Tisdag....

Idag är det tisdag, och veckan går sakta men säkert mot helgen igen. Igår, efter jobb och matlagning, la jag mig ute en stund i solen och läste. Har ju lovat mig själv, att från och med nu, ska jag ta vara på de fina dagarna, och inte sitta inne! På kvällskvisten var min gubbe så snäll och körde till kyrkogården, vilket jag inte vågade när nacken och skuldrorna är som de är just nu. Blir lätt yr i huvudet då, när man sitter i körställning. Tur man har en så snäll gubbe!!!!

 
Vackert & rofyllt.........

Vid graven var det fullt med blommor i alla dess färger, så jag förstår att jag inte var den enda i familjen som gratulerat!  Passar på och tacka för era fina kommentarer som jag fick igår, det var verkligen inte meningen att få någon av er att gråta. Det jag skrev är ju sant, för visst är man rik när man har så många fina minnen? Minnen kan aldrig någonsin tas ifrån oss, dom kan vi gömma inom oss, och sedan plocka fram närhelst vi vill. Dessutom, är jag säker på, precis som några av er också skrev, att de vi förlorat, finns med oss, hela tiden. Jag brukar småprata då och då, med mina nära och kära som lämnat jordelivet, och jag är säker på att de hör det jag vill ha sagt... Att tro det, ger faktiskt en slags trygghet, men det har tagit lång tid att komma dit.



Utsikt från kyrkogården....

Idag är det dags för ett eftermiddagspass, men ska iväg på ett samverkansmöte innan. Intressant att höra om kommunen ska presentera fler överraskningar för oss eller inte. Ska också bli intressant att höra deras prognos ser ut hittills... Tror inte att de sparat särskilt mycket på dessa förändringar, men frågan är om de någonsin skulle erkänna det? Nåja, jag ska gå på mötet i alla fall, så kanske vi också får ett inflyttningsdatum som håller. Sen vill jag ju också förmedla vad vi i gruppen tycker och tänker kring alla förändringar..

Idag regnar det ute, och det är riktigt mörkt och grått. Tänk vad fort man vänjer sig vid soligt väder? Vår natur behöver så väl dessa regndroppar, ändå suckar man lite för sig själv när man kikar ut. Nåja, perfekt väder att jobba i, så kan solen återvända när man är ledig igen..

Kommentarer
Postat av: Kattis

Ja, idag ska jag fixa mig lite vacker. Noppa ögonbryn och sånt. Dottern ska färga mitt hår på eftermiddagen. Ska ju på intervju imorrn.

Ha en fin dag!

KRAM

2009-05-05 @ 09:26:14
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Daniel

Minnen har vi alltid kvar å avlidna nära finns alltid där för oss!

2009-05-05 @ 11:49:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Vicki

Inne och kikar i din blogg och ser vem du är. Har ni besparningar i den kommunen du bor eller jobbar i?



Vicki

2009-05-05 @ 12:19:20
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com
Postat av: marie

att ta vara på soltimmarna ute, kan bli snålt med.

bara man får in rutinen att sitta ute och läsa, måste vara skönt....det ska jag med börja med =)

det är tur att man har en kyrkogård att åka till och besöka sina avlidna släktingar....

2009-05-05 @ 12:25:58
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: tessan

Då syns vi vid tio i morgon :) kram

2009-05-05 @ 12:33:23
Postat av: My

Ja det var evigheter sen det regnade ju, en ovanlig känsla :) Men inte fel heller...

Och man ska ta vara på solen, om man kan, sitta ute och njuta är så skönt! Den kommer till helgen igen..hoppas jag.

Och snäll man du har!

2009-05-05 @ 19:47:03
URL: http://myilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0