Minns.........

31 maj 2001 förändrades mitt liv totalt! Trots att jag fyllt 30, var vuxen, själv var mamma, var självständig på alla sätt och vis, tappade jag totalt fotfästet när min mamma hastigt lämnade jorde livet. Min mamma, min bästa vän, min personliga rådgivare, min kock, som alltid hade ett svar när jag saknade ett.. Min mamma som jag alltid känt mig så älskad av, som fick mig att känna mig både betydelsefull och viktig..

Jag var hos min mamma i stort sett varje dag, och trots att hon var sjuk, (MS) och satt där hon satt i sin arbetstol eller rullstol, målade och spelade hon spel med barnen, hela hon lyste upp när vi kom, fast att vi faktiskt gjorde det varje dag, så kände man sig oerhört välkommen. Min mamma hade ett hjärta av guld, hon skulle inte tveka att lämna ifrån sig en krona, om det så var den sista kronan hon ägde..

Som sagt, jag är vuxen, stor tös, har egen familj, men jag kan ändå inte släppa denna livslånga förlust.. Mamma är mamma, oavsett hur gammal man blir, och jag önskar så att jag kunde få henne tillbaka, om än bara för en liten stund. Jag hoppas och tror att hon förstog och visste hur älskad hon var, trots att man inte alltid sa det rakt ut..

31 maj 2001, fann jag min älskade mamma livlös... Och hon är för alltid saknad! Jag är trots allt berikad med massor av lyckliga och glada minnen, och tack vare dig har jag lärt mig massor... TACK! Älskar dig! ♥


RSS 2.0