Pysselsugen......

Åh, typiskt mig. Så här på kvällskvisten, när de flesta börjar på att varva ner och "ta kvällen", då vaknar jag till liv! speciellt idag, när jag har nya pylar att pyssla med. Tänkte byta färg i vardagsrummet nu, efter julens röda, och istället blanda upp mitt annars vita och beiga vardagsrum med lite "vårgrönt", eller ljust olivgrönt, kanske är en bättre beskrivning! Skruvade ihop avlastningsbordet förut som jag köpte på ikea, och den nya lampan. FixaDE ÄVEN  lite med småpiffingen,  fel ordning, jag vet. Ska stryka nya gardiner, och en stor duk till matsalsbordet i morgon bitti, sen ska det städas och piffas till..... OM jag inte smygbörjar i kväll förståss, vi får se! Köpte även gardiner till C:s rum, så de ska också upp snarast möjligt! Och du A.... Min fina änglatavla, ska vara i vardagsrummet! Det bestämde jag förut, den blir jättebra där.............  mmmm, det kliar i fingrarna.........


DALOM Pelarbord             BANDORA BordslampaBord & Lampa från IKEA


        Zooma                                   Gardiner från ELLOS

Kommentarer
Postat av: Karina

Åh, jag älskar inredning! När jag och killen in har gift oss så ska vi (i alla fall jag) bege mig på inrednings-shoppingrunda. Man behöver göra om lite då coh då, inte sant? Ha det gott :)

2008-01-08 @ 23:53:09
URL: http://fager.blogg.se
Postat av: Jessica

hehehe! Hej hej! Jajemän... fick ta in en expert på ämnet... Din blogg blev jättefin!! Kram kram Jessica i Thn.

2008-01-09 @ 12:31:25
URL: http://lillgryy.blogg.se
Postat av: Junitjej

Fina produkter!
Jag har en undran. Jag har tidigare tagit bilder från Google eller från företag som Ikea eller Indiska och publicerat dem på bloggen. Jag har länkat till företagen. Men vad jag förstår, så räknas detta som bildstöld, om jag förstår Blixman rätt. Nu vågar jag aldrig mer publicera bilder som inte är mina egna eller som inte är cliparts eller räknas som free pics. Hur ställer du dig till detta?

2008-01-09 @ 17:56:05
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0