Motordagarna i BORGVIK!




Förra lördagen var det dags för Borgvik och motordagarna igen. För andra året i rad, är det utställning på alla möjliga olika fordon, gamla och nya, vanliga och ovanliga. Solen sken, och det var nog sommarens varmaste dag.. Eftersom min underbara vän Linda är med och arrangerar denna dag, ville jag gärna åka dit och kika. Jag fick med mig Josse och gubben, sonen ville inte med på familjeutflykt.

 
Linda & Wilma

Passade på att hälsa och prata lite med min goa vän Linda, och hennes familj vid husbilen när vi var där. Hon har verkligen hur söta ungar som helst! Liam, som är 2½ år nu, pratar i ett, meckar ofta och gärna med allt som kommer i hans väg. Dagen till ära satt han fram i husbilen och rattade. Lilla Wilma, som är solstålen själv, har alltid ett leénde på sina läppar, och ögonen fullkomligt glittrar!


Liam

Bara pappa Henrik undkom kameran som ni märker, men han kanske hamnar på bild en annan gång. Riktigt trevligt hade vi i alla fall, trots att det var så varmt att svetten lackade hela tiden. En mycket lyckad lördag, tänk vad vackra omgivningar man har omkring sig!! Är det någon som aldrig varit i Borgvik, tycker jag verkligen att ni ska ta er en tur dit någon gång!!!


Änglar finns, du är en! Gissa om jag blev glad när jag fick den?

När jag ändå skriver om Linda, vill jag passa på att visa mina fina skyltar som jag fått av henne, som hon också har gjort alldeles själv. Den första är en budskapsskylt, den andra en fotoskylt med mina barn när de var små. Jag fullkomligt älskar dessa, och är det någon som är intresserad av en en skylt, er sig själv eller till någon ni tycker om, så lämna en kommentar här, så ska jag förmedla kontakten. Detta är ju ett äkta hantverk, där till och med virket kommer från skogarna häromkring! 

Jag och Linda brukar fantisera och drömma om att en dag få öppna en liten butik ihop, med saker som är tillverkade av oss! Vi har otroligt många ideér, och vem vet, kanske går vår dröm i uppfyllelse en vacker dag?



Josefine och Casper


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0