Tisdag och nästan ledig....



Idag är det tisdag, och solen skiner och fåglarna kvittrar härute! Det är så härligt, tänk vad mycket gott solen gör för själen? Kom på mig själv med att sitta och le lite fånigt i bilen, när jag körde sonen till skolan tidigare i morse. Mötande bilar undrade nog vad det var för konstig människa som sitter där och flinar...  Men jag tycker verkligen att denna tid är så härlig, speciellt en så fin dag som denna. Att man till på köpet är ledig också, nja, nästan i alla fall, gör ju inte saken sämre! Jag och Marie ska nämligen åka in till Ikea idag och köpa lite smått och gott till vår nya grupplokal. Inflyttning sker runt den 27 maj, och ska bli både spännande och skrämmande. Vi ska ju slås ihop med en annan grupp, så det är trots allt en sorts trygghet vi lämnar bakom oss. Men vi är positiva och tror att detta kommer att bli jättebra, när allt bara är klart. En inflyttningsfest ska vi få ha också är det meningen..

Hinner vi idag, ska jag fråga Marie om hon vill följa med in på Plantagen och köpa någon vattenväxt till dammen. Är så nyfiken på hur det kommer att se ut. Vet att hon har en tid att passa, så annars håller jag mig och försöker få med gubben i helgen i stället. Finns mycket annat att göra härute, ogräs ska ju rensas, vilket jag avskyr och förtränger, sen ska vi ju tvätta och måla garaget också. Sen är det ju uppfräschningen av lekstugan. Har ju fått en förfrågan om vi vill sälja den, men vi har väl inte riktigt bestämt oss än. Hursomhelst vill jag att den ska vara i fint skick i så fall.. I eftermiddag ska vi gå iväg till svärmor också, hon fyller ju år idag, så jag måste hitta en present till henne idag. Svårt med "äldre", de har ju redan allt!!! Tror nog att även denna lediga dag försvinner alldeles för fort!!

Kommentarer
Postat av: Anki

Ja det låter som om du ändå har fullt upp! Hoppas din dag bli underbar!

2009-05-12 @ 10:22:39
URL: http://anncatrine.blogg.se/
Postat av: julia

Låter alldeles utmärkt att sitta å le i bilen =) Man ska ju njuta och troligen har du fått nån annan med ditt leende att le själva =)

kramar

2009-05-12 @ 14:20:30
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Eva

Både fint väder och en planerad tur till IKEA - ja, men det låter ju hur bra som helst! :-)

Kram,

Eva

2009-05-12 @ 14:41:35
URL: http://spok.blogg.se/
Postat av: marma

Kul med en liten damm. Vatten ger ytterligare en dimension till i trädgården.



Ang. snuset: Synd tycker jag, men inte mycket man kan göra som förälder mer än att klart och tydligt tala om vad man tycker.

Lycka till!



Kramar/marma

2009-05-12 @ 16:07:25
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Thalina

Grattis till svärmor och visst blir man glad när solen skiner allt blir lite lättare då kram Thalina

2009-05-12 @ 16:53:49
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: My

Kul att göra lite annat på jobbet! Och visst är man lycklig i maj!! Men jag känner att halva maj har bara försvunnit utan att jag hängt med....:)

2009-05-12 @ 17:31:12
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Mari Andersson

Jaa, solen är en jättebra kompis

Som du säger så gör den gott även för själen



Ni kommer säkert att fixa sammanslagningen.

Du verkar så himla lätt att ha och göra med, så det blir nog inga bekymmer. Visst kan de andra vara svåra kanske, men du har ju en vänlig framtoning så den får du smitta av dig med



Det är ju alltid kul att få inreda en ny lokal

Lycka till / Kramar

2009-05-12 @ 17:55:29
URL: http://maradesign.blogg.se/
Postat av: messan

Lediga dagar brukar rinna iväg... Hoppas du hittade någon mysig vattenväxt till er fina damm. Köpte ni mycket på Ikea? Får jag vara nyfiken...att fråga vad det är för lokal ni ska inreda?



Konstigt nog..så började min minsting prata om snus igår.

Må så gott!

Kram

2009-05-12 @ 20:30:36
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: //K :-)

ja har man ett sådant späckat schema en ledig dag är risken stor att det går undan!! Kram

2009-05-12 @ 21:13:34
URL: http://kschokladask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0