Regnrusk & födelsedag...


Glass fick det bli på MC-Donalds...

Vincent hade ju sitt kalas i på söndagen, men han fyllde egentligen på torsdagen den 29:e, så Jenny kom på att hon ville åka till mariebergsskogen med honom då, för att titta på djuren, äta glass och ha en riktigt mysdag. Jag skulle få följa med, och när torsdagen väl kom, ösregnade det naturligtvis ute! Vi bestämde i alla fall att åka in mot staden, ifall det så småningom skulle ge sig. Josse följde med eftersom hon skulle vidare till Kristinehamn senare.

   
Lite bilåkning, och prövning av skor.....

Vi åkte först ut till skåre, och Vincent fick 2 par jättefina skor av mamma Jenny, och jag köpte mig ett par jättefina träskor. Inne på klädhuset, tog Vincent själv tag i en liten 2-delad pyjamas med bilar på. "Brrrrrrrum" sa Vincent, och det tog jag som ett "Jag vill ha en bilpyjamas", så den köpte vi till födelsedagsbarnet! Han hade till och med tagit fram rätt storlek! Det är Jennys pöjk det!!!!

   
Faschinerad Vincent....

När vi kom ut därifrån ösregnade än mera, så en tripp till Mariebergsskogen skulle bli allt annat en trevlig, tror knappt att ens djuren ville stå ute en sån dag, så vi tänkte om, och åkte iväg till en djuraffär och tittade på djur istället. Där fanns många fina färgglada fiskar, fåglar, ödlor och kaniner, och Vincent var hur nöjd som helst. Även glass fick det bli, fast på Mc Donalds istället, men den smakade så gott den med. Hela dagen var Vincent på strålande humär, pratade och skrattade, och var hur go som helst...

   
...många, många djur!

Det enda tråkiga på hela dagen var att V ramlade inne på djuraffären och slog sig på hakan. Orättvist, på sin födelsedag och allt!! Vincent var som sagt, glad som en lärka HELA DAGEN, inte brydde han sig om regnet, och att det inte blev en utflykt till Mariebergsskogen, för den trippen har han nu innestående tills det kommer en fin dag. Enda gången han såg butter ut var när det var det dags att släppa av Josse vid busstationen, då såg han ut så här:


-Man kan väl inte bara sticka iväg sådär?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Var inne o kollade på din fina blogg och vad roligt att få se när ni var till Karlstad på Vincents födelsedag!! Jossan var snäll o följde med och allting, kul.

GRATTIS i efterskott också Malin, du har ju blivit 1 år äldre men fortfarande lika ung som förut.

Kram Birgitha (Mormor:-)

2010-08-13 @ 15:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0