Renoveringsprojekt igång!!

Först ut är vårt sovrum, där vi passar på att tapetsera om och lägga in nytt golv nu när vi ändå ska byta dörrar. Just nu sover vi i datarummet, och sängen är i stort sett allt som får plats där inne! Behändigt, bara att ställa sig i dörröppningen och dyka ner i sängen...



Vårt sovrum innan renovering: Chokladbruna målade väggar & tråkig plastmatta... När allt är klart kommer sovrummet att bli ljust med en Fondtapet vid sänggaveln, och golvet lite mörkare.. Mycket jobb återstår innan vi är där... Hoppas dock att det ska vara klart i början av veckan. Gubben har spacklat 2 gånger och ska slipa av väggarna idag. Kanhända blir det målning och tapetsering i morgon, golvläggning på söndag, små plock måndag och FÄRDIGT tisdag.. Hoppas, hoppas...

 
Duktig gubbe!

Förtillfället sover vi här inne: Litet, trångt och kosligt! Men sover bra gör vi i alla fall, vi behöver ju inte ligga på golvet!


Kommentarer
Postat av: madelene

jag som va så avundsjuk på de bruna väggarna (; hihi. blir säkert lika fint som vanligt när ni hittar på någonting med inredningen :)

2009-10-23 @ 16:59:33
Postat av: //K :-)

oh det här projektet ser jag fram emot att få följa och se slutresultatet av! Allt du rör vid har en tendens att bli guld :-)!



kram

2009-10-23 @ 21:02:42
URL: http://kschokladask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0