Söndag & måndag....

Ingen tid för datorer och bloggande nu för tiden. Finns så mycket annat att fixa med!
Idag har det regnat, vilket gett tillfälle att dammsuga av golven lite. Har också tillbringat halva dagen i telefon med vår mobiloperatör. Sonens senaste räkning fick nästan både mig och gubben att totalt tappa hakan. I abbonemnget ingår ju 3000 fria sms, alltså 100 fria varje dag, men det räckte tydligen inte denna gång, då han fördubblat dessa sms. Någon tjej härute är tydligen värd allihopa...  För övrigt har jag mest pysslat med lite smycken. Det är ju så fantastiskt roligt! Har fått min svåraste uppgift hittills, men ska försöka få ihop något riktigt fint! 

Igår var det färemot strålande solsken, så förutom att sola, läsa och mysa i det vackra vädret, rensade jag fler rabatter, flyttade om lite bland blommorna, så nu börjar det faktiskt se riktigt bra ut. Ska verkligen försöka hålla ogräset borta, får göra som grannen, ha översyn varje dag, och rycka upp allt som kommer direkt!

   

Fast att jag varken hade ungar eller gubbe hemma på hela dagen, hade jag en fyrbent vän som troget höll mig sällskap!! Inte har han blivit avskräckt ens för dammen. Varje dag går han till kanten och doppar tassarna i vattnet, sitter och tittar eller lägger sig på stenarna. Självklart var han med och rörde runt i planteringsjorden också.......

Kommentarer
Postat av: Micke

Tittar in o önskar dej en skön kväll.

Må väl o kram på dej.

2009-05-18 @ 17:42:28
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: My

100 sms per dag!! Gör han inget annat än skriver, hur hinner han? :)

2009-05-18 @ 18:00:21
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: britten...

oj vad dom kan snacka ungarna...moffi brkar gå till vår lilla damm och dricka vatten han men han aktar sig noga för att bli blöt....kram

2009-05-18 @ 18:39:19
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Anna B

Visst är det härligt med en fyrbent vän? Saknar verkligen den vänskapen!

Sv: Ja det är nog bara att läsa och är hälften JA svar så är du nog hälften norrlänning... ;)

Ha det gott! kram Anna

2009-05-18 @ 19:36:54
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Mari Andersson

När jag ser de fina bilderna på katten, så saknar jag våran katt. Men vi ska inte ha fler katter. Vi bor alldelse galet med en trafiktät väg precis utanför fönstret. Jag får njuta av andras katter och mysa när jag får chansen.



Så fint det börjar bli vid dammen. Lite avis är jag nog allt. Ni är väldigt duktiga får jag säga. Tönk sen när det börjar växa till sig runt om ... härligt med ljudet från vattnet, så rogivande.

När vi är ute i stugan så bor vi bara 70 meter från havet, det är så skönt att bara ligga och lyssna på vågorna när de rullar in mot stranden, så jag förstår att du gillar ljudet från dammen.



Önskar dig en fortsatt skön helg. Kramar / Mari

2009-05-20 @ 22:06:13
URL: http://maradesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0