Numerologi

umerologin kan säga en del om en människas personlighet och levnadssituation. Då borde man ju också baserat på numerologin finna huruvida två personer passar ihop. På det här området finns ett flertal olika teorier. Kort sagt går den ut på att räkna ut karaktärstalet för båda personerna och sedan jämföra dem enligt ett förutbestämt mönster. Om de två talen sägs vibrera med varandra betyder det att de passar mycket bra ihop. Står däremot talen i motsatsställning till varandra är utsikterna för förhållandet tyvärr inte de bästa och mycket jobb kommer antagligen att krävas för att det skall fungera.

Numerologisk kärlekanalys
Karaktärsanalys för Malin
augusti 8
8 = 8 8 = 8
1969
1 + 9 + 6 + 9 = 25 = 2 + 5 = 7
Slutresultat
8 + 8 + 7 = 23 = 2 + 3 = 5
Karaktärstal Fem:
Personer med karaktärstalet fem har ofta många romanser bakom sig som inte lett till till något mer. Femmor gifter sig dock i regel bara än gång.
Karaktärsanalys för Christer
augusti 1
8 = 8 1 = 1
1968
1 + 9 + 6 + 8 = 24 = 2 + 4 = 6
Slutresultat
8 + 1 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6
Karaktärstal Sex:
De med karaktärstal sex brukar blomma ut sent i livet. I ungdomen kan dessa personer vara försiktiga och rädda för att binda sig.
Kompatibilitetsanalys för Malin och Christer
Kombination 5-6 är för det mesta mindre bra. Men det är ofta svårt att säga bestämt, då det också finns många par som fungerar bra ihop. Det som ofta står för de negativa i förhållandet är att båda har en markant blyg sida vilket kan göra det händelsefattigt och trevande. Sexuellt brukar det dock fungera mycket bra och detta binder ofta ihop förhållandet. Liksom för de flesta förhållanden är det ett plus om partnerna möts litet senare i livet, då de har hunnit mogna, fått litet världsvana och förhoppningsvis lyckats framhäva de sidor av sig själva som är mer utåtriktade.

Samstämmighet: 35%

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har provat jag också nu :-) Det som inte stämmer är väl då att jag och L-G skulle passa totalt utmärkt ihop, det vet vi ju inte är sant ;-)

2008-06-26 @ 22:46:52
URL: http://helenasnackar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0