Lördag & Söndag.....

Lika bra att slå i hop denna helgen i ett enda inlägg, eftersom jag i stort sett tillbringat mesta tiden på jobbet!! Jobbade ju eftermiddagen igår, och började klockan 14. Vi har många av vårdtagarna som är inlagda för tillfället, vilket ger oss mer tid till de andra. Detta tillfälle tog Annika i akt, då hon började fixa och dona hos en av våra gamla i går förmiddag.. Hon spikade upp tavlor och drog undan ett exra frysskåp som inte används längre. När vi senare kom dit på eftermiddagskaffet, fortsatte hon att fixa och fick även med sig mig i det hela. Saker och ting gick inte riktigt som vi tänkt oss, om vi ska göra en lång historia kort, men roligt hade vi, både pensionären och vi skrattade i kapp..


Inrednings-Annika

När jag kom hem på kvällen, hade gubben fixat lite sallad, och vi såg slutet av melodifestivalen innan vi hoppade i bingen! Var så jättetrött, säkert för att jag hostat halva natten. Har sån där rethosta, är inte dålig eller något, har bara denna irriterande hosta! Idag har jag jobbat ett pass, men ska snart tillbaka och göra ett kvällspass också. Sen är det en dagtur som väntar i morgon, men sen...då är jag ledig! Skönt! Nu skiner solen för fullt här utanför och jag håller tummar och tår att vädret håller i sig ytterligare några dagar! Gubben har gått igenom cyklarna så de är redo att börja användas nu. Är inte det ett vårtecken så säg? Önskar er alla en skön och solig söndag! T j i n g e l i n g !


Kommentarer
Postat av: Anna B

Har verkligen varit en solig söndag även här i 0910området! Skönt med några strålar!

Har även suttit och läst ikapp mig på en massa jobblitteratur. I solen!!! Nytta förenat med nöje! Ha det gott nu! kram anna

2009-03-15 @ 16:04:23
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Thalina

Tyvärr så fick vi knappt någon sol.Minns när jag jobbade helg och då tyckte jag att det var skönt med lediga vardagar.Ha det gott kram Thalina

2009-03-15 @ 16:33:20
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Gunbritt

Solen skiner allt här i Kil också! Tror nog att du kommer få en och annan stråle på dej när du är ledig sen!!!Boken blev fin tycker jag. De var många som hade gjort scrapbooking kort. Har en kompis som är hur duktig som helst på det. Tidigare jobbade jag också helger och även nätter. Det var inte alltid så skoj.

Trevlig kväll!

2009-03-15 @ 16:58:54
URL: http://revolverbritta.blogg.se/
Postat av: bjorne

Gott för dig som har ledigheten kvar,nu har jag förbrukat min,så 10 underbara dagar på jobbet att se fram emot,varit ute i solen många timmar idag,även ätit middagen ute vid planket +29 var det där,hälsa KK o kram.

2009-03-15 @ 17:15:10
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Milla

Ja, jag har hört det. Tror dock inte att det var/är magsjuka då jag bara spytt vid ett och samma tillfälle och nu mår prima igen. :)

2009-03-15 @ 17:18:33
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: anki

låter som ett roligt arbetspass i alla fall :-) ja tid att hinna med alla är nog svårt när det fattas personal och det är många vårdtagare,,, så det måste kännas skönt de gånger ni har mer tid för var och en.



ha en skön kväll

2009-03-15 @ 17:28:58
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Anonym

I början är det lite läskiggt och man har lite vårt att ta till sig att folk gillar det man gör. Hihi.

Men snart är du van med beröm, hihi. Med all rätt.

KRAM

2009-03-15 @ 17:30:27
Postat av: soffie

underbara sol som äntligen kom:O)

2009-03-15 @ 19:49:07
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Hoppas du fått en bra arbetssöndag då :-)

2009-03-15 @ 20:08:29
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Eva

Hoppas hostan är bättre nu.



Idag får du hålla tummarna för mig och dottern, för nu provar vi att flytta hem. Vi måste det eftersom vi nu äntligen fått hjälp med att försöka utreda bullerproblemen i huset. Och då måste jag vara på plats så jag vet exakt NÄR bullret uppstår.

Hoppas bara att vi slipper spökena...

Kram,

Eva

2009-03-16 @ 09:18:36
URL: http://spok.blogg.se/
Postat av: //K :-)

Här började söndagen med härlig sol men övergick sedan i normalt "Boråsväder" och idag är det lika grått som det var igår :-(! Men helt klart är det ett STORT vårtecken när cyklarna står redo inför kommande vår och sommar!!!

LÄNGTAR!

Här bara packas det igen efter helgens firande av blivande 5 åringen i slutet på veckan!

kramar

2009-03-16 @ 09:33:02
URL: http://kschokladask.blogg.se/
Postat av: Anne-Lie

Visst är det kul när man kan ha så roligt på jobbet. Jag förstår att VT blev glada när det har personal som är så roliga. Jaha du jobbar måndag efter helg. Men nu får du sova ut imorgon.

När får vi börja lämna beställningar till dig??

Smyckena blev ju jätte fina.

Ha en fin dag och kväll

Kramar

2009-03-16 @ 11:17:36
URL: http://lillaanna.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Hejsan! Lust att följa varandras bloggar via bloglovin? isåfall lägg till mig och skriv sedan när du gjort det så kommer jag att lägga till dig direkt när jag ser det, tack och hej :)

2009-03-16 @ 11:32:47
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: Jenny

De ska va Centrumtjejer till att fixa nåt sånt, ni är för härliga =).

2009-03-17 @ 09:13:01
URL: http://jennydepp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0