En vecka i sjukdomens tecken,,,,

Länge sedan man skrev nåt nytt nu, så jag tänkte att det kunde vara dags,,,,,,  I söndags var vi i Säffle på skyltsöndag med Syrran & småbrudarna,,,,, Jättekul, med julstämning TROTS att det inte fanns en enda äkta snöflinga så långt ögat nådde,,,,,   Men mysigt hade vi ändå,,,,,  Vi var med L och E in till "Stortomten" där de fick skriva önskelista o ch sitta i tomtens knä. Vi shoppade lite, drack kaffe & pepparkaka, åkte med tomte, häst och vagn runt torget i säffle,,,, jättemysigt. " Kling och klang" stog på schen och sjöng och spelade julsånger. Ett besök på biblioteket för lite pyssling hann vi  också med.

I tisdags var jag till Annika och titta på bebiskissen!!!  Den var verkligen jätte jätte liten,,, I alla fall om man jämför med våran bebbe,,,, men söt som bara den var "Bullen" i alla fall... Tog jätte många kort på honom, men när jag kom hem och skulle visa barnen, så hade jag lyckats tryckt bort alla utom ett!!! Typiskt mig, va???

               image45
                                                                               "BULLEN"

Sen på onsdag hade Casper ont i magen och halsen, Josse i ena örat, men skulle "promt" till skolan istället för doktorn!! Casper fick va hemma, och det gick bara en timme,  så ringde Josse och sa att det gjorde jätteont, så då bar det av till doktorn,,,, inflammation i örongången,,,, så det blev spolning och örondroppar med antibiotika!!
Idag är Casper piggare, men Josse sämre,,, feber 39,5,,, bara ligger och sover! Riktigt ynklig ser hon ut, min goa gumma! Själv har jag fortfarande ont i armen vid ansträngning och så är man ju "snorig" efter helgen,,, Så nu har vi krämpor allihopa, ha ha,,,,  Gubben har ju fortfarande lite "men" efter fönsterputsningen!!!!   Igår var vi till Restaurangskolan (Rangela) och åt julmat och firade Christl, som fyllde 60 för ett par veckor sedan, det var gott, och trevligt att träffa alla arbetskamraterna!!!  Vi hade paket och lite frågesport och fakta om året 1947!!  Trevligt!! Idag kom Maria hit, med en "Piggapåmig" present till mig & filmer till barnen,,,,, pinsamt var det, för jag fick ett jättefint halsband!!!  Och hon har ju själv ont, så det är inget värre för mig än för någon annan!!!  Nää, nu ska jag gå och "truga" i Josse lite dricka!!            Tjingeling!!!


                                                     image46

Kommentarer
Postat av: carl

"hej bullen!
jag är en kille på 23 jordsnurr som har ett problem"

2007-12-10 @ 16:09:23
URL: http://carltaylor.blogg.se
Postat av: Anonym

Okej,,,, vad är problemet?

2007-12-11 @ 08:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0