På semester....

Inte hela jag, men halva, har tagit semester. Den delen kallar sig "Sunda Malin", hon håller sig borta mer och mer....Mitt sunda liv!  Jag känner att det spricker,  HELA TIDEN!!! Antingen är jag hos någon, eller på jobbet, där NÅN bjuder på fika, och som igår, då kom det kaffe gäster, som hade fikabröd med sig! Jag vet, jag vet..... man FÅR säga NEJ!!!  JAG VEEET!  Men... jag har ju ingen karaktär! Vad ska jag göra..... blev lat nu igen, ungarna i KD, Gubben kommer inte föränn sent!! Borde gå ut en sväng..........."SUCK"

Kommentarer
Postat av: Soffie

Ja visst är det såå typiskt om man bestämt sig för att INTE äta några godsaker så minsann är det födelsedagar,fika på jobbet speciella grejer man måste fira mm.mm.
Helt tokigt.Jag brukar ta en för varför ska man sitta där å va sugen sen får jag väl gå den där extra promenixen istället:O)
Jag är lärare å just nu jobbar jag som förskollärare!
Själv då?

2008-02-12 @ 19:52:34
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: ameli&emelie

Snart ska vi dra igång vår första tävling. Men först ska ni får rösta på vilket smycke ni vill tävla om. Röster efter 18:00 imorgon onsdag 13/2 räknas ej. Så klicka in och rösta!

2008-02-12 @ 19:53:28
URL: http://lifeasblondes.blogg.se
Postat av: Linda

Tur att du kör igång imorgon då...*L'
Det lättar ju samvetet lite när man inte "misslyckas" jämt!

Innan blev jag lätt besviken på mig själv för jag inte klarade stå emot...mådde dåligt. men sen lärde jag mig att sätta mål som jag kommer klara och inte känna mig misslyckad ....varje gång det inte går som jag tänkt...

Men som sagt i morgon så kör vi!!!!

2008-02-12 @ 20:34:52
URL: http://www.fetmaoperation.blogg.se
Postat av: The Bitch

Haha jag och min sambo kämpar också med det hälsosamma livet, dock faller det på ölen på helgen skulle jag tro. Kul att du tycker att jag har en kul blogg! Hej hej ;)

2008-02-12 @ 21:12:18
URL: http://thebitchisback.blogg.se
Postat av: sofie

haha du är inte ensam om att inte kunna hålla dig borta från fika bröd och andra gottesaker..jag är för svag för sådant jag också, fast jag inte borde äta nått sånt så kan jag bara inte låta bli:P

2008-02-12 @ 21:57:38
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: Heléne

Du får göra som jag, börja det nya sunda livet varje söndagskväll (sent) och avsluta varje måndagsförmiddag (tidigt)... Fungerar jääättebra..

2008-02-12 @ 22:18:18
URL: http://haggmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0