Titta vad som kom fram....



Detta lilla lejon kom fram efter att vi röjt lite bland skåp och lådor. "Lejon" var Josefines favorit gossedjur när hon var liten, tror knappt att hon gick en meter utan honom. Han var med när hon lekte, åt mat, när hon var ute och när hon sov.  Hon höll honom runt halsen, med två fingrar, vilket förklarar hans numera smala hals. Minns en gång när vi tog kärran till affären en vintereftermiddag, Lejon var som vanligt med, och Josefine som var lite småtrött satt och dåsade till lite på hemvägen. När vi var hemma upptäckte hon att Lejon var borta och blev förståss förtvivlad. Snabbt klädde vi oss igen, och sprang tillbaka den väg vi precis hade gått. Och där låg han, Josses lilla "Lejon", med utryckna ögon. Någon hade hittat honom innan vi hann tillbaka... Om ni visste vad ledsen hon var, och inte fann vi några ögon i snön heller. 

Nästa dag åkte vi in till mitt jobb, där jag hade köpt "Lejon", för jag visste att vi hade några kvar på lagret. Inte dög det nya fina, lurviga lejonet till henne, nejdå, hon ville bara komma åt ögonen. Så när vi kom hem opererade vi in nya ögon på Lejon, och då var hon nöjd och glad igen, trots att de nya ögonen förändrade hans utseende något. Så igår hittade vi honom igen, nedlagd i en låda, liten och smutsig men nog så söt fortfarande. Vilka underbara minnen detta lilla gossedjur har med sig.....



Våra två Lejon, ganska lika va?

Kommentarer
Postat av: Sus i dus

Men så gulligt! Det påminner lite om min Jennifer i dag 12 år som hade en gosehund och vi bodde då i jönköping och hon hade tydligen tappat honom i frysdisken på ICA här hemma dvs syrrans jobb. Vi upptäckte detta då vi kommit till Söderhamn och vi kunde inte vända men vi fick den med posten några dagar senare. Men att sova utan den lilla hunden var svårt och du må tro att vi var glada när den kom till rätta!



Den finns kvar även i dag men det är bra som en traslapp så den använts flitigt! ;o)



Kram <3 Sus

2009-02-05 @ 22:07:43
URL: http://sus68.blogspot.com
Postat av: Anna B

så sött! Den ser verkligen ut att behöva en liten kram efter ha varit bortglömd så länge! Kram anna

2009-02-06 @ 19:30:39
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Natahalie

Haha, den där känner jag igen :)

2009-02-06 @ 23:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0