Huller om buller

Dagarna fullkomligt springer ifrån mig, trots att jag är hemma och sjuksskriven! I torsdags var jag bjuden på lunch hemma hos Anna! Jättegott var det, och nytt, för hon serverade vegetarisk lasagne, broccoli  och vitlöksbröd och det var verkligen supergott. Detta måste jag ta och testa på familjen framöver, jag tycker att man äter på tok för mycket kött faktiskt! Så småningom kom även M-L dit, ocu vi pratade om allt möjligt och hade det riktigt trevligt!



På fredagen åkte jag på möte med min handläggare på försäkringskassan, och vi hade ett mycket trevligt och givande samtal. Trodde ju att deras störta uppgift var att få alla tillbaka till jobbet så snart som möjligt, och blev mycket förvånad när hon själv tog upp frågan om i vilken grad jag ska återgå till arbetet! Hon tyckte att jag en kort period ska vara sjuksskriven 25-50 % för att övergången ska bli succesiv. Ännu mer förvånad blev jag när hon görsökte få tag på min läkare för att rådgöra med henne!! Lovade att själv ringa om det på måndag! Ser fram emot att komma igång igen med jobbet. Direkt efter mötet åkte jag till min arbetsplats med lite fikabröd, för en pratstund och lite kaffe! Handlade och hade först tänkt att jag skulle åka hem och städa lite inför helgen, men ändrade mig, köpte lite tulpaner och åkte hem och våldgästade Jenny och Vincent istället! Jenny behöver lite pepping och jag behövde lite gos med hennes söta son! Viktigare än att städa tycker jag!

 

Vincent var så go och "bli" hela tiden och jag tyckte att jag orkade hålla honom både bättre och längre än sist! Vi lekte, busade och gosade medan mamma Jenny passade på att plocka lite! Bra det! Efter det trevliga beöket hos dom åkte jag hem och fixade lite mat och gjorde mig i ordning inför festen hemma hos Annika! Det var så himla roligt, att se sina arbetskamrater, våra poolare, och så alla våra mammalediga mammor som tagit lite permisson från bebbarna! Jenny trotsade sin bråkiga mage och kom också, med blåbärssoppan i beredskap!!

        
     

Tog många fler kort, men det kändes som de flesta var lite för grova för att visas här!! Man har ju lite ansvar, hi hi.... Idag har har jag städat lite, och gubben har börjat röja lite i källare. Vill nog se till att jag är med i fortsättningen för sopsäcken blev full skrämmande snabbt, och vem vet vad han anser vara skräp? Efter det gick vi in till våra grannar Kristina och Tove, och där blev vi bjudna på både kaffe, underbar kaka och trevligt sällskap!! Nu är det dags för lite tacos innan melodifestivalen drar igång klockan 20! Önskar er alla en toppenfin lördagkväll!!!


Kommentarer
Postat av: Anna G

Åh det ser verkligen mycket trevligt ut! Här har förkylningen slagit till... Melodifestivalen ska jag försöka se idag. Snörvel och rossel. Ta hand om dig!

Kram Anna

2010-02-13 @ 19:46:02
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: gaby

snygg tillgjord min ja hade på ena kortet :) trevligt va de iaf :) å fan va gott de lät me tacos.. får se va min pappa har å bju på hemma.. inte e de tacos iaf.. :( ha de gött. kram

2010-02-13 @ 20:15:46
Postat av: Linn

Låter som en riktigt mysig dag!

Skönt att höra att du har en bra handläggare!

Kram!

2010-02-13 @ 20:28:43
URL: http://pearldrop86.blogspot.com
Postat av: messan

Såklart du ska börja lite lugnt och försiktigt. Härligt att höra att du har en bra handläggare när man läser allt som skrivs om FK just nu. Jag kommer ihåg att tiden rusade iväg när jag var sjukskriven för ett skov kändes som jag inte hann något. Man vänjer sig på något sätt:).

Kramar till dig

2010-02-13 @ 22:20:14
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: soffie

va roligt det ser ut ,

mmm va gooo han är lille Vincent verkligen en solstråle,

va bra handläggaren va på fk,

Må så gott

2010-02-14 @ 09:33:24
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Annika.A

Fina kort, hehe. Vill du får du gärna skicka över dom grova korten. kram

2010-02-14 @ 11:03:50
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Titti

Ni verkar ha haft en trevlig kväll !!!=)))

Vilken tur du har med en bra handläggare!!! Hoppas allt är bra med er =)

Kram Titti

2010-02-14 @ 11:13:35
URL: http://www.tittispyssel.blogspot.com
Postat av: Thalina

Tittar in för att önska dig en riktigt fin alla hjärtans dag. Kram Thalina

2010-02-14 @ 13:50:08
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: my

Vilket partaj, kul! Och inte dåligt av en på FK att engagera sig så... skulle oxå blivit förvånad, man har ju hört en hel del om folket där.

Kram på hjärtansdagen

2010-02-14 @ 14:16:02
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: bjorne

Tar gärna broccolin men tacon står jag över,ha en go alla hjärtans kväll hela familjen.

2010-02-14 @ 17:14:52
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hoppas ni haft en riktigt fin alla hjärtans dag, goa Malin.

Håller med dig helt och fullt, bra att du valde bort städningen.

Varma kramar och godnatt.

2010-02-14 @ 21:18:54
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0