Gårdagen...

Igår kom gubbens moster hit och hälsade på. Vi pratade, åt mat, pratade mer, kikade på kort från hennes senaste bravader med Hurtigrutten & i Österrike, pratade , fikade och pratade ännu mer. Vips va klockan närmare nio! Vart tog hela dagen och kvällen vägen? Riktigt trevligt hade vi i alla fall.....



Fick se en skymt av semesterfirande Annika också, som kom förbi en sväng... Hon berättade om Jennys senaste inlägg och tror ni inte stackaren har fått den fruktaden influensan?? Jodå, den kvinnan ska härdas verkar det som! Ringde till henne för att höra hur det var, och hon kände sig bättre sa hon fast hon i mina öron lät jätterisig. Hon har fått mediciner som börjat verka i alla fall, vilket känns skönt! Hon lovade att be bebben vänta med att komma ut några dagar till, så att hon hinner få tillbaka sina krafter... Kämpa på Jenny!!! Du kommer att vara stålmorsan efter allt det här!

Sist men inte minst kom Josefine hem. Hon hade varit till Liseberg med en kompis, över dagen. De hade haft det jättebra, och hon var så nöjd, för hon hade vunnit en varsin present till mig och gubben. Jag fick jättefina bokstäver i vitt, som bildar ordet LOVE. Idag får jag klura ut var jag ska ha dom, de var verkligen jättefina..



Efter detta var jag totalt slut, så det gick inte många minuter i sängen förän jag somnade och sov som en stock, några timmar i alla fall. Värken i nacke, axlar och armar är nog sig lik. Känns bra när jag tar det lugnt, men det räckte med att göra sallad i går, såvar jag genast yr och knepig igen.. Får väl fortsätta vara lugn och ha det tråkigt, men ska inte klaga, jag kan ju vara både ute och bland folk, vilket Jenny inte får..  

Gubben har åkt iväg på den tredje golftävlingen för veckan.. Fattar inte hur han orkar, men han tycker ju att det är så roligt! På lördag tar vi oss i alla fall en tur till Grebbestad och det ska bli skönt. Gruvar mig bara lite för att sitta still i bilen så länge, men vi får väl stanna efter vägen och sträcka lite på kroppen. Önskar och hoppas att vi har tur med vädret ockå, allt blir ju så mycket mysigare när solen skiner..... eller hur?

**********************

Och TACK alla ni goa och omtänksamma vänner för de uppmuntrande orden!! Det värmer mycket ska ni veta! Och till Tina i Götet; så skoj att du hittat min blogg och dessutom skriver kommentarer!! Blir jätteglad av dem, men kan ju inte förmedla det eftersom du inte har någon blogg att skriva tillbaka till! Detta gäller även Ingrid, Kram på er båda. Kramar till alla er andra också, ni som är anonyma, skriv gärna dit ett namn så kan jag klura lite vilka ni är.....

Kommentarer
Postat av: Marita

Tack,för senast! God mat och mysiga "prat".

Marita

2009-07-23 @ 09:28:30
Postat av: Nettan

Hoppas ni får en mysig resa med mycket sol och mys !

2009-07-23 @ 09:57:57
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: gaby

skönt att höra att du tar de lugnt. hoppas bara du blir bra snart så man hinner se dig igen innan du ska vara borta i 4 veckor.. kram på dig!

2009-07-23 @ 10:11:32
Postat av: messan

Vilka fina bokstäver du fått! Jag förstår att du blev jätteglad.

Jobbet klarar sig, det viktigaste är att du vilar så du snart mår bättre igen. Har du fått någon diagnos på dina besvär?

Var rädd om dig! Jag tänker på dig! Hoppas du blir piggare till din semester börjar.

Stor kram messan

2009-07-23 @ 10:37:10
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Mari Andersson

Sv.

Ett jättestort grattis till presenten. Så himla roligt att du får fortsätta att utvecklas. Det kommer att bli något bra av det. Du har ju redan visat talangerna utan kursen ...

Det ska bli kul att få se vad det blir av detta i framtiden



Kramar i massor och krya på dig

2009-07-23 @ 10:37:41
URL: http://maradesign.blogg.se/
Postat av: Anna B

Det var verkligen fina bokstäver... Måste nog ut på stan och kolla efter något sånt...

Önskar dig en toppen dag!

kram Anna

2009-07-23 @ 10:43:26
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Barnens Hjältar

Ja tjusiga bokstäver..håller med. Var inne och läste hos enny..inte mycket gnäll där.. en annan hade väl blivit skitnervös :-)

ha en fin dag!

2009-07-23 @ 11:18:04
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Linda

Hur har den där svininfluensan yttrat sig för din vän? Jag är livrädd för att åka på skiten =/

2009-07-23 @ 11:30:15
URL: http://tusenskona.wordpress.com
Postat av: messan

Det låter ju inte klokt att det ska vara så!! Du borde få komma till någon som utreder dig speciellt eftersom du har sjukdomar i din släkt. Stå på dig!

Jag håller på dig, vännen!



Hua mig för svinflunsan, den vill jag inte ha...usch.

Var rädd om dig!

Kram

2009-07-23 @ 12:05:00
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Bjorne

Tror kanske du blir piggelin nu när du får va hemma och vila 4 veckor och KK är kanske på väg att bli golfproffs och då blir du caddie sen,kram.

2009-07-23 @ 16:36:05
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Annica

De där bokstäverna skulle göra sig väldigt fina i mitt vardagsrum. ;-)

Det har ju kommit fram nu att den som gjort detta är en person vi "känner". Och hans vänner har bombarderat Stefan med att han inte har hela historien klar för sig. Och att det inte alls gått till så som han skrivit. De hävdar att tjejjen varit med på "liknande saker" förr. Vilket jag har väldigt svårt att tro. Jag har alltid hävdat att man inte ska dömma hunden efter håret. Bara för att tjejjen har en historia med missbuk innan så tas hon inte på lika stort allvar. Det tycker jag är fel. Och då borde jag inte dömma killen efter vad jag vet han har gjort tidigare. Men det är fruktansvärt svårt. Det är en person jag absolut inte skulle vilja träffa i en mörk gränd. Tom Stefan som inte är rädd för nån, känner ett visst obehag nu när han vet vem som ligger bakom övergreppet. Och att han gjort så stor sak av det hela i sin blogg. Killen är ju fri. Och med vetskapen om vad han gjort tidigare är det inte så kul att stå i fronten för detta upprop längre.

Men samtidigt ska vi inte låta rädslan sätta stopp för rättvisan. Vad har vi då kvar?

Lång kommentar blev det...

Krya på dig vännen!

KRAM!

2009-07-23 @ 16:47:20
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: soffie

va roligt med besök å nu hoppas jag verkligen det slutar regna snart för jisses va det öser ner nu,

ha en toppenkväll

2009-07-23 @ 18:04:20
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: my

Bra att du tar det lugnt och har det gott bara...behöver du! Och min man spelar tävling imorgon...dessa golfare du...

2009-07-23 @ 18:19:30
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Trodde du kände gubben ja,han har aldrig försovit sig,inte en enda gång i hela sitt liv och det är sant och hoppas inte göra det eller.

2009-07-23 @ 19:03:18
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: messan

Jag länkar till dig...det är väl ok?? Gillar din blogg!

Kram

2009-07-23 @ 19:35:30
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Lena

Förstår hur du mår, eftersom jag själv brukar ha yrsel och andra krämpor. Vad säger läkarna till dig? Förståndigt att du har sjukskrivit dig!



Svininfluensan är jag faktiskt skraj för, den vill jag inte ha, men har man barn så lär den väl komma hem via dom om inte annat. "hua"



Krya på dig och ta hand om dig!

Kramar

2009-07-23 @ 20:34:48
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Wille

Tänkte bara titta in och kolla läget, skönt att du har folk runt dig som stöttar och motiverar dig.



krma Wille

2009-07-23 @ 21:31:07
URL: http://wilens.se/wordpress/
Postat av: Prins Bus

Jorå, tillslut så såg hon alla mina konster. Men det tog tid, jag var helt slut =) Och inte nog med det så hade vi ett träningsläger här hemma och hos farmor och farfar idag. Men det kan du läsa om sen i min blogg =)



Vad bra att du tar det lugnt min goda vän. Det tycker mammsen också. Hoppas du kryar på dig tills du ska ha semester så du slipper ha ont då du ska njuta av ledigheten.



Vi höres min favorit tant BananMalin.



Kramar Linus

2009-07-23 @ 22:17:17
URL: http://ananas.blogg..se/prinsbus
Postat av: Milla

Hej! Jo, läget är bra med mig förutom att jag har så jäkla mycket att göra just nu bara! INTENSIVT är nog rätt ord. Men det är övergående. :) Jag hoppas att det blir fint i lägenheten när det blir klart. Det lär iaf bli finare än innan. Hoppas att du mår bättre snart och att det blir fint till helgen när du ska iväg. Mamma + gubbe är där nu och det är inte särskilt trevligt, men mindere regn än här just idag iaf. :) Kramkram.

2009-07-23 @ 22:19:24
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Sara

hmm varfifrån känner jag igen henne tro? det har jag nog förträngt.. HA HA HA...

2009-07-23 @ 23:54:08
URL: http://yarrrd.blogg.se/
Postat av: Anonym

Som sagt skynda långsamt o njut.

Kram Micke

2009-07-24 @ 07:41:25
Postat av: britten...

hej där..nu har jag läst ikapp mig hos dig..länge sen...jag har ganska dåligt med uppkoppling så modememt går trögt och det blit dåligt med bloggpromenade.....så skönt att du ändå bestämmde dig för att sjukskriva dig....du vet i slutändan är det ingen som tackar dig för att du sliter ut dig när du inte mår bra....vila nu och försök slappna av....kram

2009-07-24 @ 09:02:52
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: soffie

sol idag hoppas den stannar ett tag,

ha en toppendag

2009-07-24 @ 09:15:53
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Miss Attitude

Vad roligt att du halkade in på min blogg!! Din blogg va ju jätte fin måste jag säga.

Trist att din vän har åkt på influensan, jag är jätte rädd för den... alla skrämmer bara upp mig hela tiden känns det som.

Är hon dessutom gravid stackarna! Usch, vet du nått om gravida får ta sprutan som kommer i sepetermber?

Hoppas du får en bra dag idag och en trevlig helg.

KRam

2009-07-24 @ 09:22:02
URL: http://missattitude.se
Postat av: Marie

krya på dej Malin, kram från Marie.....

2009-07-24 @ 09:27:07
Postat av: LInnea Nordhström

2009-07-24 @ 09:45:45
URL: http://nennasdagbok.blogg.se/
Postat av: Nenna Nordhström

Hej!!!

Hoppas ni har det bra!!!

Jag vet inte prova och tryck på länkar där istället.

Älskar dig!!

Kram din Nennna

2009-07-24 @ 09:47:39
URL: http://nennasdagbok.blogg.se/
Postat av: Wille

God morgon i bloggen



ha en skön dag



kram Wille

2009-07-24 @ 10:38:18
URL: http://wilens.se/wordpress/
Postat av: tess

Vi är i Grebbestad vi å... nere på Saltvik. Var ska ni sova??? //Tess

2009-07-24 @ 14:33:45
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Försökte kommentera hos dig igår igen men det gick inte :P

Jag ser gärna bilder på er trappa :-)

2009-07-24 @ 18:14:09
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: annica

åh, såna där bokstäver är ju så fina! Hoppas att du mår bättre i kroppen efter några dagars ledigt. KRAM

2009-07-24 @ 21:20:23
URL: http://www.branting.org
Postat av: Annika A

Hoppas du få det bra på kusten, lite havsluft tror jag gör gott!

Kram

2009-07-24 @ 22:05:03
URL: http://walkingwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0