FREDAG....

Åkte till jobbet i morse, utan att  ha sovit många timmar inatt..  Drömt en massa konstigt, tänkt på schemat och det har vartit fullständigt kaos i hjärnan. Det går inte att göra ett bra schema, lika bra att inse det, alet är att antingen jobba i stort sett varje dag, eller ha mindre folk ute per dag, och stressa runt mellan vårdtagarna... Pest eller kolera.. Bara att hoppas att vi håller!! Nu är jag hemma på lite permission, men ska snart vara tillbaka igen, för att köra det sista kvällsrycket!! Hade först tänkt ta semester i morgon, men det är svårt att få ut folk, alla vikarier har jobbat som sjutton sista tiden, de är verkligen guld värda! 

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj, ska du jobba fredagkväll! Hmm. Själv tänkte jag njuta av min långledighet. Tog nämligen kompledigt idag. Ägnade mig istället åt att bada bubbelpool. Vilken lyx! Så nu känns det som jag laddat batterierna ordentligt.



Kram från

Eva

2009-01-30 @ 16:15:40
URL: http://soscary.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja, scheman har man gjort många gånger och det är inte alltid lätt att få till dem, gäller att ha tillräckligt med personal och så ska personalen bli nöjda..

Ha en härlig kväll !

2009-01-30 @ 17:53:56
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Lisbeth

Ja usch jag kommer ihåg hur det var att jobba inom vården, slitsammt och scheman som inte fungerar,tyckte jag jobbade gämt :-)



Ha en fin kväll :-)

2009-01-30 @ 17:57:26
URL: http://vipelyckan.blogg.se/
Postat av: marra

Ja att jobba inom vården är alltid lika tufft. Jag är springvikarie inom vården och blev inringd på 4 timmar idag. Men det är alltid lika stressigt :)

2009-01-30 @ 18:33:06
URL: http://loveorhates.wordpress.com/
Postat av: Barnens Hjältar

Vilken typ av verksamhet jobbar du på?

Jag arbetar på daglig verksamhet och vi pusslar jämt för att få personalstyrkan att gå ihop..man får ta en dag i sänder..

Trevlig kväll!!

2009-01-30 @ 18:40:03
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Tessan

Åh, jag är jätte ledsen att jag inte kunde hoppa in för dig. Men det är mkt som krånglat nu. Annars hade jag ställt upp direkt, för så som ni sliter därborta nu är inte nyttigt! Ha det så gött under tre ledigheten nu :) Kram

2009-02-01 @ 06:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0