Dags för ett arbetspass.....

Så var det då tisdag, vilket innebär att min treledighet är över. Den har varit så underbar, jag har hunnit med allt, vilat, fixat, läst, pysslat, umgåtts med familj och vänner! Helgen har varit toppen, men jag kan ändå inte sluta tänka på att jag faktiskt hade det så här bra jämt förut. Jobbade tre dagar, var ledig tre, och så vidare....  Var man verkligen ledig så här länge varje gång? Man vande sig faktiskt vid det också, och så här i efterhand förstår man verkligen vad bra man hade det! Nåja, nu är nu, ingen ide att titta tillbaka. Fördelen var ju somrarna, då vi pliktade och täckte upp för varandras semester. På så sätt minskade vi vikarieomsättningen med 3-4 personer. I år kommer antagligen semestern inte ens att gå ihop. Hur som helst, ett eftermiddagspass väntar på mig idag, och vi får se vad kvällen har att ge. Hoppas den förflyter i ett lagomt tempo i alla fall.

Om en vecka är det dags för flytten också! Tänk så fort veckorna går! Onsdag den 27:e klockan 7 kommer det några snubbar och flyttar alla möblerna, sen får vi försöka att få i ordning allt så bra som möjligt själva! Tror att vi kommer att få det riktigt fint och trevligt i vår nya lokal, men det ska bli ovant att dela den med en arbetsgrupp till! Kommer att bli många, många fruntimmer på ett och samma ställe, så vi får hoppas att stämningen ändå kommer att vara lika bra som den vi har idag! Det kommer säkert att röra runt lite i grytan, vi jobbar ju så olika...

Om tillfällen ges, ska jag försöka sy våra nya gardiner till det stora samlingsrummet. Tyget ska förhoppningsvis räcka till lite kuddar och någon form av duk och tavla också! Ska bli spännande som bara den, och roligt att få vara med och styla lokalen från början! Sen ska ju vårt väggord upp, det kommer att bli jättefint! Ska nog smygfota lite så ni får de vad vi har idag, och hur nya lokalen ser ut före och efter vår piffing! Nej ,dags att sätta lite fart! Här ska duschas, bäddas och fixas med lite mat till ungarna när de kommer hem i från skolan! Önskar er alla en fin dag!

Kommentarer
Postat av: sara

Jag är i vecka 21 just nu, på Torsdag går jag in i vecka 22. :D

Så de är ju ett tag till.. TYVÄRR! =P



Hur va dagen igår?

2009-05-19 @ 10:40:55
URL: http://metrobloggen.se/grodan09
Postat av: My

Det systemet med 3- 3 har varit uppe till diskussion flera ggr på min gamla arbetsplats, är det verkligen så bra? Måste bli mer helger än "normalt" eller?

Ha en fortsatt go tisdag

2009-05-19 @ 13:03:32
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: julia

Ja, de går i perioder de där. ibland kan de gå en vecka utan några problem alls, sen går de några dagar när ja knappt kan sova... galet de där...

Hoppas du får en superbra dag"!

2009-05-19 @ 14:30:27
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Mariell

Din blogg är verkligen jättevacker! Så snygg design, ser fram emot att se lite före och efter bilder från er uppiffning! Alltid lika kul med inredning osv.



Tack för de fina orden! Visst är det så att skitsnacket grundar sig på avundsjuka, men det är ju ändå lite tråkigt och onödigt kan man tycka. Har lagt det bakom mig nu. :)

Fokuserar istället på att hålla mig borta från stress och så, vilket känns bra. Är lite svårt att strunta i träning och kost, när man går utbildning med fokus på kost,träning och hälsa. Men ibland får man ju va som alla studenter och leva lite hälsofarligt ;)



Tack och ha en fin dag (kanske mer eftermiddag och kväll nu) du med! :)

2009-05-19 @ 15:28:34
URL: http://reasontobe.blogg.se/
Postat av: Revolverbritta

Så är det nästan jämt, man saknar inte kon förrän båset är tomt. Lite töntigt uttryck men det är bra. Det förstår jag ska bli spännande med både det ena och det andra. Stämningen kommer säkert att bli toppen! Hoppas din jobbar eftermiddag var trevlig!

Kram!

2009-05-19 @ 18:31:31
URL: http://revolverbritta.blogg.se/
Postat av: marma

Tusan också! Revolverbritta kom före med tio minuter - precis vad jag tänkte skriva - men jag håller med!

Kram/marma

2009-05-19 @ 18:42:39
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Härligt med flytt, du är pysslig du, det blir säkert jättemysigt i er nya lokal...

Jo jag stressar inte alls nu, boken har lärt mig att samla mig & lära mig mycket om fokus på livet och den ljusa sidan... Du är också väldigt inspirerande och alla mina andra bloggvänner... ;-)

Kram Birgitta

2009-05-19 @ 19:29:51
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Annica

Jo men visst seru! Han har varit och fått sig en dos av den värmländska gästfriheten! Allt gick superbra och idag har han blivit inbjuden till Stockholm och Hockeyligans högkvarter för att berätta om allt. Alla verkar positiva till hans idéer. Jag blir så stolt över honom!

Jag kan inte förstå kommunen som tog bort ert schema. Det verkade ju som att det var bra mycket bättre för alla än det ni har nu. Hur tänker de egentligen?

KRAM!!

2009-05-19 @ 20:04:53
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: soffie

va roligt med flytt å hoppas det blir jättebra där,

kram

2009-05-19 @ 22:00:12
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad jobbigt att arbeta under stress. Hoppas flytten går bra och att alla fruntimmer kommer överens :-)

2009-05-19 @ 22:24:32
Postat av: Barnens Hjältar

Åh vad jobbigt att arbeta under stress. Hoppas flytten går bra och att alla fruntimmer kommer överens :-)

2009-05-19 @ 22:25:01
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nice blogg!

2009-05-19 @ 22:29:27
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej hej!

Jaa klart vi måste träffas innan det är dax.. Träna låtar, tror du man får ta med sig kareokemaskinen till bb =P..

Tänkte jag skulle kika förbi nångång sen när ni flyttat, måste ju se hur ni har det =). Töla lite med er, inte sett de andra tjejerna på evigheter.



Hoppas allt är bra med dig

Kramkram

2009-05-19 @ 22:46:27
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Kattis

Gooodmorgon!

Jag söker ju administrativa tjänster. Och då är man flera hundra sökande på varje tjänst. När det gäller skola så ligger jag ett steg lång fram då jag har jobbat där i 8 år.

Ha en skön dag!

KRAM

2009-05-20 @ 08:13:19
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Mycket på gång nu ser jag,ska man ha med badbyxor när vi kommer?,kram.

2009-05-20 @ 12:39:05
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Qristall

Låter som om du hade ett toppenschema tidigare, hoppas ni får det bra i er nya lokal o som du säger kul att vara med från början. Jaja så många kvinns i samma lokal, vi får hoppas på det bästa men kvinnor kan vara ena riktiga tigrar! Hoppas alla håller in klorna hehe.

ha en bra dag du också.

Kram Helen

2009-05-20 @ 13:35:04
URL: http://qristall.blogg.se/
Postat av: marie

Visst är det skönt med lediga dagar när man känner att man fått gjort det man vill. Vi hade en sådan helg,,,gjorde ingenting av tråkiga sysslor,,,så skönt. Bara hade det bra, umgicks med goa vänner, promenerade o mådde gott!



Flytgroda vet jag att vi köpte på COOPs blomavdelning (hem o trädgård) , men det var som sagt inte i år... Handelsträdgårdar borde oxå ha. Lycka till o hoppas du hittar.

Vilken fin katt, förresten, härligt med sällskap av 4 benta vänner.

Må så gott och sköt om dej!

2009-05-20 @ 15:12:08
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0