Dagens fråga.....


Kommer du att se tillbaka på ditt liv och säga:
"Jag önskar att jag hade"  eller
"Jag är glad att jag gjorde?"



Detta tål att tänka på, och jag hoppas att jag en dag kommer att säga det där sistnämnda...   Har lite funderingar såklart, som jag gärna får när kroppen strejkar som mest, håller jag i 27 år till? I det yrket jag nu har? Tror knappast det, och då får man ju börja tänka, NU! Jag fyller 40, visst, jag är inte purung,men jag är heller inte lastgammal, jag har relativt stora och självgående barn, en gubbe som ställer upp för mig, så det är bara att tuta och köra. Som sagt, jag har lite ideér, de flesta är på lång sikt, men varför hasta? Bara det att gå och klura och drömma är ju underbart, och vill man tillräckligt mycket och bestämmer sig för att det går, så kommer man långt, tror ni inte? Så vad säger ni, hur tror ni att ni kommer att se tillbaka på era liv?

Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Jag är nog mer av typen..jag är glad att jag gjorde :-)

2009-07-20 @ 11:28:16
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Prins bus

Hej söta tant BananMalin! Jag är man ett underbarn så är man :) Visst har ja de bästa föräldrarna. Pappa har lovat mig att sätta upp din tavla med änglasagan i mitt rum över sängen nu under hans semester. Jag tänkte att jag skulle börja krypa först, men jag har inte riktigt kommit på hur man gör än bara. Men det är klart att jag tar med mig mammsen och hälsar på dig och Bam. Det är ju rena rama styrketräningspasset att träffa Bam ju =) Då får jag en massa magmuskler på köpet. Hihi.. Nu är det daga för en promenad med mammsen och pappsen. Önskar dig en trevlig arbetsdag. Kramar Linus

2009-07-20 @ 12:37:04
URL: http://ananas.blogg..se/prinsbus
Postat av: Bjorne

något finns säkert man skulle ha gjort på annat sätt men sen jag började på byggbolaget så tror jag inte jag skulle ångrar mitt yrkesval och tror jag är nöjd med det mesta här i livet om förutsättningarna är dom samma,vore jag mångmiljonär så skulle jag köpa en camping i Halmstad och ha den som jobb,synd att han inte kommer,kram.

2009-07-20 @ 12:43:31
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: ejmis

Jag försöker ta en dag i taget, leva här och nu och göra det jag känner för...förhoppningsvis kommer jag att kunna säga att "jag är glad att jag gjorde".

2009-07-20 @ 12:52:55
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Lotta

Definitivt bägge frågorna :O)

Jag gör, drömmer och gör....

Oj :O)

2009-07-20 @ 14:03:55
URL: http://www.pillargontanten.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jo, Tack, första dagen har snart avlöpt helt okey, jag jobbar på den stora molnfabriken nere vid sjön i Grums....

Produktionstekniker/personalman PM6. Kunde ha haft ett sämre jobb :O, så jag klagar inte, men inget jobb slår semester, eller hur!

2009-07-20 @ 15:22:16
URL: http://www.pillargontanten.blogspot.com
Postat av: Anki N

Jag är den som säger "jag är glad att jag gjorde" och trots att jag då befinner mig mer än 10 år före dig i tiden, så har jag idel planer......!!!

Om de nu är så att vi bara har 1 liv, så varför inte ta för sig det man kan?!

Kramiz Anki N

2009-07-20 @ 15:43:03
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Wille

Jag är nog "glad att jag gjorde det typen", det har kanske inte varit det smartaste sättet att resonera i alla lägen men jag tror att jag lärt mig av de få misstag jag gjort (ler). Man lever bara en gång och går man bara på magkänsla och sunt bondförnufft så tror jag att man nog kommer vara rätt nöjd den dag man ska parkera tofflorna permanent.



kram Wille

2009-07-20 @ 18:56:48
URL: http://wilens.se/wordpress/
Postat av: Tusensköna

Jag tror att jag kommer att ångra att jag tackade nej till ett reseledarejobb samt ett flygvärdinnajobb i Dubai. Jag borde tagit chansen när jag fick den. Vidare hoppas jag att jag kommer iväg utomlands ett längre tag, kanske ett år, annars är det stor risk att jag även kommer ångra att jag aldrig gjorde det heller. I övrigt har jag förverkligat mina drömmar =)

2009-07-20 @ 19:44:52
URL: http://www.tusenskona.wordpress.com
Postat av: my

Det senaste absolut, man måste testa allt och våga, annars ångrar man sig!

2009-07-20 @ 20:03:12
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: anna

jag lever efter mottot, man ångrar bar adet man inte gjorde, så jag kommer att kunna säga de orden jag är glad att jag gjorde!

2009-07-20 @ 20:13:26
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Birgitta

När jag för några månader sedan började ändra min livsstil, så efter det så har jag inte ångrat en enda sekund. Jag tror att jag kommer att göra allt jag vill, ända tills jag går i graven :-) Men graven får vänta ca 50-60 år till, för här skall levas livet och jag vill ta tillvara allt som kommer i min makt.



Ha det gott o lycka till med dina projekt som du håller på att finurla på. Ha en skön kväll!

Kram Birgitta (som aldrig tog en bloggpaus) ;-)

2009-07-20 @ 21:37:44
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Anna B

Förhoppningsvis med ett leende och en glad nick... för visst skulle det vara skönt att kunna blicka tillbaka och vara nöjd över valen och sina handlingar!

Kram Anna

2009-07-20 @ 22:11:15
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Sanningen

Hittils finns det få saker man ångrar. De flesta förändringar man gjort både på det privata och det yrkesmässiga planet har gått åt det bättre hållet med lite distans till det hela även om man kanske inte insåg det omedelbart efteråt... ;-)

2009-07-20 @ 22:32:02
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Annica

Det är drömmarna som håller en vid liv. Och har man turen att kunna förverkliga dem är måste nog livet kännas bra mycket rikare.

Nu är vi hemma efter en underbar tur till Stockholm. Nu är det vila som gäller för kroppen gillar inte att åka bil...

KRAM!

2009-07-21 @ 10:14:37
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: Mari Andersson

Du gör rätt i att tänka framåt ...

Varför inte satsa på dina fina smycken ? Du har ju gett många av dina bästa år till att vårda andra inte konstigt att du har ont.

Ibland så kör man bara på, men du ska ju leva många år till med din egna kropp, ta väl vara på den ...



Krya på dig

2009-07-22 @ 09:53:25
URL: http://maradesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0