Helgen har rusat förbi.....



                   image47

SÅ VAR ÄNNU EN HELG TILL ÄNDA,,,   Vad snabbt det går!! Andra advent redan, och jag har inte ens fått upp alla adventssaker,, Ja ja,,, inte hela världen heller. Josse är i allafall lite bättre nu, glad och pigg är hon, när hon insett att mamma hade rätt,,,, Hon kommer INTE att bli döv!! I fredags tog vi det jätte lugnt, myste och kolla på idolfinalen,,,, precis som vi tippade var det Marie Picasso som fick sjunga segersången!  

Igår var vi i Mariebersskogen, på Terassen och åt julbord med gubbens jobb,,,, roligt som alltid på deras fester! Maten var verkligen jättegod!  Filles chef tvingade som vanligt upp mig på dansgolvet, så vi svängde våra "lurviga"!  SEN VISKADE HAN "VÄRLDENS BÄSTA MALIN" TILL MIG OCH PUSSADE MIG PÅ KINDEN!!  Vilken stjärna han är, den där Lasse, ha ha,,,, 

Idag har jag/vi bara slappat,,,, hela dagen,,,,, nästan, förutom när M ringde och berättade att deras hund haft fågeln i mun, när de kom hem efter att ha hyrt en film!!!  Herregud, vilken panik det måste ha blivit då!!!   Åkte dit för att hjälpa till och kolla hur fågeln egentligen mådde, efter äventyret,,,,  förutom att han jhade ett antal mindre fjädrar och var lite skakis, så tror jag han klarat sig ganska bra, trots omständigheterna,,,, hunden had fått en liten skråma brevid ögat, och även han verkade trots allt må bra,,,, men jag säger det,,,, undrar hur det där hade gått till,,,, vad de kan hitta på,,,, djuren, när de är ensamma hemma,,,, värre än busiga ungar tror jag!  Nä nu ska jag hoppa i "bingen",,,, det kommer en ny dag i morgon också,,,,, kram på er alla som jag känner!!!!!!!!!              

Kommentarer
Postat av: Helena

Kikar tillbaka en sväng! Tack för kommentaren, vad snäll du är. Skönt att örat är bättre, sådant där är inte roligt... Ha en bra dag du med!

2007-12-12 @ 15:01:23
URL: http://helenasnackar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0