Färdigt....

Nu är fondrutan äntligen övermålad, kände att den begränsade mitt annars så naturella vardagsrum. Har inte bestämt mig för vad som ska pryda väggen framöver, men tills vidare blir det en liten hylla där jag kan variera med mig med tavlor, foton, blommor och värmeljushållare..... För mångas ögon kanske det är vitt och färglöst, men det finns inget rum som ger mig så mycket energi som just detta....

 







Kommentarer
Postat av: Annica

Det blev hur snyggt som helst! Nu är det mer... harmoniskt? Jag och rätt ord i rätt samanhang...

Jag gjorde en lite tillbakablick. Jag är den som ALLTID gjort listor. Står inte kryddburkarna sorterade i bokstavsordning och mjölken står på fel hylla i kylskåpet är livet en katastrof. Så det är liksom så självklart att detta händer mig. Annica, planeraren, måste vakna och se hur livet egentligen är. Och förstå att jorden går inte under om planen blir annorlunda. Jag har lärt mig så mycket under de senaste 5 åren så jag tror att det är mer än vad en människa lär sig under en livstid. ;-) Jag är så tacksam över detta. Det var inte menat som något negativt inlägg om du uppfattade det så. Mer en reflektion hur annorlunda saker kan bli utan att det för den skull blir till det sämre.

Planen ja... Den kan jag ju inte helt låta bli att ha. Även om jag inte stolt måste hålla fast vi den längre till vilket pris som helst. Jag dör ju inte! ;-)

Skynda dig nu att läsa boken! Eller har du kommit så långt redan att du tycker jag ska läsa den?

KRAM!

2009-02-14 @ 16:42:43
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Eva

Jättefint, precis i min smak.

2009-02-14 @ 17:54:48
URL: http://soscary.blogg.se/
Postat av: Sus i dus

Blev ju verkligen skit snyggt! Jag har en fondvägg som jag har röd som jag nu vill måla om! Fast helt en tapet men det är nu väv där så det verkar jobbigt, få se vad vi gör!



Kram Sus

2009-02-15 @ 17:01:27
URL: http://sus68.blogspot.com
Postat av: //K :-)

Väldigt snyggt, fint och hela rummet känns härlig harmoniskt!

God smak och stil som alltid! :-)

Härligt att få inspiration :-)

kramar

2009-02-15 @ 23:40:56
URL: http://kschokladask.blogg.se/
Postat av: pc

Stilligt stilligt. Vi har också länge pratat om att måla om. Än har det inte blivit mer än snack, inte minsta verkstad än.

2009-05-21 @ 09:42:13
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0