Storebror 50 år!

Ofattbart nog fyller mitt äldsta syskon 50 år idag!! Eller igår om man tittar på klockan. Lite märklig känsla, det betyder att jag själv med stormsteg tar mig mot de femtio också.. fast det gör jag med tacksamhet.. Ingen åldersnoja här inte.. Önskar jag tar mig mot 100 år, till och med, för jag älskar livet!
 
Som den grubblare jag är, så har jag såklart funderat massor idag... Tänkt på pappa, som inte blev mer än 50! Då tyckte man ju att 50 var ganska gammalt... Man var nyss fyllda 18 och hela livet låg framför mig. Idag vet jag bättre.. Jag vet att pappa hade önskat få vara med mycket mer än så..
 
Hoppas min storebror haft en underbar dag, med tårta och presenter, och jag vet att han tycker det bästa är att haft båda sina döttrar hos sig!!! Kändes lite jobbigt att inte dela dagen med honom, men kalaset ville han ha till helgen så jag får hålla mig!! Har myst och tittat på gamla kort idag, så här kommer en liten minneskavalkad, från det att >
Tord var liten tills han blkev STOR!!
 
Återigen, STORT grattis på födelsedagen Tord!!!
 
 
Tord som liten nyfödd bebis, med den bästa, kärleksfulla mamma man kan tänka sig!
 
 
Här döps han.. I bakgrunden min mamma, mormor, lille Tord i någons famn, och til sist min pappa.. Han ser allt stolt ut. En halv moster Christin syns också i bild...
 
 
Här syns HELA moster Christin med Tord i famnen....
 
 
Tord med alla sina syskon, från vänster, Bosse, tomten, Tord, Anna och så jag...
 
 
Min fina storebror 2014 <3

Mys i Göteborg

Har fortfarande inte vant mig vid mina vuxna barn.. De har liksom inte tid att semestra med oss längre. Dels på grund av jobb, dels för att de är upptagna på annat håll.. I helgen åkte vi till Göteborg för lite mys! Tanken var att stanna en natt, men vi hade lovat Josse att åka till Ullared på måndag, så att hon och jag kunde shoppa , och Fille och Niclas kunde ta en golfrunda... Curlingföräldrar? Vem? Vi? Kanske är det så, men man gör allt för sina barn, eller hur?
 
Det fick bli en kortare visit, men vi stannade till närmare 23 i alla fall.. Tobbe och Tina bjöd på underbart god mat och dryck, och det var så kul att se alla igen. det var verkligen SÅ länge sedan,... Tinas syskon, mamma Lena och hennes äldre barn med familj,,. Svärföräldrarna och svägerskan med familj var också där! Superskoj! Hoppas dock att vi tar en tripp till innan sommaren är slut och stannar över natten. VIlket mysigt hus de köpt sig!!! Det fanns ett varmt hjärta i det!
 
 
Nästan alla på plats!
 
 
Patrik & Lilja... Underbart foto! 

 
Småtöserna!
 
 
Syskonen Eriksson-Johansson
 

En blandning av sorg, semester, sommar och tacksamhet...

 Är inne på min tredje semestervecka och den har innehållit massor av kvalitetstid. Vinmys med nära vänner och släkt, livkonsert med bl a Ulf Lundell med flera, sol och en underbar tripp till västkusten med mannen i mitt liv.. Men mest har den varit sorgsen. .. En  arbetskamrat till mig f örlorade sin 5-årige son i cancer! Vissre att jag skulle påverkas starkt!! Men kanska inte så starkt som jag gjort..
 
Jag tänker på familen i stort sett hela tiden.. önskar jag kunde hjälpa, önskar jag hade etr trollspö som gjorde allt bra igen.. tyvärr har jag inte det.. Mitt hjärta blöder verkligen,  och mitt i allt elände ska jag inte sticka under stol med att jag är oerhört tacksam...
 
Tacksam för mitt liv och det liv jag lever. Tacksam för att mina barn är friska, och att mitt själsiga liv är fulländat. Jag är inte rik vad det gäller pengar, men när det gäller kärlek, friskhet och tacksamhet är jag mångmiljonär...
 
När torktumlaren gick sönder, satte jag min tanke i perspektiv... Det var trots allt bara materiella ting, jag hade överlevt utan... Där kom tanken in igen.. tänk om det vore mitt barn.. mitt eget kött och blod som gått sönder!!!! TACKSAM.. det är vad jag är!!.
 
Önskar att jag kunde göra så mycket mer bara... Viljan räcker inte till.. 
 
Men jag ger min energi och tanke... varje dag!! Jag hoppas och tror att det hjälper lite i alla fall... 
Kramar till alla som vill ha och som behöver...
 
 
 

RSS 2.0