Julafton 2008



Då var snart denna julafton ett minne blott. Hela dagen har gått jättefort. Vaknade ganska tidigt, men vi låg och drog oss, lite, innan det var dags för lite julfrukost. Efter den, var det dags för julklappsutdelning, en tradition för oss som ALDRIG är hemma på julafton. Lite synd tycker jag, för det vore så mysigt! Tror att alla var nöjda och glada, ungarna hade i stort sett fått det dom önskade sig, men sen hade vi ju Familjens speciella julklapp, en liten bonus, som vi lite impulsivt köpte i tisdags! Ett Nintendo Wii!!! Självklart bar det väg ner till gillestugan för att provspela. En riktig hit, om inte minst för Gubben och sonen. De spelade golf, tennis & boxning så svetten lackade...  För andra året sedan barnen föddes åt vi så smånigom ett riktigt julbord tillsammans här hemma, eftersom jag skulle jobba i eftermiddag. Sist vi åt mat och firade hela julen hemma var när barnen var små. Annars har vi mest pendlat fram och tillbaka mellan min och gubbens släkt, och efter att mina föräldrar gått bort, har vi alltid firat hos svärföräldrarna.

Efter maten, tog jag  korgen med hemlagat godis och lussekatter, satte på mig tomteluvan och åkte till jobbet. Kände mig lite som Karl-Bertil Jonsson, när jag överlämnade över lite gott till våra mest ensamma pensionärer. De blev faktiskt riktigt glada, och en farbror var alldeles till sig för att jag både hade tomteluva och en liten gåva med mig! Han till och med apploderade åt mig och tyckte att tomten var så fin, hi hi....  Log med hela ansiktet, inte konstigt att man kände sig glad! Tänk vad lite som behövs för att göra en människa glad?

Efter jobbet har vi tagit det lugnt, ätit en liten kvällsvickning, spelat lite, eller rättare sagt sett på gubben när han spelar golf med Nintendo Wii. Detta blir nog något för han och Hagström, att ta till på biljardkvällarna!!!   Känner mig nöjd och glad över denna julafton 2008, trots att jag har jobbat! Och julklappar, det har jag fått, jättefina! Och så lite julpussar har jag självklart fått, till och med av sonen, som talat om vad fjantigt det är för en 13-åring, att ge sin mamma pussar, och det var nog bäst av allt!! Hoppas att Ni också haft en underbart lugn och fridfull Jul!!!

Kommentarer
Postat av: Anna B

Visst känns det både bra och härligt att denna julafton är över. Trött och fortfarande med maten i halsgropen ska jag försöka göra natt... Ha det så gott! Kram Anna

2008-12-24 @ 23:49:28
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Biggan

Jo, tack Malin! Som vi skrattat denna julafton - men så lekte vi också julkapps -hasard! Varje deltagare har med sig en klapp värd ca 50:- och så slår man med tärning; den som får en sexa får ta en klapp. Sedan när spelomgången är över: öppnar alla sina klappar. Sedan kommer en ny omgång då den som slår en sexa kan roffa åt sig...men nästa som slår en sexa lika gärna kan roffa åt sig...Ja det var en höjdare...detta förutom maten och samkvämet alltså...

2008-12-25 @ 00:37:05
URL: http://www.kreativitet.bloggagratis.se
Postat av: Junitjej

Så gulligt av dig att göra pensionärerna glada!! Ja, det behövs inte så mycket för att göra en annan människa glad. Ibland räcker det bara med ett leende.

2008-12-25 @ 08:29:15
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Kattis

God fortsättning!

Lät som en fin julafton.

Alla nöjda och glada. ;D

Ha en fin juldag!

KRAM

2008-12-25 @ 08:56:36
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Plogflickan

Fortsatt god jul!

Härligt att du spridit julstämmning hos ensamma människor, blir lycklig när du skriver det, att det finns sådana som du!

2008-12-25 @ 09:31:13
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: bjorne

Hej alltid kul med nitendo wii,Jonas fick ett förra julen det kan slita ut en när man kommer igång,har inte spelat sen han flyttade kom jag på.din komentar försvann,gjorde om mitt julinlägg,lyckades hitta dom bilderna som jag trodde hade raderats,några av dom var bättre än dom jag hade med i första,hälsa familjen så hörs vi.

2008-12-25 @ 10:26:23
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: tess

Vi oxå men vi jobbar vi med... de funkar de å //Tess

2008-12-25 @ 11:09:40
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: soffie

men å så mysigt det låter,

vår jul har oxå varit bra så härligt när alla är samlade,

god fortsättning

2008-12-25 @ 19:33:50
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: bjorne

Jäkla vad elakt,det var dom första bilderna på Ella,själv ser jag ut som en bomb . som är på väg att dela sig på mitten men ska man visa upp andra får man bjuda på sig själv,kram.

2008-12-25 @ 22:14:54
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Anna B

Hejsan igen! Du har alltså överlevt julens stress... Här har det varit ett underbart julfirande. Men det är skönt att det är över.

Mamma ja! Det var mycket länge sen hon gick bort... Det känns lite overkligt men det är inte förrän nu jag har startat mitt sorge arbete. Det var bland annat därför jag började att blogga. Hon gick bort -01.

Önskar dig en trevlig kväll! Kram Anna

2008-12-25 @ 22:29:55
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Anki

Vilken mysig julafton trots att det var jobb. Vad gullig du är som är utklädd till tomten. Förstår att de blev glada!!



Vi köpte också ett Wii till familjen i julklapp!!



Ha en fortsatt God Jul!

2008-12-25 @ 23:53:24
URL: http://anncatrine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0