Söndag...

I dag hade vi tänkt att ha en riktig utedag, då de lovade sol under helgen, men icke sa nicke. Mulet och grått, ganska kallt (+2 grader) och lite lätt snöfall har det blivit istället. Men vi har fått lite gjort här hemma trots allt, mera rensning från källaren och klädkammaren, resulterade i en full släpkärra som nu står och väntar på torsdagen, som är den enda dagen vi har möjlighet att ta oss till tippen. Lagat lite olika maträtter har jag gjort, dels för att ha till middag idag, men också för att kasta ini frysen så det går snabbt att laga mat under arbetsveckan. Sen har vi exprimenterat lite med gravyrpennan jag fick av gubben igår. Tror man får öva ett tag innan man lär sig ordentligt. Svårt att hålla pennan i styr och göra fina bokstäver! Även min gubbe tyckte det var lite skoj, så han skar ut några mallar som jag ritat upp på nysilverplåt, filade och putsade... Men som sagt, lite mer övning, så blir det nog bra sen...



Se så koncentrerad man kan vara då.....

Jag har även varit ute lite med vår busiga bebbe, katten Bam. Han gillar att springa runt och vara med överallt, men jag tror inte vädret var så lockande idag, så han gick frivilligt med in efter en timme ute i det fria. Nu är min käre sambo nere vid OK och tvättar bilen, och jag funderar på om jag ska orka dra igång lite bakning, eller om jag ska fortsätta leka lite med gravyrpennan..  tål att tänka på minsann! En lugn och fridfull helg annars, som det gärna blir när alla kompisar jobbar andra helger än mig! Otroligt nog får man sitta med almanackan och hitta passande helger, det är ju inte klokt!

Busig bebbe väntar på våren......



 


Kommentarer
Postat av: madde

gud vilken fin kisseser så mysig och burrig ut

vi har åxå trist väder idag regn och regn,hur kan vädret skifta så fortdeprimerande jag som trodde våren kommit efter igår då solen sken så fint

2009-03-22 @ 15:59:13
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Mari Andersson

Åh, vilken "gossig" kisse...

Vi har haft katt i omgångar under årens lopp, men har tyvärr förlorat dem ute på vägen, huu

Nu blir det inga fler katter, vill inte vara med om att förlora ännu en katt...



Vi får gosa med stora sonens katt när vi är där och hälsar på



Ha det så gott / Mari

2009-03-22 @ 16:03:17
URL: http://maradesign.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

När man blir spåd i tarot kort kan man fråga frågor själv till korten och få svar.



Jag tycker personligen inte att man ska fråga frågor som är obehagliga, för även om det inte skulle slå in så går man ju ändå och tänker på det och kan må väldigt dåligt av det och det är ju helt onödigt. Så jag brukar bara fråga sådant som jag väldigt gärna vill veta.



Jag har även varit och spåt mig hos en riktig tjej som spår och det var både läskigt och lite ledsamt, fast på ett positivt sett, jag fick reda på att min farmor är min skyddsängel och att hon vakar över mig varje dag, hon berättade saker om min farmor som hon absolut inte kunde veta och sen sa hon en hel del andra saker som händer just nu i mitt liv som hon absolut inte kan veta, det är bara min egen person som vet detta. Så lite spännande och kul var det absolut.

2009-03-22 @ 16:06:05
URL: http://vipelyckan.blogg.se/
Postat av: tess

Ja exakt... för hennes del är ju kampen mer att få vara med lite lite till... det är ju ootligt. Ja de e hemskt.



Katten e ju lik vår... hi hi hi.



Tess

2009-03-22 @ 18:41:04
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Lillan

God morgon! Men kan våren komma snart? Här småsnöar det idag! Ingen hit!

2009-03-23 @ 06:42:38
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0