Dagens "onytta"!

Kom precis på att jag lovade erkänna varje dag jag åt något onyttigt! Lovar att vara ärlig, för det drabbar ju ändå bara mig själv om jag fuskar!  Så idag har jag ätit flera chokladrutor!!! Det är min stora "last"! Hur ska jag klara mig utan? Så summeringen idag:

* Choklad


Kommentarer
Postat av: GirlGoesMom

Aw! Tack för din fina kommentar! Ett tips att undvika godis är att hitta nåt annat du gillar som är nyttigt... Ex någon lyxig frukt, ett te, smoothie eller annar med få kolhydrater och lite socker.

Jag är dieabetiker så jag är så illa tvungen att hitta substitut! Just nu är Vanilj-te mitt stora beroende och GODIS, fast istället för godis såklart ;)

2008-01-07 @ 22:09:09
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: GirlGoesMom

Åh jo.. allra bästa tipset. HA DET INTE HEMMA och bestäm att "på lördagar får jag äta (ex 3) chokladrutor. Så är det lättare när du blir sugen på tordagen.. "Nej jag kan vänta till lördag för då får jag äta!" Så sade min dietist.. inte NEKA sig helt det man avgudar.. då blir det outhärdligt! Belöna bra beteende istället! :D

2008-01-07 @ 22:10:38
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: mulla-gulla

RUSSIN & MANDEL en näve vid nödfall
tråkigt? jorå! hjälper mot sötsug? jajjemen!
obs! ej i menstider, då duger ju endast äkta vara

2008-01-07 @ 22:20:41
URL: http://hagganihusetbrevid.blogg.se
Postat av: Helena

Tänk om choklad vore enda lasten *suckar*. Sedan GirlGoesMom, TRE chokladrutor om man klarat sig hela veckan :-D Det är ju typ vad jag klämmer i mig per timme eller något...

2008-01-08 @ 09:28:03
URL: http://helenasnackar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0