Jag lever.....

Hoppar in och ger er ett litet livstecken från mig! Har inte varit riktigt på humör senaste dagarna, dels för att kroppen bråkar med mig, dels för att energin har gått åt till annat. Ingen idé att blogga om man ändå bara gnäller tänkte jag..
Har varit ledig ett par dagar nu, och et har varit underbart! Dessvärre passerar de lediga alltför snabbt och plötsligt står man återigen inför ett arbetspass. Tror att semestern kommer att göra mig gott, behöver det nu efter allt rot vi haft på arbetsplatsen, verkar som det aldrig blir en ände på det heller.  Det är energislukare nummer ett det!



Hursomhelst, även om jag inte suttit vid datorn, innebär det inte att jag helt har legat på sofflocket heller! I förrgår åkte jag och Anna ut till Borgvik för att leta rätt på den lilla inredningsbutiken som öppnat där! Gubben skickade för säkerhets skull med oss en varsin karta. Undrar hur han tänkte där? Har det med Laxå att göra tro?? Nåja, självklart hittade vi butiken på en gång, proffsiga som vi är!!!


Mysig butik i underbar miljö...

Den lilla butiken var jättemysig och det fanns mycket fint till riktigt bra priser, vilket gör det ännu skojigare att handla. Ägarinnan berättade att hon håller på att flytta ut till centrum, faktiskt i den lokal som jag själv gick och funderade på. Hon har ju nästan det utbudet jag hade tänkt, även om jag hade lite fler ideér på hur man kunnat kombinera butiken. Så är det när man är feg och går och velar.. Någon annan hinner före! Önskar henne självklart lycka till med nyöppnandet som sker den 1 augusti!


Köpte mig två fina tavlor......


Ett fat att dekorera med lite ljus och småprylar....


Änglakort till fler tavlor....


En vägglykta för levande ljus....

Kände mig jättenöjd med mina köp, och de gav mig lite inspiration att börja pyssla lite. Började igårkväll, putsade fönster, bytte gardiner, flyttade om småprylar, fick upp den stora fina spegeln. Typiskt mig, får jag infall, spelar klockan ingen roll, så jag pysslade omkring till jag ramlade i säng senare än jag hade tänkt mig! Har fortfarande lite plock kvar och ska försöka hinna med det innan jag börjar jobba idag. 

   

Lite smycken har jag fått färdigt också.... Beställde doch hem lite nya brickor och plock från ett nytt ställe och väntar med spänning på brevbäraren. Brukar gå på 1-2 dagar per post så man vet aldrig! Igår tog jag på mig de gamla utslitna träningsskorna som jag aldrig fått ont i fötterna av, och gav mig ut på en välbehövlig promenad i skogen. Det var alldeles för länge sedan, och jag njöt av varje steg. Solen sken, och jag stötte på lite blandat med skogsvänner på vägen....







En buske full av sniglar, en vägkant full med stora skalbaggar, ett rådjur som jag halvt skrämde livet på och en liten fågel som följde mig på avstånd under promenaden. När jag kom ner till sjön var det ett himla väsen! Ett helt gäng killar som tagit sig dit per kanot skrålade så det ekade... Smygfotograferade lite, men gick snabbt vidare utan att störa..





Efter promenaden åkte jag hem till söta Jenny och fikade! Med var även hennes syster Josefine och tillsammans la vi upp taktiken inför förlossningen, medan vi fikade på de hembakta, goda kakorna.  Josefine lovade att ta skit, bara den dagen, vilket innbär att vi snabbt ska glömma om hon skriker och svär på oss under förlossningsarbetet! Tror inte att det dröjer så värst länge förän det är dags! Fick den känslan i alla fall, så vi får se. Jag har ju hela tiden trott att det är en kille, men igår blev jag väldigt osäker, tyckte mer det lutade åt en liten tjej nu!!Åh, vad spännande det ska bli!!! Jennys mamma kom hem strax innan jag åkte och dubbelkolla telefonnummer och adress med mig. Hon ska köra oss in sa hon, så det gör inget om jag  hunnit ta ett glas vin, jag blir upphämtad! Ha ha, vilken syn det skulle vara, kommer en liten bil, fullastad med fruntimmer, varav någon stinker alkohol....  Jag måste återigen säga att jag är både glad och stolt över att jag blivit tillfrågad att vara med under förlossningen. Det kommer attt bli bra för Jenny, först kommer hon att få uppleva mammalyckan, en lycka mat inte kan förstå förän man upplevt den... Det kommer göra henne gott, och hon kommer genom det inse vilkn styrka hon har. Sedan, så småningom, kommer drömprinsen stå framför henne, och lyckan kommer att bli fulländad! Detta har vi bestämt, och så kommer det att bli, och hon är sååååå VÄRD det!

 
Busiga bebben, bor i mammas mage........

Det var väl allt för nu!!! Dags att fortsätta pyssla och få lite ordning på torpet igen. Har en viss förmåga att rota till ordentligt när jag ska pyssla, men slutändan brukar bli bra trots allt. Glömde ju att berätta vad duktig jag varit också!! Häromdagen städae jag igenom alla garderober och byråar, och fick ihop 2 fulla sopsäckar med kläder som aldrig används!! Nu är det ordning och reda på nåt ställe i alla fall. Detta lilla livstecken från mig, blev nog väldigt, väldigt långt, hi hi.......

Dagens kloka ord

Många ting,
som inte kan övervinnas
när de står tillsammans,
ger efter, när vi tar itu med dem,
ett och ett.....

Kommentarer
Postat av: Annica

Ja nu är jag här igen! Det har varit väldigt tufft en tid. Men nu känner jag att energin återvänder. Har bearbetat massa jobbiga saker. Och kommit ut starkare på andra sidan.

Vilken ära att få vara med vid förlossningen! Förstår att du är stolt!

Må så gott nu.

KRAM!

2009-07-09 @ 11:02:37
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: Thalina

Sköna bilder och den lilla butiken ser mysig ut.Visst är det skönt när man städat ut saker man inte behöver.Vacker omgivning du har att promenera i.Ha det gott och kram Thalina

2009-07-09 @ 11:47:17
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: annica

Vad roligt att du bloggat lite igen! Den där butiken åker vi förbi dagligen pi jobbet, så ibland hinner man stanna till när det är öppet. Hur mysigt som helst och mycket fina grejer!!



Jag ösnkar er lycka till när det är dags för Jenny. Spännande spännande och jag vet att hon kommer fixa detta galant!

2009-07-09 @ 13:30:06
URL: http://www.branting.org
Postat av: fia

fina bilder silver fatet va jätte fint . va kul det är att komma till en sådan fin butik . önskar dig en trevlig dag .

2009-07-09 @ 14:27:32
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: messan

Härligt att du är tillbaka igen! Saknat dig!



Den där inredningsaffären lät himla mysig och den verkar ha min stil också:)

Det där med energitjuvar är aldrig bra, de suger verkligen ur den energi man har. Hoppas att det lugnar ner sig för dig nu innan semestern.

Grattis till dig som får vara med i det stora ögonblicket!

Var rädd om dig!

Kram

2009-07-09 @ 15:39:21
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Lena

Fina saker du fick med dig hem :D



Kram

2009-07-09 @ 16:42:32
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Ja du Malin,minns inte vad ditt inlägg började md men har läst allt och kul det hände något i bloggen,själva är vi kvar i Varberg och sol varje dag,badar dricker öl,äter gott och bara finns till,Ansa hälsar och kram från oss.

2009-07-09 @ 17:35:46
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: my

Vad ligger priserna på för ett smycke? Ca-pris...

De är SÅ fina! Funderar funderar :) Jag är ingen "smycke-människa" annars, har sällan smycken på mig överhuvudtaget..men är ändå sugen på ett av dina!

2009-07-09 @ 17:51:47
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Pillargontanten

Skönt att se att du är piggelin igen :O) Förlossning, va spännande! Buitken i Borgvik, såg också spännande ut, jag får nog ta mig en tur dit :O)

2009-07-09 @ 18:22:08
URL: http://www.pillargontanten.blogspot.com
Postat av: soffie

va fin mage hon har spännande att snart ha sin lilla bebis utanför magen,I den butiken var vi i fjol då köpte jag en jättefin Välkommenskylt med ett troll på,

må gott i regnet

2009-07-09 @ 18:43:30
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Härliga bilder och fynd du gjort :-)

Du verkar må gott och det glädjer mig <3

Ha en fin kvälliz!

Kram Birgitta

2009-07-09 @ 21:23:05
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: marma

Ojojoj, det där kallar inte jag för formsvacka. Du har ju gjort jättemycket!

Kramar/marma

2009-07-09 @ 22:05:41
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Wille

Det var väldigt vad det har hänt saker här. Ja det är ajg som fixar lite med bloggar och hemsidor, har byggt lite till olika företag här i stan.



mvh Wille

2009-07-09 @ 22:26:45
URL: http://www.wilens.se/wordpress
Postat av: Sanna

Vilken fin blogg du har!

2009-07-10 @ 00:03:08
URL: http://winterbirth.blogg.se/
Postat av: Anonym

oh vad mkt fint du hittat!! Dessutom alltid roligt att shoppa loss när det är både bra priser och fina grejjer!



Förstår om du lääääängtar till semestern! Kramen!

2009-07-10 @ 00:39:24
Postat av: // K :-)

oj, f-t det var jag som lämnade anonyma inlägget ovan... sorry!

2009-07-10 @ 00:43:30
URL: http://kschokladask.blogg.se/
Postat av: Eva

Å jag älskar såna där affärer! Brukar passa på att besöka sådana när jag är ute och åker bil till andra städer. Alltid hittar man något fint :-)

Och dina tavlor/kort var ju jättesöta!

Hoppas du snart blir bättre och kan njuta ordentligt av semestern.

Varm kram,

Eva

2009-07-10 @ 09:58:12
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Micke

Oki men ta det lugnt ändå, vill se dej på bloggen.

Kram Micke

2009-07-10 @ 10:30:37
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilka fina fynd, vägglyktan var riktigt riktigt snygg!

Ni får ta med er en vinare och skåla på där inne om jag blir för jobbig =P



kram kram

2009-07-10 @ 19:08:47
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: tess

Fina saker...



Säljer du namnbrickor??? Vad tar du???? Jsg är intresserad av dessa samt min syster.... återkommer du med pris så beställer jag direkt.... //Tess

2009-07-11 @ 11:30:17
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anki N

När energin går ur kroppen, ja då må man vila, ge det ny näring o ta´t lugnt. Har just haft en liten sån där period själv, lägger det i hyllan för normalt, men tanke på hur vi människor lever och stressar runt idag.

Vilka härliga grejer o mysig liten affär. Dina smycken ser också läckra ut, kul de där med din hobby. Kanske blir du stor o berömd en dag….man vet aldrig!!

Baby på G o du får vara med på förlossningen, jösses så spännande. Det blir nog en otroligt annorlunda o härlig upplevelse att vara med o se ett nytt liv komma till jorden. Jag tycker det känns som det bor en liten kille där inne.



Kramiz Anki N

2009-07-11 @ 12:51:20
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Fyrbarnsmamman

Var rädd om dig vännen!

Kram

2009-07-11 @ 13:56:30
URL: http://www.tess74.blogspot.com
Postat av: Anne-Lie

Hoppas energierna har kommit tillbaka till dig, det är du värd. Du ska se att det var inte meningen att du ännu skulle öppna någon affär utan att tiden väntar på rätt tillfälle som passar dig.

Vilka fina inköp du har gjort och vilken mysig ställe att handla på.

Fina smycken har du gjort och vad spännande men en ny leverantör på plattorna.



Önskar dig ro i sinnet och lugnet omkring dig.

Änglarna vakar över dig. :)

Kram på dig

2009-07-11 @ 22:02:31
URL: http://lillaanna.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Hej hoppas ni har det bra,snart har det regnat så poolen svämmar över eller,här är hela gräsmattan under vatten,kram.

2009-07-11 @ 22:04:00
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: angelica

jätte fina grejer du har köpt :)

2009-07-11 @ 23:29:44
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Ananas

Ja , jag vet. Han är så varje kväll :) När det väl är dags att sova för denna lilla gossen så vill han inte det. Vet inte om han har gjort sig ovän med John Blund eller nåt, för trött är han inte =)

2009-07-12 @ 12:36:37
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: tess

GUUUD va mycket fint.



Jag kommer genast med en beställning.



Du hade ett halssmycke med två brickor och en skyddsängel. På brickorna ska det stå ELINA och den andra PETTER lägg märke till TVÅ T Petter...



Sedan vill även jag ha ett till sådant smycke men med TRE brickor... OSKAR, ALBIN, AUGUST



Sedan har du ett smycket med en liten mindre bricka och en större i läderrem... detta vill jag ha med TESS på den lilla samt DANIEL på den större.



E du med???



Fråga om jag varit otydlig...



//Tess

2009-07-12 @ 13:51:28
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: anki

tråkigt att kroppen bråkar med dej, vet hur det är för min bråkar ständigt. :-) för att inte tala om trötthetsperioderna då man inte orkar göra ett dugg, inte ens sitta vid datorn. :-)



ha en skön kväll

2009-07-12 @ 15:11:05
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Helena

Nämen attans när det gäller butiken Malin...

2009-07-13 @ 21:19:31
URL: http://helenasnackar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0