Mitt & Lindas Pyssel....

När livet rusar och man känner stress och annat negativt, smyger jag in i mitt förvisso stökiga pysselrum och PYSSLAR!!! Det ger ro i både kropp och själ det.. 
 
 
 
 
 

Idag kom jag på...

...att det faktiskt snart är advent!!! Och att jag faktiskt HELLRE väntar med badrumsrenoveringen till efter jul! Vill INTE vara mitt i en renovering under årets finaste tid.. Längtar efter julen, som en liten unge. Blev lite full i skratt idag, då jag, Josefine & Niclas åkte till stan. J hittade massor av julsaker, så som kalender, pepparkaksformar och annat, hon riktigt lyste av glädje över dessa små saker, precis som jag... Undrar om N vet vad han gett sig in på? 500 % jul lär det bli för honom i år, för svärmor är väl i sammma värld som J ;)
 
Kram till alla som vill ha, eller som behöver.... ♥
 
 

Tvära kast...

Tvära kast mellan inläggens innehåll... Mitt i allt lite renovering, som sakta men säkert börjar ge resultat Det har tagit sin lilla tid, varken jag eller gubben är särskilt stressade och måste ha allt klart, även om jag tyckte det blev lite väl segt denna gång.. Så är det väl när man har en golffrälst karl i huset ;) Men NU, är lilltoaletten äntligen klar!!!!! Vi hade ju klädkammare där innan, men nu inför badrumsrenoveringen tyckte vi det vara klokt att fixa till en liten extratoalett.. Här är resultatet!!!
 
 
 

Höst...

Sommaren har passerat, och jisses så snabbt det gick.. Tror att alla fått njuta av det fina vädret sommaren 2013 har gett oss i alla fall... Känner dock starkt att tiden inte riktigt räckt till! Jag vill så mycket, men ork, och speciellt tiden, räcker inte riktigt till.. Så har vi det väl lite till mans kan jag tro. Älskar att umgås, men har också ett stort behov av att bara vara. Att bara vara i stunden.... Tänker mycket, vad bra jag faktistkt har det.. Visst önskar man att en del saker skulle vara annorlunda, men i det stora hela, är jag så otroligt tacksam för vad jag har!  
 
En arbetskamrat till mig har ju drabbats av en rikig tragedi.. Hennes son har fått en hjärntumör!!! Tänker ofta och mycket på hela familjen.. Återigen önskar man att man hade det där trollspöet.. Varför ska små oskyldiga barn drabbas??? Vad finns det för mening? Tänker också att OM inget sånt här händer, hur ska vi då ha förmågan att uppskatta livet, glädjen och de mirakel som faktiskt, hela tiden, händer omkring oss?
 
 

RSS 2.0