Helgen som gått....

Denna helg, lyxade jag till det lite och tog två dagar semester, eftersom våra semesterperioder drar igång idag. Själv har jag inte semester förrän i augusti, och med 2 sjukskrivningar i gruppen, har vi inte täckt upp sommaren ordentligt än. Finns lite strödagar här och där, som inte är tillsatta, men det löser sig säkert ändå. I lördags var gubben och hans arbetskamrat Simon iväg och spelade golftävling, och de kom faktiskt 2:a! De var glada när de kom hem med en varsin jättefin och stor spegel! Grattis till dom båda!



Senare på kvällen kom Maria,  P-E och Katrin hit på lite vinmys. Blev lite för mycket av det goda kan jag erkänna, men roligt hade vi! Söndagen inleddes med en ordentlig sovmorgon innan vi åkte iväg till Edane där Josefine skulle spela fotbollsmatch. Hon tyckte det var svårt att komma in i matchen, vilket beror på att hon inte stått på en och en halv månad. Anledningen till detta är att tränaren anser att äldst ska stå, så Josefine får bara stå, när den andre målvakten inte kan. Ingen vidare bra regel tycker jag, då både rutin och motivationen tvinar under tiden. Hursomhelst orkade de till slut vinna med 4-3. Grattis till dom!! Idag är det dags för ett eftermiddagspass, så det gäller att sätta fart här hemma. Har några smycken att göra klart också, men önskar er alla en härlig måndag!

Kommentarer
Postat av: My

Sv: jag har sett honom live 4-5 ggr, och blir lika tagen varje gång, han är bäst! Har du?

2009-06-08 @ 12:09:12
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Mari Andersson

Det var sannerligen en riktigt korkad tränare...

Den får man ju ingen respekt för precis...

Nä, fram för tränare som tänker på både individen och laget som helhet. Tänk om de tröttnar efter hand ? Vad har han då för lag ?



Jasså, blev det lite för mycket i helgen, hihi ?

Det är sådant som kan hända, då speciellt om man har trevligt sällskap. Ja, ja ... så det kan bli ...



Ha det gott / Kramar

2009-06-08 @ 19:52:50
URL: http://maradesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0