Mot alla odds...Antar att det är fler än jag som sett detta fantastiska program på tisdagar i ettan. Jag kan inte sluta att imponeras av deltagarnas kämparglöd, trots att deras förutsättningar kanske inte är de bästa, och det är med sorg i hjärtat deltagare efter deltagare måste ge upp på grund av att deras kroppar säger stopp.. 

Ännu sorgligare var det att läsa í tidningen att Madde hastigt avlidigt.. Hon var endast 13 år gammal när hon fick cancer i ena benet, vilket slutade med amputation. Trots detta satte hon upp olika mål, var positiv och glad. Genom en olyckshändelse i samband med en ridtur, avled hon hastigt blott 26 år gammal..


Kommentarer
Postat av: Milla

Följer serien slaviskt och imponeras varje vecka av deras livsglädje och viljestyrka!Skulle vilja beställa ett halsband av dig om det går för sig? :-) skulle vilja ha ett klassiskt med en rund platta och ordet kärlek instansar på. Sen vill jag ha en ängel som hänger i mitten av plattan som en skyddsängel. Sen två brickor, en med namnet Molly och en med Jonas. Sen även ett hjärta med ordet lycka på vid brickorna. Typ ungefär så! Kom gärna ned förslag på ändringar om du har en bättre idé. Silvrigt halsband, inte alltför lång kedja. Vad skulle det kosta och hur lång tid tror du det kan ta?Hoppas allt är bra med dig! :-) kram!

2012-03-05 @ 11:10:25
Postat av: Milla

Du har nog rätt! :-) blir nog bättre så. Kram

2012-03-06 @ 18:06:02
Postat av: essay writing

It isn't right to force people to do it.

2012-03-23 @ 16:53:28
URL: http://custom-essay.ws/index.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0