Falunbuss, film & mys...

 

Jag och Josse körde Casper och Fredrik till busstationen i dag. Som ni ser är de inga linslusar direkt, båda vände ryggen till kameran, så det kan man verkligen inte anklaga dom för..  När bussen for iväg, gick jag och Josse till Mc Donalds och köpte en glass, och när vi senare kom till bilen, så hade någon parkerat sin alldeles för nära vår bil. Fanns ingen möjlighet i världen att jag skulle kunna knöla mig emellan där. Men håller man sig bara lugn och inte stressar upp sig, tänker lite positivt, så löser det sig.(Lät lite väl kläkäckt det där, va?)  Men tro det eller ej, precis innan jag skulle klättra in genom passagerarsidan, så kommer bilens ägare och flyttar den!! Tänket fungerade tydligen!  

När vi kom hem, fuskade vi, köpte dricka, chips och dip, la oss i soffan och tittade på Patrik 1,5! Tyckte filmen var riktigt bra, om än lite sorglig med tanke på många homosexuella par som dels får leva med gliringar från omgivningen, men framförallt med svårigheten för adoption och liknande. Sen tänker man självklart på alla dessa barn som slussas mellan olika fosterhem, utan att få uppleva riktig trygghet. En och annan tår kom det från oss båda...

 

För en timme sen fick jag sms av sonen som meddelade att de hade kommit fram ordentligt, även om dom först försökte lura den hönsiga mamman att morbror inte hade hämtat dom i Falun. Som tur är, känner jag min bror mycket väl, och han skulle aldrig missa en sån sak... Där fick dom alla lång näsa! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan vara lite social framför tv:n (?)  med min kära sambo!            T j i n g e l i n g !

Kommentarer
Postat av: Anna B

Jo du de småbusarna... Små och små... ;)

Hoppas att myspyset framför tvn blir trevligt! Kram Anna

2009-02-23 @ 20:35:01
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: yasmiina

alltid gott med chips, speciellt framför tvn :)

2009-02-23 @ 20:46:47
URL: http://yasmiinaa.blogg.se/
Postat av: Maddo

..måste ändå tillägga hur långt har vi inte kommit när det äntligen kommer in en bio med homosexuella killar på våra bio-dukar?! och som folk dessutom tycker är bra! Tänk va långt vi kommit, men självklart ska vi frammåt! ..fast, jag kallar min kompis för bögen.. men det blir så tokigt annars, han klagar om jag inte säger det typ! =P (han är bög) oj, vilket utlägg, vet inte ens om jag förstod det, håller tummarna för att du gör det och ja..hålla mig till svenska skrivregler i denna kommentar gick inte heller! Hua. Haft en bra dag? Kram

2009-02-23 @ 20:48:27
URL: http://dreammaddo.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Jag fick också tårar när jag såg filmen och speciellt när Patrik satt och kollade i sin låda, usch då var det hemskt tycker jag.

Det är synd om många barn, Jag och min man fick ok att vara fosterhem, fick gå igenom massa tester osv och sen när allt var klart, så sa Försäkringskassan stopp, för att jag har pension med 25 %

Vi skulle inte ha något litet barn utan en tonåring och de behöver man ju inte lyfta på precis. Mycket besviken blev både vi med fler iallafall.

2009-02-23 @ 20:53:42
URL: http://vipelyckan.blogg.se/
Postat av: Micke

Vi är lika sociala här i vårt hem.

Frun glor på TV:n, den skrivande skriver på din blogg o den lille sonen spelar one-line spel med kompisar.

Vi myser hmmmm

Må väl

2009-02-23 @ 21:00:32
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Ha så mysigt framför tv:n ;-)

Tror jag och min man brukar ha det mysigt typ en gång om året, då barnen åker på kollo. Längtar redan.. ;-) Fast tror nog att vi skall skicka ut dem i snön nästa vecka i Sälen..... (hehehe)

Kram Birgitta

2009-02-23 @ 21:33:55
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Att ta sitt liv är ju en gärning som bara en mycket sjuk människa gör, så att han var vid sinna sinnen kan man ju utesluta.

Det han skrev var en rak klar mening som man inte kan missförstå, men den är inte sann. Kanske var den det för honom just då.

Jaja, mycket frågor men inga svar. Bäst att inte spekulera allt för mycket för det gör mest ont.

Skickar en stor godnattkram till goa Malin.

Kram

2009-02-23 @ 22:56:35
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: soffie

såg den häromkvällen å den va bra,

ha en gonatt

2009-02-23 @ 23:31:16
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anne-Lie

Måste nog ta och hyra den där filmen i helgen alla verkar ha sett den och talar gott om den. Jag får ha en filmkväll med grönsaker som godis :(.

Visst är det härligt att vara social framför en Tv appparat

Sovgott Anne-Lie

Postat av: Anonym

Den filmen måste jag bara se ,det ärmånga som sett den och sagt att den är bra.Ha en fin dag kram Thalina

2009-02-24 @ 07:27:40
Postat av: britten

men va mysigt det lät....ska man titta på den kanske....kram

2009-02-24 @ 09:51:09
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Nita

Tack för filmtipset :-)

2009-02-24 @ 11:47:05
URL: http://www.tigerlilja.se
Postat av: Daniel

Ja vi homosexuella har det inte så lätt, speciellt om man vill få barn. men mot öppnare tider vi går. Nu får man ju gifta sig i Sweden å allt - så det går ju framåt!!

2009-02-24 @ 13:10:58
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0