycka att ha dej som vårdare:O)

2009-08-11 @ 21:32:05
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Du verkligen en ängel, vill jag lova. Den gamla mannen måste ju vara lyckligt lottad som har dig som bryr sig. Jag älskar också änglar, skall kanske börja samla på såna. Men nu är regeln, inte köpa något förrän vi flyttar.... :-) Tur att man kan besöka levande änglar lite då och då (precis som jag gör just nu)... Må väl min vän. Kram Birgitta

2009-08-11 @ 21:46:20
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Anna G

Åh så fin den är! Förstår att du är nöjd över dina presenter! Ha det gott, vännen!

kram Anna

2009-08-11 @ 22:31:46
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Pillargontanten

Ja, att du är en ängel, det visste jag ju redan, men att du älskade dem också....

Det är nåt visst över dem, det häller jag med om, och den var jättefin :O)

2009-08-12 @ 05:53:49
URL: http://www.pillargontanten.blogspot.com
Postat av: tess

MIste Ingrid pga mitt ex.... Nu vill hon inte ha med mig att göra. Mathias bröt när han träffade sin Therese.... han fick inte ha mig som vän.



Jo jag har fått hjälp. Jag äter mediciner. Jag har fått diagnos. jag har legat på psyk. Jag går och pratar. Men jag är sjuk och detta kommer och går. Just nu har jag mycket jag oroar mig för och då kommer det igång igen. Men jag lär mig mer och mer att hantera det svåra.



Hoppas du får en fin dag. Har precis satt på mig "dina" halsband och ska ge mig ut i dagen...



Tess

2009-08-12 @ 10:38:26
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Annica

Tror att ängeln var menad att hamna hemma hos dig.

Tack för dina fina ord till mig. Det värmde!

KRAM!!!

2009-08-12 @ 19:45:03
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: madde

otroligt fin ängel..jag vill oxå ha..

2009-08-14 @ 17:05:51
URL: http://frumaddis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0