Påsken 2011

Bättre sent än aldrig, här kommer en uppdatering om min påsk 2011. Solen strålade och vi hade en underbar helg. Att jag dessutom var 3-ledig gjorde inte saken sämre. På påskafton var det full trafik på kända och okända påskkärringar, gubbar och annat. Stod en liten unge utanför dörren med en stor kudde under den vita tröjan, så gubben frågade om det fanns en bebis därinne. -Nej, svarade killen, jag är ju ett ägg!!! Självklart, det borde vi ju ha förstått!

Men allra första besökaren var i alla fall min lilla gudson Vincent. Han var så söt med keps, kostym och mustasch! Han skämde bort sin gudmor med underbara påskkakor, påskägg med godis och det bästa av allt, ett nytt foto på sig själv. Mamma Jenny och moster Josefin var också med såklart... Fick knycka en bild av Jenny, då gubben har med sig våra i sin telefon. Visst är han söt som socker?När han hade åkt, gick det inte lång stund förän syster yster med familj kom. Detta år var det bara "pålle" som var påskkärring, och hon var minsann snål med sina påskbrev. Jag och gubben kände oss hedrade av att vi fick 2 av hennes 7 målade brev. Det blev solig fika på altanen, innan de drog vidare på sitt påskfirande. Efter ytterligare en stund så kom lilla Freja med mamman och pappan. Hon var så söt och plockade blommor till mig.. Så roligt att dom tänkte på oss mitt i påskstöket! Tyvärr glömde jag ju att fota de sista besökarna, men jag garanterar att de var underbart fina...

Klockan rusade iväg, och vi skyndade att göra oss klara och promenerade sedan iväg till svärföräldrarna på påskmiddag. Där var även Moa med familj, och det var roligt att se dom alla! På kvällen var det meningen att familjen Hagstöm skulle komma, men lille bebben var inte på humör så det blev istället en lugn påskaftonkväll med familjen..

Söndagen fyllde ju Josefine år, firandet blev lugnt eftersom släkten skulle komma på måndag. Svärföräldrarna kom dock och åt lite mat med oss. Måndagen inleds med lite bakning, och sedan droppade våra nära och kära in..  Farmor, farfar, faster med familj, moster och morbror med sina familjer.. Vi blev närmare 20 sytcken ute på altanen, denna vackra måndag..

           Moa         Josefine              Tjejsnack           Tårta                        ?
  
     Fotboll                      Släkten


Min lilla stora tös!


För exakt 19 år sedan, föddes vår lilla dotter Josefine. Självklart minns jag dagen som om det vore igår, och att så många år hunnit passera sedan dess, är för mig en gåta. Klockan stog på 03,21 när hon tog sitt första andetag i denna världen, och hon var 53 cm lång och vägde 4040 gram. Mörkt hår, och med både 10 små fingrar och tår.  Det sötaste jag någonsin sett!  All den kärlek jag kände, efter bara en sekunds bekantskap är obeskrivlig. Sedan dess har jag nog levt i någon form av lyckorus, jag blir alltid alldeles varm i kroppen av att se och höra mina barn.... 

Grattis min älskade Josefine!!! ♥


Våren är här!!!!

....Visst är det alldeles, alldeles UNDERBART? Har haft några lediga dagar dessutom, vilket inte gör saken sämre. Senaste veckorna har, som de flesta andra, rasat förbi, jag och Linda har bland annat varit i Karlstad på starta eget kurs, en heldag inne på statshotellet och det var MYCKET intressant. Kursen gav mersmak och vi funderar nu på HUR vi ska gå vidare med detta.

Köksrenoveringen, etapp 2 är snart helt färdig och det ska bli så spännande att se det färdiga resultatet sen. Allt tar sin lilla tid när min gubbe ligger ute på jobb under veckorna, men Rom byggdes inte på en dag, och det gör inte vårat lilla kök heller.

Ute har ju som sagt våren kommit, snön har smällt och det har börjat knoppas både här och där. Under helgen har vi haft 30 grader varmt vid solväggen, så det gäller att vara försiktig ute i solen, strålarna är farligare än någonsin nu. Jag har städat undan på altanen, krattat löv, rensat rabatter och städat upp och slängt allt som legat och skräpat. Man är ju mästare på att spara allt, men nu åker det vi inte använder till tippen istället..  Har lite kvar att göra, men måste dessvärre vänta lite med det, då kroppen blev sur på mitt städryck i vårsolen..

Examen och studenten närmar sim med stormsteg, man har ju sonen som går ur 9:an och dottern som tar studenten! Förstår inte vart alla skolår tagit vägen, de är ju snart vuxna mina barn!! Innan dess ska vi fira Josefines 19 årsdag, båda ungarna ska åka utomlands, Casper till Spanien och Josefine till Turkiet. Mamman kommer nog bita på naglarna dessa veckor, men samtidigt vet jag att de kommer att få det underbart roligt, och också få ett minne för livet. Klasserna ska sedan splittras och alla tar sina egna vägar i livet...

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och få lite gjort innan jag åker till jobbet i eftermiddag! Önskar mina få och trogna bloggvänner en riktigt härlig vårdag! Kram på er!


RSS 2.0