Mot alla odds...Antar att det är fler än jag som sett detta fantastiska program på tisdagar i ettan. Jag kan inte sluta att imponeras av deltagarnas kämparglöd, trots att deras förutsättningar kanske inte är de bästa, och det är med sorg i hjärtat deltagare efter deltagare måste ge upp på grund av att deras kroppar säger stopp.. 

Ännu sorgligare var det att läsa í tidningen att Madde hastigt avlidigt.. Hon var endast 13 år gammal när hon fick cancer i ena benet, vilket slutade med amputation. Trots detta satte hon upp olika mål, var positiv och glad. Genom en olyckshändelse i samband med en ridtur, avled hon hastigt blott 26 år gammal..


Alla hjärtans dag....

Till viss del kan jag hålla med om att man inte ska behöva fira alla ♥ dag, man älskar ju som sagt dom man älskar, alla dagar på året. Samtidigt kan det vara fint med lite extra omtanke och eftertanke, vi är allt som oftast på språng, livet rusar förbi och vi kan behöva påminnas om vad vi har omkring oss... Jag brukar skänka en slant till hjärtebarnen denna dag, och det kan också bli en liten tradition som ni gärna får ta efter, då blir dagen än mer viktig!  Till middag idag gjorde vi  egen pizza med ost, skinka, färska champinjoner, tomat, lök och färsk ananas.. Det smakade mumma!Efter det blev det fina hjärtebakelser, som smakade jättegott, trots att man inte orkade äta upp den efter den mättande pizzan. Men det finns "nån" som gärna tar över det man själv inte orkar äta.Nämligen våran lille fyrbente.. Jag vill inte påstå att han tigger... Eller? Vad tycker ni?....men han vet nog att om man ser riktigt söt ut, så brukar det ge resultat... För han kommer närmare och närmare målet!

Idag......

Idag är det 19 år sedan 2-årige James Bulger kidnappades och misshandlades till döds av 2 tioåriga pojkar, ett tragiskt öde för alla inblandades nära och kära. Dessutom hittades en av mina mest spelade artister på 80 talet, Whitney Houston död på ett hotellrum tidigt i morse....Må hon finna den frid hon inte verkar ha funnit i jordelivet....


Äntligen är min energi här igen!

Efter en tung höst och vinter, då jag varit väldigt trött och sliten, kände jag idag, återigen att min gamla energi och vilja att få lite gjort kommit tillbaka. Vilken härlig känsla, jag hoppas att energin också är här för att stanna. Efter jobbet idag har jag handlat, lagat mat, gjort en köttgryta till i morgon, tvättat och hängt tvätt, dammsugit hela huset, vikit tvätt, renbäddat och bakat bullar....Så skojigt att återigen kunna baka lite. Har haft svårt att knåda degen ordentligt, eftersom jag är svag och har värk i handlederna. Men i julklapp fick jag ett perfekt hjälpmedel av min fina gubbe, så nu är det bara att baka igen! Härligt!


Kändisfest

Igår var det dags att fira finaste Jenny, som nyligen fyllt ofattbara 30 år. Vi centrumpinglor träffades hemma hos mig för ett par veckor sedan för att planera vårt firande, men vi gjorde nog bort oss då vi samtidigt hade en vinkväll... Sången vi skulle göra om, och sjunga för Jenny, kom vi ingen vart med, inte visste vi vad vi skulle köpa, eller vilken vi skulle vara... Men en myskväll fick vi i alla fall...

Men igår var det då dags för festen, vi pinglor från centrum samlades här innan och gjorde oss klara..Magnus UgglaOzzy hjälper prinsessan Viktoria med svinryggen.....Cruella De Ville.....

När vi väl kom till festen fick vi förståss först gå på röda mattan, var och en blev fotagraferade, precis som kändisar ska bli när dom gör entreé.Ozzys fru Sharon med en SNÄLL Cruella..Glad Caroline af UgglasMarilyn Monroe, Becks granne och prinsessan Viktoria får uppdrag av Lady Gaga och Kicki Danielsson. Visste ni förresten att Kicki är mamma till Lady Gaga? Lite insiderinformation från någon som var där...Uggla och Ozzy är glada....Prinsessan Viktoria och Cruella... Visste ni att dom är syskon?Sandy tuggar tuggummi.....Lady Gaga och Amy WinhouseBecks granne....Och sist men inte minst, festens hetaste par.... Det är kärlek det!


Ledig dag!!!

Vilken underbar känsla!! Ledig en vardag, vilket är något jag saknat sedan jag började min dagtidstjänst som planerare i kommunen. Jag är ju en kvällsmänniska, kommer oftast inte i säng i tid, och älskar slöa "mornar", skrota runt i tofflor och morgonrock, dricka kaffe och se morgontv:n, det är härligt det..

Idag tog jag ledigt, så jag hoppas min kollega får en lugn dag. Vissa dagar är det verkligen fullt upp med olika uppgifter och nya ärenden. Men det får vi bita tag i under morgondagen i så fall! Jag har precis varit inne hos katterna som jag passar i 2½ vecka när mina vänner är i Afrika på semester, och nu ska jag ta ett litet städryck innan dusch och en bilfärd till Säffle och syster yster. Vi ska leta tyger till min Di Leva klänning som jag ska ha på kändisfesten på lördag. Syrran påstår att en sådan syr man på ett kick, så då är man väl inte ute i sista minuten va? Tidsoptimist, det är jag det!!!  Nej, dags att sätta lite fart här!! Ha det bäst!

Kramar ♥ Malin


RSS 2.0