Tävling igen!

Det är två vinster denna gång, båda är otroligt fina smycken från Katts of Sweden. Katts of Sweden har inriktat sig på att ha ett spännande sortiment av smycken som du inte hittar varsomhelst. Det är alltifrån enklare smycken och till högkvalitativa designsmycken från världens alla hörn. Perfekta stället att hitta exklusiva julklappar!



Vinst nr. 1: Småblommig silverring. Småblommig snygg bred ring i silver. Bredd framsida 17 mm. Bredd baksida 8,5 mm. Värde: 325 kr.



Vinst nr. 2: Läder armband med silverblomma. Mycket läckert armband i läder. Lås i form av krok och stor snygg blomma (2,5 cm i diameter) Längd armband 18,5 cm, bredd 13 mm. Värde: 285 kr.




För att delta i tävlingen: länka till bloggen och till Katts of Sweden och nämn tävlingen i din blogg (använd gärna bilden också). Skriv sedan en kommentar om att du har länkat hit i din blogg! Fredagen den 21/11 klockan 18.00 dras vinnarna av dessa urläckra smycken! Gå in på Bambi.bloggagratis.se för att tävla! LYCKA TILL!





Kommentarer
Postat av: Byggarn

Man måste väl inte vara med i tävlingen va?? Känns som om priserna inte riktigt passar till en "Herrhagsbo" som är uppvuxen i Skattkärr....

Nu fick du svar på det med..

2008-11-17 @ 18:30:56
URL: http://tramlinger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0