Söndag?

Söndag idag! Men vart tog fredag och lördag vägen?? Lika förvånad varje gång man haft en ledig helg, och dagarna bara svischar förbi i en rasande fart!! Känner mig fortfarande lite småtrött efter...ja, vad var det nu egentligen? Huvudvärken är dock mycket bättre! Helgen har bestått av riktigt höstmys, tända ljus, god mat och gott vin. En och annan film har det blivit och en kort tur ner på ortens årliga höstmarknad. Inte mycket att hänga i granen om jag ska vara ärlig, men det hör ju till att kika runt lite grann trots allt..

  
Myyyyyyyyyssssss!

Idag fick min fina Gröna Anna servis komma fram till middagen. Synd att bara låta den stå i skåpet! I mitt föräldrahem dukades denna servis endast fram på de större högtiderna som jul och påsk. Ett minne man har med sig för alltid. Serien är inte komplett, finns ju hur mycket som helst kvar innan den blir det, men eftersom Rörstrand slutat tillverka den, får man hålla ögonen öppna på loppis och aktioner. Senaste tillskotten i serien för min del är en tillbringare och en skål.

 
Om en stund ska jag gå till Maria en stund, på en kaffekopp! Vi skulle egentligen ha haft lite vinmys igårkväll, men inte heller hon är på topp, sliten och halvrisisg, så hon stannade hemma och kurerade sig istället. Får se hur det är idag. I morgon ska jag dels ta vaccinet mot svininfluensan, känns inte jättenödvändigt, då jag inte är särskilt oroad över denna sjukdom, men som vårdpersonal är det bara att gilla läget. På eftermiddagen ska jag och gubben äntligen dra igång projekt byta innerdörrar. Bävar lite för detta, så det får med sig så mycket extra arbete. Dessa fönster övanför nuvarande dörrar, gör ju att vi måste göra tätt där, vilket också innebär tapetsering i ALLA rum! Skojigt på ett sätt, men en del tapeter är jag ju nöjd med, och kan ha kvar. Speciellt den i hall och allrum, för där blir det extra bökigt att tapetsera ovanför trapp och liknande. Det bästa vore om någon som läser detta vet vart man kan få tag på samma tapeter, som har några år på nacken! Vet att det ska finnas ett företag som säljer äldre tapeter, mn vet inte vilket!! Tacksam för tips!! Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa, så återkommer jag och svarar på kommentarena senare!! Kramiz!


Kommentarer
Postat av: Bjorne

Ja helgerna går alldeles för fort,kul du hittat mera saker till servisen,hetingen du tingat har jag tyvärr lovat bort redan men vi får försöka ställa allt tillrätta igen,lycka till med dörrprojektet,kram.

2009-10-18 @ 16:02:15
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Mysiga bilder och du verkar ha haft en mysig helg.

Må bäst min vän o ha en underbar kväll.

Kram kram

2009-10-18 @ 19:41:38
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Annika.A

Jenny tyckte halsbandet var görfint!!!

Ser ut som du haft en fin helg, även om den gått fort. Vi synes i skarven i möra, kram

2009-10-18 @ 20:11:39
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: //K :-)

Tycker det är såå roligt när du lägger ut lite foton från alla "stilleben" du har i ert mysiga hem! De är alltid så fina!



Helt rätt med finservisen! Det är väl helt galet att finaste servisen så ofta bara står och dammar i skåpet!

Vi använder OFTA allt det där "fina" och det höjjer vardagen på ett härligt sätt :)!



kramar

2009-10-19 @ 09:26:34
URL: http://kschokladask.blogg.se/
Postat av: marie

God morgon!

Jag håller med...lediga helger bra svishar förbi....

Vilken mysig helg ni ser ut att haft. Dina bilder andas lugn o ro. Jobbigt bara med huvudvärk.

Ha en skön måndag. kram

2009-10-19 @ 10:06:46
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Thalina

Jag tycker också att man ska använda gamla serviser och har en rörstrand på landet och hemma i stan har jag en servis från Polen som jag köpt på loppis.Gröna Anna-delar ser jag ofta på loppisar så det ska väl vara lätt att få tag i.Skönt att du är bättre.Fina bilder.Kram Thalina

2009-10-19 @ 10:16:38
URL: http:// thalina.blogg.se/
Postat av: marma

Jösstanes, vilket projekt ni har framför er. Det är ju småpysslet som tar tid.

Lycka till!

Kramar/marma

2009-10-19 @ 14:53:51
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Låter som en skön helg.

Hoppas du känner dig piggare snart.

Stora varma kramar till dig.

2009-10-19 @ 15:06:48
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: my

Höst-mys ja det bör man ha så mycket som möjligt! Ska försöka få till extra i helgen som kommer, blev lite sporadiskt den här helgen...Kul med projekt! Och jag ska ta vaccinet på fredag!

Kram

2009-10-19 @ 18:52:35
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Linda

Helgerna brukar tyvärr gå alldeles för fort när man är ledig, men skönt att du mår bättre nu! =) Japp, jag och Jenny började i samma klass förra våren. Men har sett att du är kompis med Sara Gård oxå, henne gick jag i samma klass som på gymnasiet. Världen är så liten ibland :) Hoppas din vecka oxå blir bra! Kram

2009-10-19 @ 20:13:13
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: messan

Ja, fattar inte vart helgerna springer iväg!!?? Jag planerar en massa och hinner lite av det:) Härligt att du mår bättre igen. Vad mysigt ni haft det och vad fint med alla tända ljus. Jag hade massor tända här i fredags:)

Må så gott nu vännen!

Kramkram

2009-10-19 @ 20:22:32
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Anki N

Helger går fort - de är trimmade. Vipps så är det vardag igen, ni ser dock ut att ha haft en skön helg med mycket mys o pys. Gröna Anna ja, en sån har jag med men den kommer sällan fram, allt för sällan, så gott som aldrig.

Ha en skön vecka.

Kramiz Anki N

2009-10-19 @ 20:31:00
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ne, verkligen inte =P Så gott ju! Kramis!

2009-10-19 @ 20:46:54
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Åh tack det var gulligt sagt!

Hoppas du haft en fin dag idag!

Kram från mig!

2009-10-19 @ 21:56:37
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: soffie

mmm vilka änglar,

Å va gott ni åt,

Ha nu en härlig ny vecka

2009-10-19 @ 22:30:03
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0