Privatsittningen.....

...idag blev inte riktigt som jag tänkt mig. För det första, är jag inte helt säker på VEM mannen var som "var med oss". Skulle ju kunna vara min pappa, men jag kände mig aldrig övertygad om det tyvärr. Fick ingen "klockren" beskrivning, på honom, och det pratades om att det ev var min morfar eller farfar, men dom har jag ju aldrig ens träffat, så det borde det heller inte vara..  För i så fall skulle han inte sagt det han sa. Hmm, mycket att fundera på blev det i vilket fall som helst..

Mannen beskrev mig som en mycket varm och omtänksam person, som ofta tar bättre hand om andra än om mig själv. Att den som hade mig som vän eller älskad, skulle vara mycket glada, för jag är en trogen och kärleksfull vän för livet. Han sa också att jag hade haft det jobbigt många gånger i mitt liv, att jag gråtit mycket, men att jag var en stark människa, som liksom katten, alltid landat med fötterna på jorden. Jag har blivit testad, men att jag klarat det och att det nu fanns mycket gott som väntade mig. Jag kommer inte att fortsätta jobba med det jag gör idag, utan en helt ny värld väntar på mig, och förändringen har redan börjat. Det skulle heller inte vara förvånande om jag om fem år står och pratar inför många människor.. 

Mediumet sa också att jag var känslig för det andliga, och att jag går från insikt till insikt om andevärlden. Hon tyckte absolut att jag skulle utveckla och ta vara på det. Mannen sa också att jag skulle fortsätta att följa mitt hjärta så som jag gjort senaste tiden, för det jag känner där är alltid det rätta. Jag kan heller inte rädda alla, var och en måste ta ansvar och rädda sig själva. Mannen sa också att han inte varit så bra på att visa känslor, visst blev det kramar, men han sa aldrig i ord att han älskade mig, vilket han gör...  Hon frågade om det varit födelsedag i dagarna, för han höll fram ett strot fång med rosor till mig. Hade ju stämt bra, men jag blev lite misstänksam då jag vet att Anna dagt att sittningen var en födelsedagspresent...

Det var väl sittningen i korta drag, många saker kunde jag känna igen mig i, andra inte, så det känns lite luddigt just nu. Kanhända hade jag för stora förväntningar på alltihopa, men jag tycker att det är knepigt att inget kom upp om barn, syskon eller syskonbarn, eftersom pappa var väldigt barnkär... Sen hade jag ju varit säker på, att mamma haft någon hälsning till oss..   Efter sittningen åkte jag och Anna till ett café och fikade lite innan vi åkte hem. Känner ändå att jag vill ge det hela en ny chans, så jag bokar nog en egen sittning framöver, så jag har något att jämföra med.

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj här händer grejor! Både ny design - snyggt! - och sittning hos medium. Vad spännande! Vem var du hos?



PS: Du vet väl att jag har en annan blogg där jag skriver om sånt bl a...?

2009-08-24 @ 23:44:12
URL: http://evasblandning.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh va spännande, detta får vi prata mer om över en fika. Ska oxå boka en sittning, fast med nån elev då. Får väl se när jag får tummen ur igen =P.



Kram kram

2009-08-25 @ 00:00:15
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Annica

Förstår att du har blandade känslor. Hoppas att den hjälpt på något sätt i alla fall. Sen tror jag att du är lite lik mig.

Du måste få det väldigt bekräftat för att tro. Nästan överbevisad.

Men jag tror att det är vårt sätt att hålla oss grundade. Att inte sväva iväg i det andliga utan stå kvar med fötterna i jorden och se saker klart och tydligt.

Massa kramar!!!

2009-08-25 @ 09:15:25
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Intressant...Jag är väldigt intresserad av sådana där saker...

Skulle gärna vara med om en sittning själv.

Jag skulle också vilja "prata" med min pappa som gick bort för 4,5 år sen...

2009-08-25 @ 10:11:56
URL: http://supermumbloggen.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte (mamma)

Jodå, jag är lite bättre idag. Jag ska åka till utbildningen imorgon..Heldag där då...

2009-08-25 @ 10:18:07
URL: http://supermumbloggen.blogg.se/
Postat av: marma

Förstår att det känns lite luddigt - det låter så också. Det kanske blir bättre när du får smälta det hela lite grann.

Kramar/marma

2009-08-25 @ 10:30:26
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: britten...

förstår att det känns märkligt, och som du säger lite luddigt ...jag själv har lite svårt att tro och ta till mig sådant men jag vet inte ......

2009-08-25 @ 13:11:40
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Milla

När jag har varit på privatsittningar har det aldrig kommit människor som jag träffat. En gång kom min smabos farfar och en annan gång kom min mammas morfar som jag aldrig heller träffat. De finns där de också och bryr sig. Självklart blir man besviken när inte de man förväntar sig ska komma har något budskap eller meddelande till en, men personligen kände jag att när jag fått lite distans till det hela, det faktiskt stämde bra det mesta och att jag vet ju att även om den och den personen inte kom fram just den gången så vet jag att de vakar över mig ändå. :) Men boka en andra sittning hos ett annat medium tycker jag. Jag var hos en i Edsvalla som jag tyckte var bra. Kram.

2009-08-25 @ 14:12:40
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Lisbeth





Hej det var länge sen :-)



Jag hade också blandade känslor efter jag hade varit och spått mig tidigare i år, usch blev nästan rädd ibland när hon berättade saker som bara jag själv och ingen annan viste om.

Men jag är väldigt glad att jag gick dit iallafall och kan absolut göra om det om några år.



kram Lisbeth

2009-08-25 @ 14:13:36
URL: http://dreamscapes.blogg.se/
Postat av: Milla

Ja, jag fick också med mig ett band hem när jag var hos Marja-Lena, som hon som jag var hos hette. Jättebra! Då kan man lyssna, spola tillbaka, lyssna igen, fråga någon annan osv. När är nästa sittning planerad? :)

2009-08-25 @ 16:22:28
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: linda

Hej, Vi hade hittat ett hus på gamla vägen men nu känns de som vi ångrat oss lite o vi fortsätter leta istället :)



va spännande de verkade va hos mediumet :)



Kram

2009-08-25 @ 18:10:17
URL: http://lillindas.blogg.se/
Postat av: Plogflickan

Spännande, nått jag oxå funderar mkt på...

2009-08-26 @ 09:58:44
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: My

Spännande att läsa! Kul att få en beskrivning av sig själv som du känner stämmer...nåt kanske hon har koll på iallafall då. Ha en bra dag

2009-08-26 @ 11:07:18
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Revolverbritta

Det är väldigt stor skillnad på medium. Det har hänt att jag undrat om de fått upplysningar av någon innan man kom, helt otroligt. Fantastisk förmåga!

Du får prova fler gånger. Önskar en trevlig arbetsvecka! Kram!!

2009-09-01 @ 18:36:06
URL: http://revolverbritta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0