Tack för idag....

Tog en kompdag idag, en mycket välförtjänt ledig dag.. Inte för att jag skulle göra något särskilt, utan mest för att hämta andan.. Hämta den energin som lyst med sin frånvaro senaste tiden. Förkyld är jag också.. Snorar, nyser och hostar... Ögonen rinner, jag ni vet... Jag brukar vara skonad från detta, och tänker inte klaga. Det är väl min tur nu.. Lite skönt på ett sätt! ´Det sänker kraven lite.. Jag MÅSTE inte... Jag är ju faktiskt förkyld ;)

Hade hoppats få mycket gjort idag, men kanske hunnit med hälften i alla fall... Är inte riktigt i form, men det kommer väl snart! Dagen har ändå varit riktigt skön.. Jag har gjort en del nytta, men mest har jag vara "varit" och det är så himla skönt..

I morgon ska vädret bjuda på solsken, och vi har en hel del på agendan. Spännande saker som jag återkommer med :)Säger väl som Agneta, tack för idag, tack för en underbar vanlig dag... :)
Det gäller att hitta småglädjorna!!

Funderingar..

Har fundrat en hel del på sista tiden.. Jag har jobbat på tok för mycket, och livet har de senaste veckorna i stort sett innehållit jobb, äta och sova. Självklart har jag saknat många nära och kära, är ju egentligen väldigt social, men energin har inte riktigt räckt till...

I onsdags tog jag en ledig dag för Jenny och Birgitta erbjöd mig och Jossen att följa med på en dagstur till Ulllared! I bilen dit och hem hann vi såklart prata massor, och jag kände hur jag saknade, dels Jenny, men även mina andra nära vänner...

Med facit i hand, så har jag varit urusel på att umgås denna höst, vinter och vår. Nu vet jag, att allt inte ska hänga på mig, att det inte måste vara jag som ser till att vi ses, men ändå... Man vill så mycket, men i perioder orkan man helt enkelt inte med...

Idag tog jag ytterligare en ledig dag, skulle egentligen behöva flera, känner mig sjukt sliten, och det kan inte bara skyllas på jobbet. Det finns annat som tar styggt också, men jag känner att de bättre dagarna är på väg nu.

Jag funderar mycket på vilka vänner jag har, och vilka som inte är det.. Jag har sett sidor hos vissa som jag inte tycker om! Vissa finns i ur och skur, man behöver inte bevisa något, de bara finns där, innnerligt, och jag är så tacksam för dom, de är alla värda sin vikt i guld! När allt lugnat sig på jobbet ska vi få till en ordentlig grillfest, det ser jag fram emot massor..

Blev det en gnällinlägg tro? Inte alls meningen i så fall, för i det stora hela har jag så mycket glädje i mitt liv! Den finaste gubbe man kan tänka sig, och barnen.... de gör mig så stolt. De har så många goda sidor att det inte finns plats i inlägget för dem alla.. De är, för att beskriva dom kort, kloka, duktiga, snälla goa och framförallt har de ett stort hjärta, har förmågan att känna empati med andra, och det betyder så mycket! Där kom det visst med en hel portion skryt ocskå ;)
 
Efter en nyttig och flitig dag, och en kväll som tillbringats på en solig altan (livskvaliteé) är det snart dags att hoppa i bingen. Sov gott därute!
 
Kram Malin

RSS 2.0