Fredag!



Då var det fredag igen, tänk vad en vecka går fort! Det är så vackert utanför fönstret, alldeles vitt av snö. Hoppas att det får ligga kvar ett tag, för det gör att allt blir,  och känns lite ljusare... Idag har jag inte planerat in något särskilt, ska väl försöka att komma iväg och mäta trycket igen, som jag skulle ha gjort för nästan 2 veckor sedan. Har faktiskt glömt bort det, när det varit praktiskt möjligt, och kommit i håg det när jag jobbat eller när vårdcentralen är stängd! Är lite nyfiken på om medicinen gjort någon verkan! I eftermiddag blir det antagligen lite fredagsfika med en god vän, sedan slappa och kurera mig inför morgondagen. Vaknade i går med världens ont i halsen, vilket höll mig vaken halva natten i natt. Känns mycket bättre när man är vaken, så det ska nog gå bra! En whiskey ikväll (uuurkk) får det väl bli! Nu ska jag ta och dricka lite kaffe på sängen och titta en stund på nyhetsmorgon.......

Kommentarer
Postat av: Anki N

Hej du!!

Ja de är så sant som du sa. Åldern är bara en siffra på ett papper. Man är som känner sig. Ibland till och med 7 år. Ibland en bortskämd tonåring, ibland 80 år o skröpen. De e bara kroppen som visar små små tecken på att åren går..hihi.



Ha en skön fredag o skön helg o hoppas ditt halsonda ger sig. Wisky...de e så jäv## starkt så man hissnar, men de hjälper ju mot både det ena o de andra sägs det.



Anki N

2008-12-05 @ 10:39:19
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: lena

Här ligger snön så fint oxå på marken och jag vill bara ge mig ut i backarna, men får väl vänta ett tag till.Fy vad jobbigt med halsont, jag tror att du gör rätt i som kurerar dig med Whiskey ikväll för det brukar bränna bort massor av bakterier.

Hoppas att ditt tryck är bra!

Ha det fint, kram lena.

2008-12-05 @ 11:29:39
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Thomas

Ont i halsen här med. Blir whiskey ikväll för mig också. :-)



Krya på dig!



/Thomas

2008-12-05 @ 11:35:09
URL: http://thomasdanielsson.blogspot.com
Postat av: victor

Hej, Jag skriver om åldrandet,dvs varför vi åldras och vad vi kan göra åt det. Åldrandet är en sjukdom som dödar 100 000 gamla människor varje dag ofta efter att ha torterat dom i åratal innan. Så spana in min blogg och följ med i hur vi ska besegra åldrandet och förlänga människors liv radikalt.

2008-12-05 @ 17:45:15
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: bjorne

Vackraste och goaste Malin ser inte ut så,dessutom har du katt,höres i morgon.

2008-12-05 @ 18:30:17
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Alina

Trevlig helg! :)

2008-12-05 @ 18:34:46
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej Malin!

Nu är vi hemma igen, så roligt att du saknat mig. :)

Hoppas medicinen gjort nytta för trycket. Blä, alla verkar gå runt och vara förkylda just nu. Hoppas din ger med sig snabbt.

Ha en riktigt fin helg.

Godnattkramar till dig.

2008-12-05 @ 20:46:03
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: victor

Läs mina tidigare inlägg innan du skriver ogenomtänkta kommentarer, tack på förhand



/Victor

2008-12-05 @ 22:02:08
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0