Midsommar!

Har haft en jättehärlig midsommar som startade upp i barndomens Älvenäspark.. Mötte upp syster yster med familj, och det är så roligt att vara med lille Calle och syskonbarnen! Mycket har förändrats sedan man var liten, men minnena svischade allt förbi, så jag fick åtruppleva lite i alla fall..När jag var liten plockade vi blommor klockan 9 på morognen, som vi sedan klädde midsommarstången med. Klockan 14 gick det lövklädda tåget, sedan var det fika, dans runt midsommarstången och lekar för barnen.. Tåget är tyvärr ett minne blott men annars är det likt sig! träffade en hel del bekanta i parken!  Trevligt!
 
Efter parken åkte vi till storebror och Ulrika på fika med goda matpajer, kaffe och hallonpaj!!! Min svgerska kan allt hon!!! Efter det åkte vi hem o förberedde kvällens meny, som syster Anna med familj, och storebror Tord och Ulrika kom för att äta med oss... Supertrevligt som vanligt när vi träffas!!! Synd att inte min goa Casper, syskonbarnen Fredrik, Madde och Carro kunde vara med bara... Men men..man kan inte få allt här i livet!! De hade det nog mysigt i alla fall!! 
 

Student 2014

 Fredagen den 13;e 2014 var inget otursdatum för mig, tvärtom.. Det var dagen då min Casper tog studenten. Vägen har varit krokig, och när han gick första terminen i 9.an var jag verkligen osäker på om det skulle räcka hela vägen. Casper hade varit skoltrött i 8.an o och hade inte betyg för den bygg och anläggningsutbildning han ville gå.Han ryckte upp sig och klarade sig otroligt nog  in till bygg i båe sdäffle och karlstad.
 
Under utbildningen kom så ännu ett hinder. Vår krock i december 2012. Casper fick en svår Whipleshsskada som vi på alla tänkbara sätt rehabiliterat ,med stor hjälp från KMTI i karlstad.. han klarade sin utbildning och fick dessutom bättre betyg än han trodde! Han fick även en lärlingstjänst, vilka inte heller växer på träd. Allt går åt rätt håll och jag är så glad och Stolt!!! Min lille gosse har blivit stor och så ...självständig!! Är så tacksam över att veta att mina barn har verktygen att klara sig gott i livet!!! <3                                                                             
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eskilstuna

Den 31/5 åkte vi till Eskilsuna för att fira Kitts 50-årsdag.. Så kul att hela min familj följde med, hör inte till vanligheterna nu när "ungarna" är 19 och 22 år gamla.. Kitt strålade ikapp med solen och jag tror hon var nöjd med sin dag... Vi serverades både god mat och dryck, trevligt sällskap och bra musik.. För mig var det såklart ett extra plus att jag fick umgås med mina kusner från Ockelbo OCH min moster Inger! Hotellet var trevligt och frukosten likaså!! En kanonhelg helt enkelt!
Riktigt sköna sängar och helt okej hotellrum!
Promenad till festlokalen!
 
Kusin Annika och Casper!! <3
 
Födelsedagsbarnet Kitt och Casper!
 
Utsikt från hotllrummet!
 
Lite oordning på bilderna... men en öl innan festen är aldrig fel tycker Fille!
Vilse i pannkakan....var är festen????
..., Vi kom rätt till slut! Födesledagbarnet i egen hög person!
Casper och kusin Anders gillar varann!
Moster Inger och Josefine!! Jossan beställde stek och gröddsås i sommar och hoppas hon kan det lika bra som mormor!
Oooops... ögonen rullar, men så farligt var det inte på "riktigt"! Syskonen Hall <3 Bäst i världen!
Kusn Annika, Mattias och storebror Tord!
Fille blir ung på nytt i en "hipp" keps!
Hårdrock är det som gäller i släkten....
Far och son! Finaste killarna som finns! <3
 

Varberg

Den 19/5 - 21/5 var jag med på anhörigriksdagen 2014 i Varberg.. Hade verkligen 3 toppendagar! Bra. intressanta och gripnade föresläsningar, gott sällskap, god mat och dessutom bodde vi jättefint på Falkenbergs havsbad. Har ni inte varit där, rekommenderar jag stark att ni åker dit!
 
l
 
 

 
 
 
 

Mariebergsskogen

 
Förra veckan åkte jag, Josse, Maria och Love till mariebergsskogen på lite picnic och för att hälsa på djuren såklart.. Vi hade ett strålande väder så det blev verkligen en toppendag!!
 
 

RSS 2.0