Blandad kompott!

 

Idag gjorde jag mig i ordning tidigt, för att hinna åka in till stan innan mötet!! Hittade lite smått och gott, men bästa köpet var förståss de första 18 delarna i servisen Arv, som jag tänkt att köpa så länge! Fullkomligt älskar den, och ser fram emot att duka fint med den. Skulle ju egentligen ha träffat Linda, Liam och nya bebisen Wilma idag, men det gick ju i stöpet med tanke på möte och annat, men gissa vilka jag träffade i affären??? joo, Linda och Wilma! Hon är bara för söt! Ser fram emot att träffa dem alla ordentligt och snosa och gosa med hennes fina ungar!

 

Söt som socker

Mötet kändes bra, många viktiga saker kom upp och diskuterades..  Bra att ha såna möten med både läkare och sköterskor ibland. Efter mötet pratade vi lite  med chefen om eventuella schemabyten, och hon tyckte vi skulle sätta oss ner och prata om hur gruppen vill ha det i frågan. Nytt möte om det blir tillveckan, och förhoppningsvis kommer vi fram till något bra, för detta schemat blir för tungt att gå på i längden känner jag och många med mig!

  

När jag kom hem blev det lite matlagning och annat plock, men också ett nytt smycke. Denna gång i en längre variant, med en stor bricka där texten "Jag lyssnar till mitt hjärta" instansat. Till det lite berlocker i form av olika ädelstenar. Sen har jag även gjort i ordning en stav på beställning, där barnens namn är instansat på 3 sidor och ordet "Kärlek" är stansat på den fjärde. Till det ett läderband.

Nu blir det lite tv-tittande innan jag hoppar i bingen för ikväll. Är fortfarande jättetrött men ser fram emot en sovmorgon i morgon. Hoppas ni alla får en fin kväll i höstmörkret.....


Sorry....

...Här har ni en som lider av kronisk trötthet.. !! Såg fram emot 2 lediga dagar, men det visade sig att det inte blir någon, eftersom det är 2 viktiga möten på jobbet, båda dagarna. Typiskt! Återkommer nog och svarar på kommentarer i morgon... Nu, BINGEN!!!! Kram till alla som vill ha och behöver...


Dagens kloka ord..


Nedvärdera inte ditt eget värde
genom att jämföra dig själv med andra
Det är på grund av att vi alla är olika
som var och en av oss är så speciell...


Torsdag & Full fart fredag............

Torsdagen började jag med städning, innan det bar iväg på en skön skogspromenad. Hade ju en påse med i fall jag hittade något jag ville ta med hem. Denna gång blev det lite smått och gott, påsen var full på hemvägen med dekorativa små fynd. Medan jag pysslade med krukorna här ute, kom Anna och söte LInus förbi, så jag fick se och prata med dom en stund.

   

Senare på kvällen kom Jenny och Jossan hit med lille Vincent som jag skulle passa några timmar medan dom var på sittning. Det gick verkligen över förväntan, jag var redo för lite gråt och protester men icke!! Första timmen underhöll jag honom bäst jag kunde, vi tittade på saker, nynnade små sånger och blev gosad av både Josse och Casper. När jag såg att han började bli sliten, satte jag på Lars Winnerbäck som jag och Vincent dansade till.. Det gillade han, bra musiksmak har han, blott 2 månader gammal!! Han somnade på min arm, så jag tog med honom och satte mig vid tv:n. Då och då vaknade han till lite grann, men jag gjorde min berömda rumpbuff som alla små i min närhet hittills har gillat, så även han... Tiden gick på tok för snabbt, och plötsligt var de tillbaka för att hämta honom!! 3 timmar hade verkligen rusat iväg, och han var så underbart mysig, go och smölig hela tiden. Knappt man ville lämna tillbaka honom... Hoppas jag får äran fler gånger, för det var så mysigt!



Vår egen busiga bebbe, nämligen katten var nog lite avis. Han är ju van att vara enda bebben här hemma och tyckte absolut inte att det var något lustigt med att han låg i både vagninsatsen och i bilstolen...

 
Vad är det med er? Har ni aldrig sett en bebis förut????

 
Lite stark lampa, men jag var bara tvungen att ta kort på Vincent när han sover, för han är så söt!

Idag åkte jag och Josefine till Säffle och mötte upp halva släkten för att gå på marknad! Vädret blev kanonbra, det blåste lite, men solen kikade fram och för omväxlings skull gick man inte och frös som man gjort de senaste åren vi varit där. Köpte inte så mycket mer än en sjal, lite strumpor, utomhusdekorationen och lite pynt till hemmet..

   
Småtjejerna hade riktigt roligt, de handlade och åkte karuseller, käkade både sockervadd och popcorn, vilket hör till när man är barn och går på marknad. Peter var lite småstressad stackarn, som var på väg till en spelning, men stannade ändå och pratade vänligt med alla han träffade! Syrran hade fullt upp att stå till tjänst för V-bros alla ungar som  hela tiden döck upp och ville något.. Extra skoj att se både Nathalie och Fredrik, blir ju inte så ofta nu när alla jobbar så utspritt!

    
Linneá i blå hatt och vadd. Söta Nathalie & Fredrik. Peter & Josse tittar på karusellåkningen!






Mosters nöjda brudar!!!


Veckan går mot sitt slut...

Det är verkligen inte klokt!! Torsdag idag, vilket betyder att helgen är på väg med stora steg! Ofattbart så fort dagarna går egentligen! Igår var jag så himla trött efter jobbet, så det blev inte många knop här hemma kan jag lova. Lite handling, matlagning, plock och disk bara, sedan slappade jag vid tv:n, men kröp under täcket redan 21.30! Mina 2 jobbiga veckor är snart över, ska bara klara av helgarbetet, sen är min enda fina vecka här, som innebär flera dagars ledighet! Längtar!

Idag ska jag försöka att göra lite nytta, kanske ta en promenad och senare under eftermiddagen, kvällen kommer lille Vincent hit, för vi ska passa honom för första gången idag!! Det ska bli jättespännande, hoppas mamman kan slappna av under tiden bara.. Vi ska göra allt vi kan för att han ska må bra och trivas hos oss! I morgon hade jag tänkt att åka ut till Linda med familj, men ska fråga om jag får skjuta på det till veckan istället, eftersom jag glömt att det var Säfflemarten i helgen, och jag lovat att vi ska åka dit.. lördagen går ju åt till jobb, så enda chansen blir att åka i morgon.

Till veckan börjar min kurs i silversmide också, och jag längtar med spänning på att måndagen snart är här! Hoppas hoppas att jag hanterar detta gamla hantverk och får till några smycken.. Ska bli roligt att göra helt egna designer som ingen annan har....  Nej, dags att sätta fart om jag ska hinna med något idag, innan latheten tar över! En fin dag till er alla!


Vincent!



Här ligger bebben jag var och hälsade på igår!! Tror han ligger och funderar på hur det ska gå när Tant Malin ska vara barnvakt på torsdag!!! Eller vad tror ni? En jättemysig kväll hade vi igår, Vincent, Jenny, Birgitta, Jossan & jag, med fika, "andeprat" och Bebbesnos! Kan inte bli så mycket bättre!

Grattis till Lisa som fått en liten Alva! Vet ej mer än så, det var det enda som stog på hennes blogg, men jag önskar dom alla lycka till! På fredag blir det antagligen en tur till Söta Liam, bebben Wilma och deras goa mamma Linda!! Jag vet, jag har det så BRA!!!!! Nu ska jag sätta fart, en eftermiddagstur väntar på mig och mycket ska hinnas med innan! Ha en fin dag, trots regn och rusk!!


Grattis Linus!!

Idag fyller mitt goa syskonbarn Linus hela 10 år! Eftersom vi bor långt ifrån varandra, kommer det en hälsning här på bloggen och något i hans postlåda tills dess att vi ses igen. Då ska han få en "Bamsefasterkram" av mig!!



Medan livet blommar än
var minut värdera
Dina tio år igen
får du aldrig mera



Halsband

 

En bloggvän ville ha ett smycke med texten "Uppfyll dina drömmar". Tog lite tid innan jag fann
en bricka som varken var för stor eller för liten. Här är det färdiga resultatet i form av mycket suddiga bilder...


Helgen som rusade iväg...

Helgen har verkligen passerat i raketfart! Det har varit fullt upp, och jag känner mig lite småtrött inför arbetsveckan, så det gäller att hoppa i bingen tidigt ikväll...tror jagi alla fall! Lovade ju att berätta den roliga händelsen för er, och vid det här laget är det nog såpass känt i omgivningen, att jag kan berätta! Min underbara vän Linda har fått en BEBBE! En liten tjej blev det denna gången och jag är så glad för hennes och familjens skull! En liten knubbis blev det av kortet att döma, och jag bara längtar efter att få se ännu ett mirakel i verkliga livet!! Jag har det så bra, jag har fullt med söta, energigivande bebbar i olika storlekar omkring mig, och finns det något mer rofyllt än en liten snosande baby?? I morgon ska jag få träffa Vincent igen, känns som flera år sen sist, vilket jag förstår är fel, då han inte är 2 månader än... LÄNGTAR!! Ska givetvis bli skoj att träffa mamman och mormorn också!! Snart ska man väl träffa Linus och nygifta mamman också, ska bli skoj att se korten från dop och bröllop! Även lille William har ju blivit döpt nu, så det händer minsann grejer i bebbevärlden!

I fredags kom Anna hit på en liten vinkväll, där vi pratade om allt mellan himmel och jord, käkade mat, smuttade på lite vin och lyssnade på bandet som blev inspelat hos mediumet jag var hos. Ganska djupa samtal blev det, men vi hade en riktigt trevlig och mysig stund! Vi kunde till och med sitta ute en stund, kvällen var riktigt varm!Hon hade med sig en present till mig också, en jättesöt ljuslykta från Gustavsberg.. Serien heter "Änglar finns dom?", och visst är den söt? Man kan även ha värmeljus om man vill...

 

På lördag morgon väcktes jag tidigt av att Anna ringde för att fråga om hon fick låna "Pärlan" på hundutställning. Pga kommunikationsproblem hade käre S tagit deras bil till jobbet, så de stog utan bil! Självklart fick dom låna den, och det var en syn för världen att se Anna, M-L, två hundar, solstolar, picknickorg och annat lastas in i min pyttelilla bil...

  

   
Tydligen gick det bra i alla fall, för en halvtimme efter att de kommit tillbaka med Pärlan, ville S låna den idag!
En snabbsväng till Karlstad hann vi med på dagen, innan vi körde J till innebandyn. På kvällen var vi hembjudna till P-E och Maria på underbart god mat, dryck och trevligt sällskap! Josefine och Katrin sjöng singstar och spelade Guitar Hero 5 så det stog härliga till! Senare på kvällen kom även Casper och Simon dit och var med och spelade medan vi provade drinkar av olika slag..  Fick också höra att P-E avancerat, och att han numera, förutom svenskan och den kända finskan, även hanterar tyska och spanska! Inte illa!

Kaffedrinken efterlämnade en vit mustasch, men glada leénden....

 

Mångspråkig.....

En supertrevlig kväll blev det, men som vanligt går man hem alldeles för sent, och vaknar alldeles för tidigt!!
Gubben är och spelar lite golf, senare ska jag ev hinna med ett ljusparty innan vi kör in Josse och Katrin till stan för ett biobesök, och jag tänkte passa på att hoppa in på Ikea och köpa mer tyg och lite värmesljus... Som ni ser, helgen har rusat förbi, och snart står en lång arbetsvecka framför en igen... Ha en fin söndag allihopa!



Tävlingen avslutad!!!



Min allra första smyckestävling lär inte bli den sista!! Jätteskojigt att så många ville vara med och tävla om detta egna, handgjorda smycke!! Hela 56 kommentarer på tävlingsinlägget är det samma som rekord här hos mig!! TACK!

Vinnaren denna gång blev
: Mitt Liv Som Mig Grattis grattis!!


Fredag.... Jippieee!!!

Då var det alltså fredag igen, och efter denna grisvecka så unnade jag mig en ledig dag idag, tänker inte spara på komp och semester utan plocka ut dagar när jag känner att jag behöver det! Vilket jag kände idag! Har ju sovit lite dåligt senaste veckan, dels för att jag haft problem med högerarmen, men mest för att jag drömt så mycket!! Flera nätter i rad också, så jag antar att det finns mycket att bearbeta även nattetid. Det har hänt något fantastiskt igen, jag är så glad, men återkommer med vad det är som är så fantastiskt senare idag... Måste ju hålla er lite nyfikna....

Veckan har förövrigt varit bra, Josefine har nu börjat träna med damerna i innebandyn och hon är glad som en lärka. Hon började ju  innebandyn igen, efter flera års avhopp, och fick därför börja träna med de yngre tjejerna! Igår fick hon dock veta att hon istället ska träna med damerna.. Blir ju lite mycket eftersom hon går på idrottsinriktat gymnasium, tränar fotboll och innebandy samtidigt, men  hon är hur nöjd som helst! Sonen började sin konfirmationsläsning i tisdags och var jättenöjd med den, så i onsdags gick han åter till kyrkan för att vara med på ungdomskvällen där. Även det var lyckat, så dit ska han gå varje onsdag! Där ser man, min lille, store, snusande kille har blivit kyrklig! Det ni!!!

Idag ska jag smågreja lite, och förhoppningsvis rycka ut på ett kärt litet nöje, vi får se vad det blir. I kväll kommer Anna hit på lite vinmys där vi ska analysera kasettbandet från min senaste privatsittning!! Ska bli mysigt och roligt och se om hon hittar någon mer tolkning på vad som sas där. I morgon är vi bjudna till Maria Och P-E, även det ska bli superskojigt, det var längesen sist.. Är svårt att få ihop det när vi oftast jobbar olika helger. Helgen kommer antagligen gå på tok för fort, men en skogspromenad vill jag absolut iväg på, det är så gott i kropp och själ.... Hoppas att även ni får en riktigt fin helg, för det ska jag ha... Kram till alla som vill ha.....
Malin


Dagens kloka ord!



♥♥♥

Det finns mer hunger efter kärlek och uppskattning i världen, än efter bröd....



♥♥♥


Patrick Swayze död

Vem var inte lite småkär i denne man under det sena 80-talet? Inatt lämnade han jordelivet...

Repliken "Nobody puts 'Baby' in a corner" har blivit en klassiker



Patrick Swayze

NEW YORK. Patrick Swayze förlorade kampen mot cancern i natt.
Vid sin sida fanns hans livs kärlek, Lisa Niemi, som stjärnan gifte sig med 1975.
- Patrick Swayze gick bort under fridfulla former i dag efter att han kämpat mot cancern i 20 månader. Familjen fanns vid hans sida, säger hans publicist Annett Wolf enligt AP.

 



Se och njuuuuuuuuuuuuut.....


Grattis Peppe....

...och resten av de goá gubbarna i Torgny Melins, till er plats i Dansbandskampen som startar upp i oktober!!!




Läs gärna mer här i Aftonbladet


Helgen som varit....

Senaste dagarna har till största delen bestått av jobb, och även de närmaste 4 dagarna kommer att förflyta på samma vis. Är mitt inne i min så kallade "Grisvecka", vilket gör mig trött i både kropp och själ.. Är så beroende av lite lediga dagar för att pyssla, träffa mina goa vänner och bara ta dagen som den kommer. Fick reda på att vi inte längre behövde gå på 4 veckorsschema i alla fall, chefen har ändrats sig...IGEN! Först sa hon att alla grupper skulle ha lika schema, vilket var orsaken till att vi blev av med vårat favoritschema, 3-3. Nu spånar vi runt på flera andra schema ideér, och jag tror vi har hittat ett riktigt bra. Pysslade med det halva kvällen igår, och nästa vecka ska vi  ha ett möte och bolla ideér i gruppen. Bra att alla får vara med och säga sitt tycker jag....

För övrigt har vi haft ett riktigt fint höstväder så här långt, även om nätterna börjar bli lite kalla.. Mycket mer att se på tv:n nu när alla serier drar igång igen efter sommaren,  och jag tror snart Ikea ökar sin försäljning av värmeljus.. Hösten står ju för inomhusmys, och har definitivt sin charm! Tycker om att vi har olika årstider, där de alla har någon ljusglimt. Här hemma ska vi väl dra igång med att byta innerdörrar och det ska bli så roligt! De dörrar vi har nu hänger knappt ihop, vilket inte är så konstigt med tanke på att de är över 30 år gamla... Detta medför en och annan tapetsering också, eftersom vi har fönster över dörrarna för tillfället, och de ska tas bort och bli vägg istället.. Mycket jobb väntar för min gubbe. Även Josefines rum ska tapetseras, hon hittade ju tapeter för säkert ett år sedan som inte kommit upp än...

Dagen idag består av lite allt möjligt. Smycken som ska göras klara och skickas, dammsugning och lite tvätt väntar. Sen ska jag försöka hinna med att ta reda på sommarblommorna som är kvar härute. TÄnkte försöka övervintra mina prydnadsträd, så önska mig lycka till... En liten tur till skogen vill jag gärna hinna också, så jag kan plocka lite mer smått och gott att dekorera höstkrukorna med. Gjorde ju ett test förra veckan, och allt jag plockat och planterat har överlevt i krukorna! Hoppas ni alla har det riktigt bra, en kram fårn mig till den som vill ha.....


Påminnelse....

Ni glömmer väl inte att vara med och tävla i min smyckestävling?

Tävlingen avslutas den 20:e september...

Följ länken HÄR


Jobbarhelg.....



Fullt upp med arbete, att umgås med familjen och bara vara.... återkommer efter helgen! Kram på er alla!


Dagens kloka ord..



"Livet består inte av att ha bra kort på hand,
utan att spela dem man har väl...."


Full rulle & Stig Lindberg

    
Det har varit lite fullt upp de senaste dagarna, men samtidigt både skojigt och spännande! Jobbat har jag förståss gjort, och vi fick fullt hus i grupplokalen, när Jenny och Vincent kom och hälsade på oss. Gaby kom på sin lediga dag och hade sin supersöta son Nico med...  Igår var ju jag och Linda iväg på en privatsittning igen, och denna gången fick jag kontakt med både mamma och mormor. Så himla roligt och samtidigt mycket givande!Håller fortfarande på att smälta alltihopa, och kanske återkommer jag lite mer ingående, om vad som kom fram denna gång... Även Linda var jättenöjd med sin sittning, och efteråt åkte vi båda hem till mig för fika och en längre pratstund!! Jättetrevligt som vanligt! Vi kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord!

Idag kom Marie och Albin hit och hälsade på!! Även det jättetrevligt, men lille Albin var allt lite blyg för tant Malin. Vi fikade och pratade en stund innan de fick ge sig av då Marie skulle iväg på ett eftermiddagspass! Sen har jag ju även hunnit med att åka fram och tillbaka till konsum åt min käre storebror och köpt jubileumsmuggar designade av Stig Lindberg? Någon som känner till honom? Såg på tradera att muggarna säljer som smör i solsken, till ordentliga summor om man jämför med inköpsspriset....



Stig Lindberg

En mångsysslande mästare


 Stig Lindberg (1916-1982) var en av Sveriges största och populäraste formgivare. I tusentals hem står fortfarande serviser från Gustavsberg som bär hans motiv. Spisa Ribb, Berså och Terma var några av de vanligaste. Men Lindberg gjorde också mycket annat inom konst och design, allt från fajanser för Gustavsberg, TV-apparater för Luma till barnboksillustrationer av Krakel Spektakel.

För den stora allmänheten är dock Lindberg mest känd för det han gjorde under den svenska konstindustrins glansdagar från 1940 talet till 1980 talet. Framförallt på 1950 och 1960 talet var Lindberg en av de mest framträdande formgivarna av det svenska folkhemmet. Än i dag är hans formgivning eftertraktad och även enkla pjäser stiger raskt i pris.


Tävling!!

Har ni som jag, någon gång gjort saker som inte kändes bra för er? Hört er själva säga JA, fast att hjärnan har skrikit NEJ? Många av oss har gjort det alltför ofta.. Jag har själv lärt mig, genom åren och min själatrötthet, att det alltid, hur svårt det än må vara, alltid är rätt att FÖLJA SITT HJÄRTA! Numera har jag tagit som vana, då jag ställs inför olika frågor, tänkt inom mig, VILL JAG DET HÄR? Är man i svaret då bara helt ärlig mot sig själv, kommer det också kännas helt rätt, och du slipper den oroande klumpen i magen...  Jag tror starkt på det, att följa sitt hjärta, för det vet alltid vad som är bäst för just dig! Därför tycker jag det var ett självklart val av texten på brickan i min allra första smyckestävling. Hematitstenen symboliserar ju ditt hjärta, samtidigt som det ger dig styrkan att följa det....

 

Vill ni vara med och tävla om ett egentillverkat halsband?
Smycket är gjort av läder och silverpläterad cirkelbricka där
texten "Follow your heart"  finns instansat. I brickan hänger även
ett litet svart Hematithjärta, vilket är en halvädelsten som sägs ge
styrka och stärker självkänslan....

Tävlingsregler:

  • Kopiera bild och text ovan och lägg in på din blogg.
  • Länka till min tävling. (se till att länkarna fungerar!)
  • Lämna en kommentar här, så jag vet att du vill vara
    med och tävla. Glöm ej din mailadress!


  • Tävlingen pågår till och med den 20:e september!

    Lycka till!

    Malin


    8 september....



    ..Idag skulle min pappa ha fyllt 72 år. Inte klokt vad åren går, om bara några veckor är det 22 år sedan han lämnade jordelivet. Igår kväll åkte jag och gubben till kyrkogården och gjorde fint, tog bort det som blommat färdigt och satte istället ner lite ljung.

      

    "Ibland liksom hejdar sig tiden att slag
    och något oväntat sker
    Världen förändrar sig varje dag
    men ibland blir den aldrig densamma mer"


    Sköna söndag...




    Vi vaknade upp till en mycket vacker och solig söndag, vilket kändes härligt efter den senaste tidens regniga & blåsiga väder. Direkt efter frukosten tog jag och gubben oss en skogspromenad. Vi gick ner mot sjön och det var så lugnt och stilla där... Inte en solbadande gäst så långt ögat når. Men tänk vilken vacker omgivning man har alldeles bakom husknuten..

       

    På vägen tillbaka plockade vi med oss lite blåbär och lite smått och gott till mina höstkrukor. Under eftermiddagen blev gräset äntligen klippt, vu har börjat tömma ur poolen, sopade plattorna och sen blev det även lite ogräsrensning och plantering i några av krukorna. En hel del sommarblommor blommar fortfarande, men i år ska jag försöka övervintra prydnadsträden jag har. Var nog ute ända till mörkret började falla vid 20.30 tiden... Kan verkligen säga att jag tog vara på den fina höstdagen!

       
      
    Allt, utom bollkryssen är hämtade från skogen. Ljung, lingonris, kottar, vitmossa & "grönmossa"...
    Passade på att skriva ner några kloka ord på min stora hjärtesten. "Här inne råder lugn och ro, lägg kvar stress och oro på vår farstubro". Detta hoppas jag mina nära och kära tar till sig när de kommer på besök hos oss...

     

    Sen planterade Fille ner den fina blombusken jag fick när jag fyllde år. Hoppas den kommer att trivas och växa till sig år från år. Det var ett litet plock av min sköna söndag, hoppas er varit lika härlig som min......


    Att bara vara....


    Du & jag

    Vaknade ganska tidigt, gick upp, tog medicinerna, men gick och la mig hos min goa gubbe igen.. Somnade om och vaknade kvart över 10!!! Tänk att timmarna bara kan rusa iväg sådär... Det blev en sen frukost innan jag och gubben tog en skogspromenad. Vi hittade fullt med kantareller, blåbär och lite smått och gott att plantera i utekrukorna inför hösten... Vitmossa, lingonris och ljung...

      
      

    Det började att spöregna, så vi vände kosan hemåt, bara för att upptäcka att våran lille (stora) bebbe ( katten) hade smitit ur kopplet. Blev lite letande innan han hittades, blöt och smutsig! Kvällen har varit lugn, mycket sport på tv;n har uppehållit min käre gubbe, medan jag gått omkring och pysslat, flyttat om lite småprylar och bara haft det gott. Kan nog vara riktigt tråkig ibland! Visst älskar jag att träffa folk, men jag kan också njuta av att bara vara med mig själv eller familjen.. Nu när hösten och mörkret kommer närmare är det ju så mysigt att tända lite levande ljus...

       

       

    Fotbollen pågår för fullt och än så länge leder sverige med 1-o! Själv håller jag mig ifrån tv:n, fortsätter att pyssla med lite smycken. Funderar på att ha en liten hösttävling på bloggen inom kort! Hoppas ni har en lika vilosam och mysig lördag som mig, ibland är det så skönt att bara vara, ta vara på stunden... Lördagskram till alla som vill ha!


    Senaste dagarna....

    Har inte varit så jättebra på uppdateringar senaste dagarna för jag har haft fulltu upp med att pyssla här hemma. Tycker ändå att jag hunnit med en hel del. Jag har äntligen kommit ikapp med tvättstugan, som varit överfull med tvätt som ska tvättas, tvätt som ska hängas och tvätt som ska sorteras och hängas in på rätt ställe... När jag äntligen kommit till botten av allt passade jag på att städa tvättstugan ordentligt! Verkligen välbehövligt och nu är både golv, tvättkorg och bänkar alldeles rena!! Härligt! Sen har jag ju sytt lite gardiner och kuddar! Dels till Josefines rum, men också till sovrummet. Jag har fixat och piffat Josefines rum med nya mattor, plädar och annat pynt! Vi har promenerat i skogen, hittat kantareller och varit på fotbollsmatch. Sen har jag städat och handlat, så nu återstår det bara att njuta av min lediga helg, UTAN några måsten. Känner mig jättenöjd & glad!!

    Blir vädret skapligt så lär det bli en och annan promenad i skogen, lite höstpynt i trädgården, och sen hoppas vi på att kunna klippa gräset och tömma poolen också... sen får vi se om vi hittar på något annat skojigt!  Nu ska jag och gubben ta oss en liten tupplur, eller i alla fall vila en stund innan vi sätter igång med lite fredagsmat. Önskar er alla en riktigt fin fredag!!!! Kram till alla som vill ha.......... 


    Dagens kloka ord!



    Att ta det första steget,  är den
    viktigaste delen av varje upptäcksfärd,
    och utan tvekan det mest betydelsefulla....


    Platon


    Tävling!

    Fram till den 20 september har vi nu chansen att vinna någon av dessa vackra saker,
    om ni är med och tävlar hos PIA...          LYCKA TILL!!!!

     Gipsängel antikmålad
    Ex på vägghyllor










    Änglalampett






    Tävling!!!






    Var med och tävla hos Therese du också, Vinsten är ett startpaket med mineralsminket från Mine minerals.
    Tävlingen avslutas 6 september.


    Kram


    1 September...

    ..och som vanligt vid den här tiden på året, funderar man lite på vart sommaren egentligen tog vägen!? Hösten är definitivt på G, och själv jobbade jag första dagen efter sjukskrivning och semester igår. Alltid skoj att träffa arbetskamraterna igen, och även många av våra vårdtagare. Är väl inte så professionell egentligen, som tänker på dem även under ledigheten, men man är ju bara människa! Hursomhelst, arbetsdagen gick som vanligt jättesnabbt, och med min mjukstart har jag nu 2 lediga dagar att se fram emot! Nästan i alla fall! Om man bortser från mötet vi har i morgon då, där vi ska disskutera den kaotiska sommaren som har fungerat sämre än under alla mina år i gruppen!

    I söndags blev det en längre sovmorgon efter kräftskivan, sedan satte jag igång att sy lite gardiner och kuddar till sovrummet. Har även tyg till Josefines rum som ska sys inom en snar framtid! På söndag eftermiddag var jag iväg till Ann-Louise på Inredningsparty!!! TÄNK ATT JAG MISSAT ATT DET FINNS SÅNA? Mycket fina saker, om än lite utplockat så här innan höstens varor kommit in! Funderar på att ha ett eget party då, eftersom man då hade möjligheten att handla mycket förmånligt..

    Idag, min lediga tisdag har jag inte planerat så mycket! Ett besök hos sjukgymnasten klockan 11 bara, ska bli spännande att se om de kan hjälpa mig. Är ju mycket, mycket bättre nu, men det har tagit hela semestern att kurera sig!! Nu vill jag bli bra så att jag vågar greja lite mer igen! Det kliar i fingrarna ska ni veta! För övrigt tror jag vi börjar bli lite förkylda också. Både Casper och Josefine har ont i halsen.. Visst känns det att det är höst, på alla sätt och vis?


    RSS 2.0