Torsdag......



Så var det Torsdag idag då, nästan slut på denna veckan också! Dagarna går alldeles för fort, tycker ni inte? Igår kväll fick jag ett litet ryck, alldeles för sent egentligen, tror klockan närmade sig 22, men jag putsade fönstren i köket och satte upp nya gardiner. Visst, det var mörkt, men fönstren var inte så skitiga på insidan, och utsidan var det ändå för kallt för att putsa! Jag är lite knepig sådär, för får jag ett ryck, då ska saker ske på stört!! Kändes bra att vakna i morse och ha ännu några fönster klara att välkomna våren!

Som ni vet älskar jag julen, är som en liten unge när granen ska kläs och tomtarna plockas upp från källaren. Men jag tror jag älskar alla årstider, var och en på sitt sätt! Våren, när värmen kommer smygande, solen skiner och man ser att det börjar knoppas på både träd och i rabatter. Det blir ljusare på både morgon och kväll, för att inte tala om första fikan intill solväggen! Underbart!! Sommaren! Vem älskar inte den? Sol, bad och grillkvällar med goda vänner. Semester och ledighet, ta dagen som den kommer. Alla under bara blommor i världens alla färger och dofter. Mums!! Sen har vi Hösten, usch säger många, och jag med, till viss del. Hösten kan vara mycket tung, då det är mycket gammalt som gärna blossar upp då, men samtidigt är det så mysigt med mörkret på kvällarna som inbjuder till levande ljus och sprakande brasa. Kurra ihop sig, mysa och ha det gott! Visst har hösten charm den också! Sen kommer då Vintern, och min jullängtan sätter fart på allvar. Jag älskar att pynta och pyssla inför julen, när allt liksom glittrar och glimmar, sitta och klura ut de perfekta julklapparna!! Mysigt mysigt!!  Vi har det bra, som har olika årstider att glädjas åt, det finns något att längta efter hela tiden!

Idag har jag tänkt att fortsätta lite smått med att plocka undan julen. Har vardagsrummet, allrummet och datarummet kvar. Solen skiner även ju även idag, så jag ska försöka slita mig för en liten skogspromenad, eftersom det inte blev någon igår kväll, då det var hockey, och gubben skulle stå i biljettluckan, vilket jag som vanligt glömmer bort!  Förresten måste jag passa på att gratta en av våra äldsta kompisar, som jag känt sen jag var 14, nämligen Peter, som fyller 40 år idag!!! Grattis grattis!!  Stor varm kram till dig! Hoppas han får en härlig födelsedag med många paket och god tårta!!

Kommentarer
Postat av: Plogflickan

Här snöar det för fullt idag!

2009-01-15 @ 09:46:20
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Lena

ja nog är alla årstider härliga på sitt sätt fast måste man välja en blir det sommar. :)



Tror jag är mera fixerad av sommar nu då allt går lättare för mig då. Mindre smärta men också enklare att vara ute och enklare att träffa människor....ja det blir helt klart ett bättre liv för mig på sommaren fast ändå tycker jag som du att alla årstiderna har något visst.



Så skönt att fått fixat fönstren...ha en skön morgon och dag :) Kram

2009-01-15 @ 09:57:11
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Stefan

Jag lever ju lite efter mottot:

"Det blir vad man gör det till"

Ja det ska bli skönt när det är klart och man kan skörda frukten avc allt arbete :-)

Framför allt blir det skönt för Annica att slippa springa i trapporna så mycket

Ta hand om dig

2009-01-15 @ 10:00:30
URL: http://jalonen.blogg.se/
Postat av: bjorne

Tänk om jag oxå kunde se något positivt med höst och vinter,går inte hur jag än försöker,mer än halva året är bara en väntan.Vi Höres o kram.Glömde en grej,ska strax hämta Ella på dagis,då blir hon nog glad.

2009-01-15 @ 10:55:45
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Skönt stt "beta av" städningen sådär...

Hoppas din torsdag är fin!

2009-01-15 @ 12:34:51
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag håller me dig, det finns något visst med alla årstider.

Idag skiner solen här också. Ska hämta gosrosen på dagis snart sedan blir det en promenad på byn... :)

Ha en fin dag, min fina vän.

Kramar i mängder.

2009-01-15 @ 13:21:06
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: //K :-)

Ja, det är mycket roligare att plocka fram julen än at plocka bort den... För egen del hade jag mer än gärna behållt adventsljusstakar och stjärnor i fönstrena fram tills att det blir betydligt ljusare... Men däremot får gärna både gran och alla tomtar åka ut i princip dagen efter julafton... Men numer får jag hia mig då lill Prinsen ju ska få njuta av allt tingel tangel och mys!



Kramar

2009-01-15 @ 15:13:26
URL: http://kschokladask.blogg.se/
Postat av: soffie

underbart när solen tittar fram fast det böåste lite grann så det blev väldigt kallt,

nu ska jag på tråkmöte BLÄ!

2009-01-15 @ 17:19:14
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Jag har vanligt jobb också fast det är nästan heltiodsjobb med firman med :P

Jobbar 75% som handledare på daglig verksamhet och firman på kvällar och helger (när inte barnen tar tid). Fredagar är jag helt jobbledig!! Det måste man nog unna sig :-))

2009-01-15 @ 17:50:38
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Annica

Här har julen sakt också börjat rensas bort. Inte av mig utan av maken... Men jag har sonen på min sida som stöd. Han skriker högt för varje prydnad som bärs ut! Det är mammas kille det! ;-)

Du har inte lust att få ett "ryck" och komma hit och putsa fönstrena...? Men det är 14 grader kallt ute nu. Så jag tror vi skjuter upp det ett tag till va? ;-)

Ha en trevlig kväll!

KRAM!

2009-01-15 @ 20:04:55
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Anna B

DEt är bara att inse. Tiden springer iväg! Så snart får vi plocka fram julen igen...om det fortsätter så här fort! Kram anna

2009-01-15 @ 20:35:06
URL: http://skrivanne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0