Urusel...

...på att blogga! jaa, sitta vid datorn överhuvudtaget!!! Finns så mycket annat att pyssla med, speciellt såhär innan jul, eller hur! Det är otroligt vackert ute, alldeles vitt på både träd och mark, och dessutom skiner solen! Visst, lite kallt är det ju emellanåt, har väl nåt en topptemeratur på sisådär 20 grader hittills i vinter, så det gäller att klä sig ordentligt!

I helgen var vi till Selma Lagerlöf Spa & Hotell i Sunne, för julbord, show och övernattning. Maten var förståss kanongod, så även sällskapet, för vi hade som vanligt superskojigt! Bandet som underhöll var kanonbra, speciellt, då sångaren klädde ut sig till Ted Gärdestad, och sjöng några av hans hits. Otroligt hur lik orginalet han var, både i utseende och röst. Tyvärr fick jag inga bra kort på det, då de flesta blev lite suddiga.
 


De fick minsann igång sin publik, och flera dansade förvisso inte på borden, men väl på stolarna...

 

Tror min gubbe blev lite förvånad.... eller nåt?



Och vad gör han här?


Fille & Mattias

Tog på tok för lite kort, precis som vanligt, men vi hade ju så mycket annat att göra! Lite mingel, prat och skratt gjorde att kvällen passerade i en himla fart! Efter showen öppnades det upp för nattklubb, och jisses vad mycket folk det blev! Lite dans, och sedan kvällens hemliga gäst, som denna gången var Niklas Strömstedt...

Vi var ganska trötta när vi kom hem igår, men fick 'ndå en hel del gjort. Köpte med oss en julgran som ska få stå i garaget några dagar, för att sedan få vänta nere i källaren ytterligare några, innan den ska bäras in och kläs. Gäller ju att sakta vänja den för den betydligt varmare innetemperaturen. Efter middagen pkte vi ut och tittade på årets luciatåg som tog sig runt byn med häst och vagn..



Lite mörkta foton, så dessvärre bjuder jag bara på ett med lucian. Vackert var det när de kom i lång kortege, med hästar, ljus och glitter mot den vita snön. När jag kom hem bakade jag några plåtar med lussebullar, som vi kunde fika på under morgonen. Idag väntar ett eftermiddagspass på mig, så jag antar att det är dags att sätta fart! Ha en fin lucia på er!


Kommentarer
Postat av: annica

Hoppas att Du har en fin Luciadag!

2010-12-13 @ 14:35:08
URL: http://familjenbranting.blogg.se/
Postat av: My

Jo visst är det mycket nu, och inte mkt tid för blogg eller dator. Ser ut som ni hade en riktigt partaj där på bilderna :) Det spa´t har jag hört talas om och velat åka till! Får se om det blir av nån gång..

kram på dig

2010-12-19 @ 19:22:07
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: bjorne

Önskar er en Mysig Jul och Gott Nytt ÅR,kram.

2010-12-22 @ 20:46:41
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag önskar dig och dina kära en fin och god Jul.

Många kramar till goa Malin.

2010-12-23 @ 13:25:50
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Maja

Ni ser i alla fall ut att ha det mysigt :) Hoppas ni hade en bra julafton! Gott nytt år!

2010-12-25 @ 19:39:43
URL: http://soyloca.blogg.se/
Postat av: Anita

Malin! Jag kikade in på designsidan och vill gärna ha två fototavlor. Kan du höra av dig till mig med mer info. Mejladressen har du :-)



Kramar och Gott Nytt År!!!

2010-12-31 @ 09:11:46
URL: http://www.tigerlilja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0