Ont....

..... i hjärtat!! För snart 2 år sedan, närmare bestämt den 9:e december 2011 så blev jag och Casper påkörda bakifrån av 2 bilar som både körde för fort och dessutom inte höll avstånd.. De hann därför inte reagera när vi blinkade höger, utan körde med en hög fart in i vår lilla Skoda Fabia.. 
 
Minns fortfarande "knycket" i sonens nacke, men kunde väl aldrig drömma om hur jävligt det skulle bli för honom efter detta... Många turer har passerat efter, med värk, läkare, röntgen mm.. Efter att i stort sett blivit nonchalerade av  VC tog vi saken i egna händer och kontaktade KMTI..
 
Efter undersökningar konstaterades wipleschskada i nacken, och efter att nackspecialist och sjukgymnast kikat på sonen, kom "domen".. 15 % muskelstyrka i nacken!!!  Att överhuvudtaget kunna jobba som snickare, trodde de var omöjligt! Till saken hör att C tar studenten i Juni, han är i stort sett klar ju!!!
 
Som en rak höger!!! VARFÖR Casper??? Jag har så många konstiga fel och diagnoser redan, så varför skulle han, och inte jag få detta??? Jag skulle ge allt för att ta det ifrån honom. Känner mig så skyldig, även om det är bevisat att det INTE är mitt fel så hjälper inte det ett endaste dugg..
 
Att se sin son ha så ont, att inte kunna sova på natten, se sömnbristen göra honom både blek och "låg".. Fy!! Inget livshotande tänker ni, och det är sant... jag är glad att det inte är det, men någon vidare livskvaliteè ger det inte heller tyvärr..
 
Återigen, VARFÖR kunde inte jag få detta istället???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0