Från 2010 till 2011

Ännu ett år har passerat, ett riktigt bra år, även om det startade upp med en längre sjukskrivning efter en ambulansfärd in till CSK för min onda rygg. Mina drömmar har tagit mig ännu ett steg framåt och jag ser med spänning fram emot, vad detta nya år kommer att ge mig. Funderingar och tankar har jag förstås haft, men jag kommer bara närmare och närmare min filosofi att den dag du finner inre frid, kommer också lyckan att visa sig självklar.

 Varje dag gläds jag åt allt jag har. Min underbara gubbe, mina fina barn, alla mina vänner, ja, hela min "tjocka" släkt. Att ha tak över huvudet, ett arbete att gå till och fantastiska arbetskamrater. Jag vet att många har detsamma som jag, men kansek inte alla har förmågan att uppskatta det? Denna nyårsafton har gått i lugnets  tecken, och det var nog precis vad jag behövde ikväll. Vi har firat med barnen och kompisar till dom, vi har ätit en trerätters middag som smakade riktigt gott, och snart ska vi skåla in det nya ret, och jag vill härmed passa på att önska Er alla Ett riktigt gott nytt år! Sätt inga krav på er själva vad det gäller nyårslöften utan lova er själva en endaste sak, att ALLTID följa ert hjärta, för då kommer också detta år bli alldeles fantastiskt!!!!


Egoism

Hellre ett liv i en skog
med dig där man är gömd
Än ett liv bland alla
där man är glömd

Hellre en regnig morgon
med ditt ljus
Än en solig morgon
alla utom du

Hundra tårar i min hand
från dig än att du skrattar
i nån annans famn

Hellre hundra mil bort
och jag vet var du är
Än att du är nära
ändå inte här

Jag vill att du tror mig
en endaste gång
försök förstå mig
du gör dagen så lång
så ändlöst lång

Jag kan höra dig skratta
se din mun le
dina ögon lever
säg att du är med

Att vi delar samma resa
styr mot samma mål
Kom ta min hand
vi gör världen till vår

Säg att du smeker min kind
för att du tycker om
att jag kan ge av mig själv
till den jag tycker om

För du kom med livet
du ger och jag tar
Du kom med sommar´n
du är allt jag har...*

Eva DahlgrenUrusel...

...på att blogga! jaa, sitta vid datorn överhuvudtaget!!! Finns så mycket annat att pyssla med, speciellt såhär innan jul, eller hur! Det är otroligt vackert ute, alldeles vitt på både träd och mark, och dessutom skiner solen! Visst, lite kallt är det ju emellanåt, har väl nåt en topptemeratur på sisådär 20 grader hittills i vinter, så det gäller att klä sig ordentligt!

I helgen var vi till Selma Lagerlöf Spa & Hotell i Sunne, för julbord, show och övernattning. Maten var förståss kanongod, så även sällskapet, för vi hade som vanligt superskojigt! Bandet som underhöll var kanonbra, speciellt, då sångaren klädde ut sig till Ted Gärdestad, och sjöng några av hans hits. Otroligt hur lik orginalet han var, både i utseende och röst. Tyvärr fick jag inga bra kort på det, då de flesta blev lite suddiga.
 


De fick minsann igång sin publik, och flera dansade förvisso inte på borden, men väl på stolarna...

 

Tror min gubbe blev lite förvånad.... eller nåt?Och vad gör han här?


Fille & Mattias

Tog på tok för lite kort, precis som vanligt, men vi hade ju så mycket annat att göra! Lite mingel, prat och skratt gjorde att kvällen passerade i en himla fart! Efter showen öppnades det upp för nattklubb, och jisses vad mycket folk det blev! Lite dans, och sedan kvällens hemliga gäst, som denna gången var Niklas Strömstedt...

Vi var ganska trötta när vi kom hem igår, men fick 'ndå en hel del gjort. Köpte med oss en julgran som ska få stå i garaget några dagar, för att sedan få vänta nere i källaren ytterligare några, innan den ska bäras in och kläs. Gäller ju att sakta vänja den för den betydligt varmare innetemperaturen. Efter middagen pkte vi ut och tittade på årets luciatåg som tog sig runt byn med häst och vagn..Lite mörkta foton, så dessvärre bjuder jag bara på ett med lucian. Vackert var det när de kom i lång kortege, med hästar, ljus och glitter mot den vita snön. När jag kom hem bakade jag några plåtar med lussebullar, som vi kunde fika på under morgonen. Idag väntar ett eftermiddagspass på mig, så jag antar att det är dags att sätta fart! Ha en fin lucia på er!


Julmarknad!

I lördags var det äntligen dags för mig & Linda att visa upp våra "alster" här på orten, och vi passade på att göra det på den årliga julmarknaden. Lite pirrigt var det förstås, känns som den verkliga "bedömningen" blir här bland människor man känner, eller som man då och då möter i detta lilla samhälle.."Pirriga töser i röda luvor"Oron och "Pirret", försvann ganska snabbt, då vi sålde slut på adventljusstakarna nästan direkt, och även tavlor, smycken och skrin bytte hem i en rasande fart! Vi hade enormt mycket prylar med oss när vi kom, och nästan inget med oss tillbaka, så det blev verkligen jättelyckat! Alla positiva och snälla kommentarer om vårt hantverk värmde både själ och hjärta..Vi hade en fantastiskt rolig dag, både jag och Linda, så detta var absolut inte sista gången vi är med på någon marknad, och vi har fått en förfrågan om att snart vare med på en i Borgvik, vilket vi inte sagt ja till än! Vi måste ju producera en hel del först, och nu har vi ju även beställningar som ska göras färdiga innan jul.. Sen måste man ju jobba lite på det riktiga jobbet också!

Passar här på att TACKA alla Er som kom och gjorde timmarna på julmarknaden så energiberikande och roliga!
Kika gärna in på min och Lindas gemensamma hemsida www.malinda.allt.nu Den är docj under uppbyggnad, och växer i takt med den tid vi får över....

Ha det bäst!!

Malin


RSS 2.0