Pang & bom....

.... så var ännu en helg till ända!! Tycker knappt jag hunnit blinka, så är det söndag igen, en ny vecka ligger framför, en ganska spännande vecka till och med!! Vägning i morgon, hoppas, hoppas jag gått ner något gram i alla fall, trots helgen som varit lite speciell! Sen ska jag ju jobba fullt också, det är ju några månader sedan sist, och jag hoppas att även det kommer att går bra!

I fredags var det dags för Partylite-party hos Titti, hon skulle bjuda på mat och vi skulle ta med vad vi ville dricka. De partyn (typ ljus och inredning) jag varit på tidigare har ju oftast varit på dagen, med kaffe till fikat, så det kändes lite ovant att ha vinflaskan med sig i väskan, och jag frågade Anna både en och två gånger om det verkligen var alkohol vi skulle dricka. Som sagt det kändes lite ovanligt, men ack så bra det blev!!!

När vi kom var det redan några tjejer där, och Titti startade upp sin visning. Mycket fint och många underbara dofter. De har ju även en "lakanspräy" i lavendel som jag hört saker och ting om, vilket jag berättade och jag tror alla tjejer beställde en sådan efter det, hi hi... Hursomhelst vi pratade, skrattade och skålade, åt räkor med en massa gott tilltugg och hade det allmänt trevligt! Det visade sig att Titti är lillasyster till en gammal klasskompis till mig, vilket jag inte hade haft en aning om!! Senare kom även en barndomskompis till mig som jag inte träffat ordentligt på jättemånga år! Superskojigt var det. Såna här partyn brukar ju bara pågå några timmar i vanliga fall, och jag sa till gubben att vi nog hinner se en film när jag kommit hem, men ack vad jag bedrog mig! Klockan stog på halv 3 när jag kröp ner mellan lakanen!!

Typiskt nog vaknade jag redan halv 7, eftersom jag glömt fälla ner för fönstret innan jag la mig! Solen sken in genom fönstret och det var svårt att somna om! Dagen igår blev lugn och fridfull, jag var förvisso trött hela lördagen, men satt ute på altanen och njöt av det fina vädret innan vi åkte in till Karlstad och Nathalie och Fredrik, för att fira Nathalies 24:e födelsedag. Storebror och storasyster med familjer var också där, vilket var lika roligt som vanligt!! Myycket prat, skratt och flams precis som vanligt! Var så in i nordens trött när vi kom hem igårkväll, så ögonen stog i kors! Känner mig nöjd med att jag inte tog varken kakor eller bullar, bara en liten, liten bit tårta till kaffet!! Fredrik lyckades "propsa" på mig ett halvt glas vin senare, men det smakade verkligen inte, jag var för trött och hade nog smakat så det räckte på fredagen...

Nu ska vi åka in till Karlstad & Bergvik igen, för att köpa skor till gubben och förhoppningsvis ett par nya walkingskor till mig! Sen blir det en långpromenad, orkade inte med det igår, så det får bli en idag istället trots att solen lyser med sin frånvaro idag!!!  Hoppas ni alla får en riktigt fin söndag och en bra vecka!!!! 


Kommentarer
Postat av: my

Vilket trevligt ljusparty ni hade! Ett glas vin till förstår jag blev bra..

Och hoppas du får en bra start på veckan kram

2010-03-21 @ 14:39:38
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Jenny

2010-03-21 @ 16:32:18
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken trevlig kväll, vin och smarrigheter =).

Jag följer gärna med på en liten promenad, så kan du om du vill gå vidare med plutt =).

Pluggtid behövs alltid..



Vi kan höras imorgon



Kram kram

2010-03-21 @ 16:34:50
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: bjorne

Önskar er detsamma och hoppas vågen visar åt rätt håll.

2010-03-21 @ 18:45:37
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Gizze

Låter som en bra helg!

Tiden går alldeles för fort bara...

Festen igår var mycket lyckad, men jag orkar inte vara vaken på nätterna längre...helt slut idag ;/

Fick iaf en dryg halvtimmes promenad,lite kylig,men Luft!!!



Lycka till med vägningen, kanske inte sker så mycket på en gång...jag har låtit bli kaffebröd i veckan, hoppas också att det ska visa sig på vågen,,,men hittills ej...tar väl tid.



Ha en fin vecka! Kram Gizze

2010-03-21 @ 21:57:03
URL: http://gizzez.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Det låter verkligen som en mysig och rolig kväll. :)

Hoppas det går bra på jobbet, tänker på dig.

Massor med kramar till goa malin.

2010-03-23 @ 12:12:15
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Tant Greta i Afrika

Önskar jag hade varit med. Du beskriver det så härligt.

2010-03-23 @ 20:21:00
URL: http://gretastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0