Trött & snurrig!!

Jodå, det är vad jag är!! Kände det redan igår, och hade till och med svårt att sova för att jag tyckte det "gungade". Antar att det kommer från nacken, som jag har haft känningar av några dagar. Det värsta är väl att erkänna att jag får skylla mig själv, jag har varit duktig på att bränna kalorier och träna länden, men desto sämre på att göra nackgymnastik..  Nåja, det går väl över. Bestämde mig för att ta det lugnt idag, och skippade både promenad och annan träning. Istället fick jag finbesök av Linda och Wilma, så jag kunde inte ha det bättre!!

Jag och Linda lunchade på lite Lax och ugnstekta rotfrukter, fikade och pratade om ALLT mellan himmel och jord! Wilma däremot, hon bjöd på sina sötaste leenden och pratade på sitt eget språk!!! Fantastiskt söt är hon! Klockan rusade som vanligt iväg alldeles för snabbt, men jag hoppas på att snart se dom båda igen. Nästa gång åker jag nog dit, så jag får träffa Liam också, det var ett tag sedan nu!

När dom hade åkt, stack jag iväg och handlade lite, och på affäre träffade jag Anna & Linus, de var båda förkylda, men lika söta och goa som vanligt! Medan vi stog och pratade, kom även Desireé förbi, och stannade även hon för en pratstund! Alltid skoj att träffa goda vänner, om än för en kort stund! Känner ju ibland att man inte alltid hinner träffa alla man vill, tyvärr! Nu ska jag mest slappa framföt tv:n eller läsa i min bok, för i morgon är det dags för jobb!!


Kommentarer
Postat av: my

Recept på att gå ner i vikt och hålla vikten: rör på dig, helst lite varje dag (jag kör jogging, promenader och spinning, men inte allt på samma dag :) ) och ät normalt, inget bantande...

2010-04-20 @ 19:56:04
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: messan

Det där snurriga känner jag igen...om det är en tröst så vänjer man sig...hos dig är det säkert tillfälligt och så klart så kommer det gå över. Det lutar åt vita...sen så får jag gå fint:)

Kramar om dig och ha en fin onsdag

2010-04-20 @ 21:12:09
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: maria

Det låter som att du kanske ska trappa ner lite på träningen ?

Du verkar haft en mysig dag iaf och träffat flera goa vänner...



Må så gott !

Kram

2010-04-20 @ 21:34:20
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: soffie

va trevligt att träffa alla goa vänner,usch va jobbigt att va yr,hoppas det går över snabbt,

kram

2010-04-21 @ 21:20:54
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Thalina

Roligt med vänner som man träffar helt apropå. Du kanske ska ta det lite lugnt med träningen. Var rädd om dig kram Thalina

2010-04-23 @ 09:25:17
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Hoppas det känns bättre i nacken nu!

Ha en fin kväll!!

2010-04-24 @ 20:17:25
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: bjorne

Undrar när vi och våra familjer ska träffas det var en stund sen det hände sist,träna på och häls familjen,kram.

2010-04-24 @ 20:36:03
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0