Ensam mamma söker.....

                   image23


Läste precis att INGEN av singelmammorna numera dejtar sina valda killar!!! Däremot dejtar Sussane, som inte valde någon i gårdagens program,  Veronikas valda kille Magnus!!!    Vilken "Såpa-soppa" va???    Synd bara, jag har ju följt programmet ganska väl, och nog tyckte jag att Lenitha &  Mattias passade jättebra ihop!!!  Romantiskt värre!   Och skojjigt verkade dom ha också!!  :)      Men även i dokusåpornas värld kommer det väl en vardag?
Kanske lite väl påtvingad romantik förstås,,,, jag menar, hur normalt är det att dejta med ett kamera team och halva svenska folket som åskådare,,,,,, då blir väl förväntan ganska stor på dom, att de verkligen "får till det"????Så svenska folket blir nöjda, och inte kollat slaviskt, helt i onödan??
Ja ja,,,,,  värre problem finns väl förståss! Själv har jag mitt på det "torra", har ju snart varit ihop med min "göbbe" i 25¨år!!!  Shit, är det så LÄNGE,,,,,,   har inte tänkt på det, men nu när jag räknat,,,,,,  
Så är det när man hittar rätt direkt, he he,,,,,   inte för att skryta nu, men nog är han söt, go, snäll, rolig & händig! Och det bästa av allt: Jag får i stort sett ALLTID igenom mina inredningsideér!!



"Jag förstår att jag är äldre,  när jag upptäcker att barnen är , i den ålder som jag själv tror att jag är..."

Kommentarer
Postat av: malin

hehe, tack detsamma :D

2007-11-05 @ 13:33:58
URL: http://xxmalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0